Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα, ειδες; πρεπει να πας 2-3 σελιδες πισω, οταν εμαθε οτι βγηκε mvp ο λεπρος εγινε της ταναπου :D

Δημοσ.

Καλά ας είχε ο Ομπράντοβιτς παίχτη τον Καρμέλο και όχι 30 σουτ σε κάθε ματς, αλλά 50 σουτ θα έπαιρνε. 

Αφού δε τα βάζει...

Δεν είναι απλά ο αριθμός των σουτ που παίρνει πάνω του, αλλά θεωρώ ότι τα εκβιάζει σε μεγαλύτερο βαθμό απ ότι θα έπρεπε και σπαταλάει πολλές φάσεις, ενώ θα μπορούσε να παίζει πιο ομαδικά. Κι άλλοι το κάνουν αυτό, βλέπε Durant ή Harden απ' το τρίποντο, αλλά αυτοί τουλάχιστον είναι αποτελεσματικοί σε αυτό.

Με προπονητή τον Ομπράντοβιτς δε θα είχε τον ίδιο ρόλο προφανώς και θα έπαιζε διαφορετικό παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ας είχε ο Ομπράντοβιτς παίχτη τον Καρμέλο και όχι 30 σουτ σε κάθε ματς, αλλά 50 σουτ θα έπαιρνε. 

Αφού δε τα βάζει...

Δεν είναι απλά ο αριθμός των σουτ που παίρνει πάνω του, αλλά θεωρώ ότι τα εκβιάζει σε μεγαλύτερο βαθμό απ ότι θα έπρεπε και σπαταλάει πολλές φάσεις, ενώ θα μπορούσε να παίζει πιο ομαδικά. Κι άλλοι το κάνουν αυτό, βλέπε Durant ή Harden απ' το τρίποντο, αλλά αυτοί τουλάχιστον είναι αποτελεσματικοί σε αυτό.

Ο καρμέλος την ψιλό έχει δει πριμαντονα. Δε λέω είναι μεγάλος σκόρερ αλλά μέχρι εκεί. Εκβιάζει πολλά σουτ όπου θα μπορούσε πολύ απλά να δώσει ασσιστ και αυτός στριφογυρίζει και πάει για το δύσκολο. Ο KD δε το κάνει αυτό. Τεσπα , οι Knicks πέσαν και σε καλή αμυντική ομάδα. Ταύροι - λεπρος τι ώρα είναι?
Δημοσ.

Οι άχρηστοι στον ΟΤΕ. Όλο λάθη κάνουν. Στο πρόγραμμα μέσα από τον αποκωδικοποιητή στης 3 το έχουν. Καλά που δε πήγα για ύπνο. Άμα δε κοντραρουν λίγο τα ταυρονια με βλέπω στο κρεβάτι μου στο ημίχρονο.

Δημοσ.

πραγματικα αχρηστοι...μολις το τσεκαρα στο google

AmericanAirlines Arena, Miami, Florida
today, 2:00 AM

Mου το εβγαλε σε ωρες ελλαδας οποτε ειμαι σιγουρος :)

Δημοσ.

Όταν εγώ τα έλεγα εδώ και 2-3 μήνες όταν το Σικάγο πελάτιαζε το Μαϊάμι στην κανονική διάρκεια... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Που να γυρίσει και ο Ντένγκ. Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους πετάξει εκτός.

Δημοσ.

Παλικάρια και οι Μπελινέλι και Ρόμπινσον, αλλά κόντρα στους Heat δεν αρκούν πλέον, χρειάζεται κι ένας Rose.

Ισως και να είχα άδικο, τρέλανε ο Ρόμπινσον και απόψε!

• Like 1
Δημοσ.

Μαλάκα Rose.. Απίστευτο break με το καλημέρα! Κουβαδέιρο πολύ κόσμο οι Μπούλς πάλι.

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι BULLS

ΕΠΟΣ.

περιμενα να τους δυσκολεψουν αλλα οχι να κανουν break με το καλημερα.

100 κιλα @@ ο καθενας τους αφηνουν και την ψυχη τους μεσα στο γηπεδο.

rose εισαι μεγαλο νουμερο

καντε τον trade τωρα και χτιστε γυρω απο τον nate  :-D  :-D  οπως διαβασα καπου

Δημοσ.

To κλειδι για τους bulls ειναι το πουλεν μου, ο butler ο οποίος είναι αμυντικΑΡΑ από τις λίγες και προοριζόταν εξαρχής για να μαρκάρει τον ΛεΜπρον. Τώρα που κλάταρε ο Ντενγκ θα γίνει μια ώρα αρχιτερα αυτό. Μακάρι να ανταλλάξουν του χρόνου τον Ντενγκ και να πάρουν έναν πιο επιθετικογεννή πάιχτη, γιατί αμυντικά ο butler είναι καλύτερος, και επιθετικά έχει προοπτική να γίνει καλύτερος από τον Ντενγκ. Και πολύ πιο φθηνός.

Και εννοείται ο Νοα δεν ανταλλάζεται για κανέναν λόγο αν θέλουν να χτυπήσουν πρωτάθλημα. Ρόουζ, Μπάτλερ, Νόα και κανένας Έρικ Γκόρντον ή κανένας tyreke evans θα σκοτώνουν του χρόνου.

Δεν νομίζω να έχουν ελπίδες οι Μπουλς αλλά πλάκα είχε το σημερινό. Τουλάχιστον δεν θα το πάρει αήττητο το Μαιάμι.

Δημοσ.

Έχουν ελπίδες. Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κρατήσει το Μαϊάμι χαμηλά, και αυτό φάνηκε στη regular season.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...