gas83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 προβλεπω οι αντιλεμπρον αν παρει πρωταθλημα φετος να του χρεωνουν συνολο 1 αντι για 2. μισο φετος λογω τραυματισμων-μισο περσυ λογω lockout χαχααχαχα χωρις πλακα παντως δε φτανει που ειναι στην καλυτερη ομαδα και ειναι και με διαφορα ο καλυτερος παιχτης του πανε ολα κουτι. απο την αλλη βεβαια αυτο ισως αυξησε τις πθανοτητες των σπερς η μεμφις/κλιπερς για τελικο οποτε ποτε δεν ξες μιας και λεγαμε οτι αυτες οι ομαδες μπορουν να κοντραρουν το μαιαμι.για να δουμε. και τελος ειμαι πολυ περιεργος να δω αν μπορει ο KD ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΜΠΡΟΝ λογικα τωρα που θα περνει παραπανω σουτ πρεπει να αρχισει τις 40αρες. και θα δουμε ποσο leader ειναι αλλα και ποσο ο russell ανεβαζε την οκλα. τουλαχιστον εχει ενα ενδιαφερον απο αυτη την αποψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 και τελος ειμαι πολυ περιεργος να δω αν μπορει ο KD ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΜΠΡΟΝ Πριν λίγα λεπτά μου είπαν για τον τραυματισμό του Westbrook και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αυτό. Τώρα θα δούμε τι μπορεί να κάνει ο Durant. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα θα αποσυντονιστεί αρκετά, πρώτον γιατί ξαφνικά θα πρέπει να μάθουν να παίζουν χωρίς τον Westbrook ενώ είναι ήδη στα βαθιά (βλ. playoff) και δεύτερον γιατί μόνος του ο Durant δεν μπορεί να τραβήξει όπως και να το κάνουμε. Θα πέφτουν όλοι πάνω του. Δεν είναι σαν το Λεπρό που έχει μάθει να κάνει παιχνίδι και να τραβάει ολόκληρη ομάδα από την εποχή που ήταν στους Cavs. Τελοσπάντων, όλα αυτά υποθέσεις είναι. Θα τα δούμε και στην πράξη και αν διαψευστώ, θα κάνω κλασική δημοσιογραφική κωλοτούμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Εντάξει δεν έχουν μείνει και πολλοί. Paul ή Griffin, Parker ή Duncan, και LeBron ή Wade. Άμα τραυματιστεί και κάποιος από αυτούς θα είναι το πιο μούφα πρωτάθλημα ever. μα ηταν ηδη το πιο μουφα πρωταθλημα ever, τα ειπε ο πατρικαρος πριν αρχισουν τα πλεϊ οφφ, ξεκουραστειτε φετο, κοιμηθειτε, κι οταν το φτιαξουν το μπουρδελο τους, ξανασχολιομαστε Πριν λίγα λεπτά μου είπαν για τον τραυματισμό του Westbrook και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αυτό. Τώρα θα δούμε τι μπορεί να κάνει ο Durant. εγω σκεφτηκα το αλλο, δεν ηταν το τελειο... story να παρει την κουπα ο ντουραντ τωρα χωρις το μλκισμενο διπλα του; Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα θα αποσυντονιστεί αρκετά, πρώτον γιατί ξαφνικά θα πρέπει να μάθουν να παίζουν χωρίς τον Westbrook ενώ είναι ήδη στα βαθιά (βλ. playoff) αυτο σωστο, ολοι αυτοι που θα παιξουν αυριο βασικη πενταδα εχουν παιξει ολη την χρονια 19 μολις λεπτα Δεν είναι σαν το Λεπρό που έχει μάθει να κάνει παιχνίδι και να τραβάει ολόκληρη ομάδα από την εποχή που ήταν στους Cavs. το "απο" θα μπορουσε να ελειπε γιατι μονο εκει το εκανε, στους χιτ μαζευτηκαν οι big 3, δεν πεφτουν ολοι πανω του, ειναι κ οι αλλοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 καλα το μαιαμι φετος μονο οι Big 3 δεν ειναι. μιλαμε ολοι οι ρολιστες τους ειναι πολυ καλοι σουτερ. τι να λεμε τωρα εδω εχουν τον αλλεν παγκιτη,ολοκληρο HOF μπαινει μεσα και οταν εχει καποιος μια κακη μερα απο τους 3 no problem.οπως εχτες πχ. wade 1-12 δεν τρεχει τιποτα.allen 23 ποντοι με 5-8 τριποντα. ειναι υπερπληρης.λογικα θα τον περναν και χωρις ολους αυτους τους τραυματισμους των αλλων ομαδων απλα τωρα γινεται πιο ευκολο ακομα. αν και ποτε δεν ξες.εγω ακομα ελπιζω στην εκπληξη.μονο που δεν ξερω απο που θα ρθει (πολυ δυσκολα να ρθει ομως) οχι τιποτα αλλο να χει λιγο ενδιαφερον. η οκλα χωρις harden και west λογικα θα χει τεραστιο προβλημα οσους ποντους και να βαζει ο durant. ο west κανει πολλες δουλειες μεσα στο ματς παρολο το μυαλο που εχει. θα πρεπει ο durant σε καθε ματς να εχει στατιστικα λεμπρον για να χουν τυχη του στυλ 30-9-7 και δεν εχει δειξει οτι μπορει να το κανει.μακαρι να ειμαι λαθος. απο καπου παντως πρεπει να αναπληρωθουν τα αστατιστικα που προσφερει ο west λετε απο τον fischer????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 28-5-8 έχει μέσο όρο φέτος ο Ντουράντ. 26-7-8 ο Λεμπρόν Παρόλα αυτά δεν νομίζω να φτάνει ακόμη και για να περάσουν στον επόμενο γύρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 28-5-8 έχει μέσο όρο φέτος ο Ντουράντ. 26-7-8 ο Λεμπρόν Παρόλα αυτά δεν νομίζω να φτάνει ακόμη και για να περάσουν στον επόμενο γύρο.. ναι λαθος διατυπωση.εννοουσα οτι και με τα χαμενα του west θα πρεπει να κανει ακομα καλυτερα και απο το μπρον για να χουν τυχη. το τυχαιο 30-9-7 που εγραψα ειχα στο μυαλο μου στατιστικα Playoff μπρον και οχι regular ασε που κανονικα πρεπει να στοχευει σε 40αρες σε καθε ματς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Worst home loss in playoff history... Ο Ντάνκαν τους έκανε πλάκα σήμερα. Χωρίς Κόμπι και Νας πάλι καλά να λένε που ο Γκούντλοκ (ποιός) έβαλε 20 πόντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Κρίμα ρε γαμώτο για τους Warriors ο τραυματισμός του Lee. Αν δεν τραυματιζόταν, μετά τον τραυματισμό του Westbrook μέχρι και τελικό NBA φτάναν τώρα που γύρισε και ο Bogut για τα καλά.. Πάνε να πετάξουν τους Nuggets έξω χωρίς τον Lee.. Πάμε για Clippers - Spurs τελικό δύσης εκτός και αν κάνουν κανένα τρελό οι Grizzlies τώρα οπότε τελικοί δύσης και ανατολής θα είναι τελείως ανούσιοι και πάμε κατευθείαν για Heat - Spurs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Διάστρεμμα ο Σπλίτερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Στο τέλος θα το σηκώσουν οι Λεπροί άνευ αγώνος. Δεν θα έχει μείνει κανένας άλλος όρθιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Πάμε για Clippers - Spurs τελικό δύσης εκτός και αν κάνουν κανένα τρελό οι Grizzlies τώρα οπότε τελικοί δύσης και ανατολής θα είναι τελείως ανούσιοι και πάμε κατευθείαν για Heat - Spurs. ποιοι Clips;;; εγω αυτους γουσταρω, αλλα φετος με εχουν απογοητευσει. τσαγανο μηδεν. να κερδιζουμε τιποτα φιλαδελφειες και ντιτροιτ καλοι ειμαστε, μολις βρουμε σοβαρη και σκληρη ομαδα κλαταρουμε. οι κλιπς αν περασουν το μεμφις θα ειναι επιτυχια για μενα. δεν ειμαστε για παραπανω.. θες λογω προπονητη, θες λογω ροστερ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Κηδεία οι Ταύροι με πανάθλια άμυνα. Στα 2 προηγούμενα παιχνίδι κράτησαν τους Nets κάτω από τους 80 πόντους και πήραν το παιχνίδι. Σήμερα όμως... ps: τι παιχταράς όμως αυτός ο στούμπος ο Robinson ρε παιδιά. Τον έχω στους Timberwolves στο 2k και κάνει όργια. Όμως σήμερα τα έκανε και στην πραγματικότητα, μέχρι τώρα έχει 23 πόντους σε 18 λεπτά. edit: απίστευτο φινάλε... μάλλον μίλησα πολύ νωρίς Για να δούμε τώρα τι θα γίνει στην παράτα... Όσο για το Robinson, τέτοια τέταρτη περίοδος έχει να γίνει στο Σικάγο από εποχής Τζορντανέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 To αστειο με τον Robinson ειναι οτι ετοιμαζονταν να τον αποδεσμέυσουν πριν το ολ σταρ γκειμ για να μην πληρώσουν φόρο πολυτελείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ωραιο ματσακι γινεται εκει, τα κλιπερια θα παιξουν μπασκετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ωραιο ματσακι γινεται εκει, τα κλιπερια θα παιξουν μπασκετ; Βλέπω να τον πίνουν τα κλιπερια. Αντιθέτως οι νετσια πάνε για μεγάλη νίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα