nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μόνο η Ιντιάνα θα τους δυσκολέψει στην ανατολή. Τώρα που χασαν και το πρώτο παιχνίδι 4 - 1 θα τελειώσει η σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Πώς τη γλίτωσαν οι Αντώνηδες, ούτε αυτοί κατάλαβαν! Οι καημένοι οι Golden State τα κάνουν πάνω τους στο τέλος. Έχασαν προβάδισμα 16 πόντων στα 4 τελευταία λεπτά! Ματσάρες πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μπομπα στο Μιαμι. Για να δουμε ποσο θα ζορισουν τους χιτ οι ταυροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εγω βλεπω τελικο σαν αντονιο-μαιαμι.. ειδαλλως, αν γινει το μπαμ και αποκλεισουν οι ταυροι τους χιτ, τοτε σαν αντονιο-σικαγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 τρομαξα με μπουλς χθες..ειδικα νοα και ρομπινσον ηταν ετοιμοι να δαγκωσουν καρωτιδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Όταν εγώ τα έλεγα εδώ και 2-3 μήνες όταν το Σικάγο πελάτιαζε το Μαϊάμι στην κανονική διάρκεια... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Που να γυρίσει και ο Ντένγκ. Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους πετάξει εκτός. η regular season δε λεει απολυτως τιποτα.οταν ξεκιναν τα Playoffs.μη λεμε οτι θελουμε. πολλες ομαδες που εχουν κερδισει τα season series εχασαν αργοτερα στα playoffs .δηλαδη οι νικς που ριξαν καπου 3 20αρες για πλακα στο μιαμι αμα τους παιξουν τωρα θα κερδισουν?????? επισης νομιζω λιγο πολυ ολοι υποστηριζουμε σικαγο αλλα ηταν ενα ματς μονο.η λογικη λεει οτι πολυ δυσκολα μπορουν να παρουν 4 ματς.θα πρεπει ο nate να βαζει 25+ σε καθε ματς και δε νομιζω οτι μπορει να ειναι τοσο σταθερος. δε θα μου εκανε εντυπωση αν εληγε 4-1 η σειρα υπερ του μαιμι αλλα ρεαλιστικα βλεπω 4-2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ναι αλλά χθές εγώ είδα όσα εφάρμοσαν οι Μπούλς στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Και κέρδισαν, ΠΑΛΙ, κάνοντας τα ίδια. Ο Τζίμμυ Μπάτλερ φοβερός απέναντι στον Λεμπρόν, 21π. - 14ρ. Το αν θα αντέξουν είναι άλλο καπέλο, το οτι τους πιάνουν αυτά που εφαρμόζουν όμως είναι δεδομένο. Αν παραμείνουν το ίδιο σταθεροί θα αποκλείσουν το Μαϊάμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ναι αλλά χθές εγώ είδα όσα εφάρμοσαν οι Μπούλς στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Και κέρδισαν, ΠΑΛΙ, κάνοντας τα ίδια. Ο Τζίμμυ Μπάτλερ φοβερός απέναντι στον Λεμπρόν, 21π. - 14ρ. Το αν θα αντέξουν είναι άλλο καπέλο, το οτι τους πιάνουν αυτά που εφαρμόζουν όμως είναι δεδομένο. Αν παραμείνουν το ίδιο σταθεροί θα αποκλείσουν το Μαϊάμι. δε διαφωνω.απλα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να τους βγαινουν συνεχεια αυτα που εφαρμοζουν για να κερδισουν 4 παιχνιδια. οπως και να χει θα δουμε τι θα γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εγω βλεπω τελικο σαν αντονιο-μαιαμι.. ειδαλλως, αν γινει το μπαμ και αποκλεισουν οι ταυροι τους χιτ, τοτε σαν αντονιο-σικαγο... Κι εγώ αυτό έβλεπα αρχικά, αλλά πλέον έχω τις αμφιβολίες μου και για τους 2. Πιο πιθανό θεωρώ να περάσουν στο τελικό οι Heat παρά οι Spurs, οι οποίοι χθες είχαν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και τους βγήκε η πίστη για να πάρουν το ματς. Απ την άλλη το Golden State για άλλη μια φορά βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην ευστοχία του Curry, οπότε το ερώτημα είναι κατά πόσο θα καταφέρει να συνεχίσει τόσο δυνατά στην επίθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Τεράστιος KD αλλά δεν έφτασε :/ Οπως επίσης και ο gasol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εχουν τσαγανο οι σπερς. και πιστευω εχουν και καλυτερο συνολο απο τους OKC.. μπορει να μην εχουν ντουραντ, αλλα θα τα καταφερουν... εγω παντως τις 2 ομαδες που γουσταρα, τις ειδα να αποκλειονται απο πρωτο γυρο (clippers + nuggets). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 συνεχιζει τα απιθανα ο KD αλλα δε φτανουν 36-11-9 και απο οτι φενεται μπορει να βαζει συνεχως αυτα τα νουμερα απεναντι και σε πολυ καλη αμυντικη ομαδα γιατι ειχαμε τις αμφιβολιες μας λογο αντιπαλου στον πρωτο γυρο. αυτη τη στιγμη παιζει καλυτερα και απο το λεμπρον και χαιρομαι ιδιατερα που κανει αυτες τις εμφανισεις γιατι τον παω και οπως ειχα πει ηθελα να δω αν το χει.να σηκωσει την ομαδα στις πλατες του. το κανει μεχρι τωρα αλλα ειναι κριμα που δεν εχει και καποια βοηθεια απο τους υπολοιπους. κανεις δε μπορει να αναπληρωσει τα στατς του westbrook και αυτο φενεται. ενταξει το χα με πει οτι εχει το πανω χερι το μεμφις αλλα ειναι κριμα για την προσπαθεια που κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 βγαλε την τιτικα τον μπος εγω και βαλε μπιρντμαν να ριξει λιγο ξυλο να ουμε!!αιντε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μη βάζεις ιδέες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μη βάζεις ιδέες ετσι..αυτα ειναι ματς playoff..το πανε εκει που το θελουν οι bulls με το ξυλικι αλλα φοβαμαι οτι θα αρχισουν να σφυρανε φαουλ αβερτα για να μην ξεφυγει το ματς και στο τελος δεν θα εχουν παιχτες να παιξουν οι μπουλς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα