kosmasgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ναι συντονίσου. Gasol και Randolph vs KD. Ξεκινάει τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Και στις 3 έχει τον Καρμέλο με τους Pacers. Σήμερα βλέπω άνετη νίκη Μέμφις, για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ναι συντονίσου. Gasol και Randolph vs KD. Ξεκινάει τώρα Και στις 3 έχει τον Καρμέλο με τους Pacers. Σήμερα βλέπω άνετη νίκη Μέμφις, για να δούμε... Ευχαριστω παιδες. Εργασια και παραλληλα ματσακι. Awesome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Durant μόνος του μέχρι στιγμής. Derby μέχρι το τέλος θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κ εγω περιμενα πιο καλο το μεμφις, αλλα που ειναι η σκληρη κ σκυλισια του αμυνα; πολυ ευκολα μου φαινεται τα τρωει πισω κ μεσα απο το ζωγραφιστο, ενω κ στην επιθεση, που δεν ειναι ουτως η αλλως το δυνατο του σημειο, κολλησε ασχημα μετα το +8, αναλωθηκε σε πολλα σουτ απεξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Υπαρχει κανενα link για live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δοκίμασε στα γνωστά , sportlemon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν μπορω να βρω τιποτα εχω κοιταξει στα περισσοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 έχω κλειστό pc γιατί το βλέπω ΟΤΕ. Αν μπορέσει κάποιος άλλος να σου βρει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Firstrowsports, wiziwig, hahasports κλπ. Υπάρχει σε πολλά μέρη. Προσωπικά το βλέπω μέσω Acestream, δυστυχώς με ρώσικη περιγραφή. Αλλά τουλάχιστον έχω καλή εικόνα και δεν κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ενταξει βρηκα ενα ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κακός Durant στο δεύτερο ημιχρόνιο και -φυσιολογικά- σχόλασε ο γάμος. Το πάλεψαν οι Thunder, έπεσε άφθονο ξύλο αλλά τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μπραβο ρε μεμφις! Πηγαν να το κλεψουν το ματς οι θαντερ παιζοντας σαν.. μεμφις, αφου κερδισαν την μαχη του ζωγραφιστου (μολις 5 επιθετικα το μεμφις που εχασε με 30-44 αυτη τη μαχη) αλλα με ντουραντουλα να εχει 3/11 στο β ημιχρονο κ τον ιμπακα με 6/17 συνολικα δεν πανε πουθενα! Παμε για αγ αντωνη - μεμφις τελικους δυσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ποτε ξεκιναει το αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 τωρα οπου να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα