Chrisxxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μιλάω για σουτ τελευταίων δευτερολέπτων. Οχι για συνολική εύστοχια.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Και αυτό το έχω ψάξει, και εκεί στα ίδια επίπεδα με τον Κόμπι είναι.
Inler Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Υπαρχει κανα site για να βλεπουμε τους αγωνες ζωντανα σε καλη ποιοτητα; Το Acestream τι ειναι;
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Είναι P2P streaming σε client που έχει αναπτυχθεί με βάση το VLC. Ψάχτο λίγο στο Google και θα καταλάβεις. Μιλάμε για την καλύτερη δυνατή τζάμπα ποιότητα, σε stream που πρακτικά δεν κολλάει σχεδόν ποτέ. Το κακό είναι πως μέχρι στιγμής στους αγώνες των playoff "κυκλοφορεί" μόνο ένα ρώσικο κανάλι, που όμως δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον αγώνα χωρίς περιγραφή (μόνο με ήχο γηπέδου). Τις τελευταίες μέρες έχω δει από εκεί 2-3 αγώνες σε 55άρα τηλεόραση και η ποιότητα δεν απέχει πολύ από αυτή του απλού τηλεοπτικού σήματος.
patrickdrd Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 οκ, χθες ειχαμε ανταγωνιστικα ματσαπς, αν κ ακαταλληλη η ωρα για καθημερινη για τους εργαζομενους, αλλα και οι ομαδες οι ιδιες, κατα την γνωμη μου μονο (καποια απο) τα παρακατω ματσαπς μπορουν να σωσουν τα φετινα πλεϊ οφφς: μαϊαμι-σικαγο, νικς-νετσια, μαϊαμι-βοστωνη, μαϊαμι-αγ αντωνης, διαφορετικα θα περασουν κ δεν θα ακουμπησουν
Tilemaxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πρέπει να γίνει το μπρεϊκ απόψε αλλιώς αντίο ζωή.
kosmasgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Τι έκανε ο curry ρε. Στο πρώτο αγώνα πετούσε τούβλα τώρα 30 πόντους και 13 ασσιστ. :Ο
patrickdrd Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 καλα, 23 ποντους στο β ημιχρονο παλι, ισοφαρισαμε το ρεκορ 25 προχθες μονο ενα ημιχρονο αντεχουμε δλδ; ή τα στηνουν στο στοιχημα ανατροπες (2/1) κ κονομανε κ αστους μλκες να χτυπιουται; παντα μου την σπαγαν/βρωμουσαν κατι τετοιες ανατροπες και ομαδες που πετανε στο α ξαφνικα εξαφανιζονται στο β
nikos21aek Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Oύτως ή άλλως αντίο ζωή είναι όλοι. Heat-Indiana θα είναι ο τελικός ανατολής. Και εκεί ελπίζουν οι Pacers σε κανέναν τραυματισμό αλλιώς αντίο ζωή και αυτοί. 1
Basilisc Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Το πάλεψαν οι Ρόκετς. Το 89-74 9:30 λεπτά πρίν το τέλος το έκαναν 91-95 στα 3:30 αλλά τα σκάτωσαν τελικά. Βέβαια με Χάρντεν, Ντελφίνο και Πάρσονς να έχουν 20/60 πάλι καλά πήγαν. Το τρίποντο του Σεφολόσα που έκανε το 101-97 με τον Ιμπάκα ή τον Πέρκινς (δεν θυμάμαι καλά) να κρατάει με τα δύο χέρια τον Πάρσονς για να μην μαρκάρει θα με έκανε να γελάω σα χαζός σε άλλες περιπτώσεις αλλά μαλλόν θλίψη και απορίες προσφέρει.
ondine Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ή τα στηνουν στο στοιχημα ανατροπες (2/1) κ κονομανε κ αστους μλκες να χτυπιουται; παντα μου την σπαγαν/βρωμουσαν κατι τετοιες ανατροπες και ομαδες που πετανε στο α ξαφνικα εξαφανιζονται στο β Δεν παρακολουθείς και πολύ τον τρόπο παιχνιδιού στο ΝΒΑ, έτσι; Είναι συνηθισμένες οι ανατροπές επειδή είναι υπεράνθρωπες οι ταχύτητες που παίζεται το άθλημα. Μία λάθος πάσα ή μία λάθος αλλαγή κι ο αντιπαλος βάζει δέκα πόντους σε ένα λεπτό. Είμαι γενικά κατά του τζόγου, αλλά ειδικά το να στοιχηματίσεις σε αγώνα ΝΒΑ είναι σα να τους χαρίζεις λεφτά. Στο δεύτερο αγώνα Heat-Bucks ο Lebron πήρε τεχνική ποινή και στην επόμενη διακοπή την απέσυραν επειδή είπε στους διαιτητές ότι τα είχε με τον εαυτό του κι όχι με εκείνους. Τέτοιο πράμα πρώτη φορά ακούω. Ενδιαφέρον το να σε προσκυνούν από τα 18... 1
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Σέλτικς '95-'96. Ντομινίκ Γουϊλκινς και Ντίνο Ράτζα στην ίδια ομάδα:http://www.youtube.com/watch?v=CgrJbKNpkJc Επεξ/σία 26 Απριλίου 2013 από Tilemaxx
gas83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 o westbrook θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση αποκατάστασης έξω μηνίσκου (ρήξη) στο δεξί γόνατο. μαλλον τελος απο τα playoffs. τι θα γινει με αυτους τους τραυματισμους ρε πουστη μου περσυ και φετος .ολοι οι καλοι παιχτες την παθαινουν. δηλαδη ελεος τι σκατα playoffs θα δουμε???? και φυσικα ολα δουλευουν ρολοι για τους heat 1
nikos21aek Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Bulls Rose εκτός, Noah ανέτοιμος Knicks Amare εκτός, Chandler ανέτοιμος Indiana Granger εκτός Celtics Rondo εκτός, Garnett ανέτοιμος Lakers Kobe εκτός Thunder Westbrook εκτός Εντάξει δεν έχουν μείνει και πολλοί. Paul ή Griffin, Parker ή Duncan, και LeBron ή Wade. Άμα τραυματιστεί και κάποιος από αυτούς θα είναι το πιο μούφα πρωτάθλημα ever. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα