FilipposMD Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 E μα δεν γινόταν να παίζει 48 λεπτά κάθε βράδυ. Απορώ δηλαδή πώς το επέτρεψαν αυτό. Τον έφαγαν τον παίκτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έτσι είναι αυτοί οι παίχτες και ίσως είναι και ο τελευταίος τέτοιος παίχτης. Οι καινούριοι δεν θα ρισκάραν τα λεφτουδάκια τους για κανένα λόγο και ας τερμάτιζε η ομάδα τελευταία. Καλή ώρα Rose που υποτίθεται ότι είναι και από τους πιο ανταγωνιστικούς της νέας γενιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κρίμας ρε παιδιά, κι εγώ μόλις το είδα. Και έγινε και φοβερό παιχνίδι στο Staples. Τώρα καλό φθινόπωρο (μη σου πω και Χριστούγεννα). Τι να πούμε τώρα για το τριπλ-νταμπλ του Γκασόλ ή για τους 40φεύγα του Curry. Ο Kobe τραυματίστηκε 3 φορές σε αυτό τον αγώνα. Στη δε φάση της ρήξης πραγματικά ανατρίχιασα, δεν μπορούσα να το βλέπω. Είχα πάθει κάποτε μερική ρήξη από ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ότι ήταν μακράν και εύκολα ο μεγαλύτερος πόνος που έχω νιώσει στη ζωή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μεγαλο κριμα για τετοιο σπουδαιο παιχτη. Κουραγιο κι ολες μου οι ευχες μαζι του, το μπασκετ χωρις αυτον θα ναι πιο φτωχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κρίμας ρε παιδιά, κι εγώ μόλις το είδα. Και έγινε και φοβερό παιχνίδι στο Staples. Τώρα καλό φθινόπωρο (μη σου πω και Χριστούγεννα). Τι χριστούγεννα; Χριστούγενα 2015 και αν έχει το κουράγιο να γυρίσει. Και 20 χρονών να ήταν θα ήταν τραυματισμός που τελειώνει καριέρα. Ο Αχίλλειος τένοντας είναι ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος τένοντας στο ανθρώπινο σώμα. Salute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ο ηγέτης των Λέικερς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάνει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν! Ο Μπράιαντ αποχώρησε από το παρκέ 3:06 πριν το τέλος της αναμέτρησης, αφού προηγουμένως είχε πέσει στο παρκέ στην προσπάθειά του να περάσει τον Μπαρνς. Ο Κόμπι ήξερε από την αρχή την σοβαρότητα του τραυματισμού και οι γιατροί των Λέικερς επιβεβαίωσαν τους φόβους του. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Μπράιαντ έχει υποστεί ρήξη χιαστών, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ καν να περπατήσω. Προσπάθησα να πιέσω το πόδι μου, αλλά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Έκανα μια κίνηση που έχω κάνει εκατομμύρια φορές στο παρελθόν και ο αχίλλειος απλά έσπασε. Είμαι τόσο κουρασμένος, τόσο απογοητευμένος, αηδισμένος. Δεν νιώθω τίποτα αυτή τη στιγμή. Είναι μακράν ο χειρότερος τραυματισμός στην διάρκεια της καριέρας μου. Δεν μπορώ να περπατήσω διάολε. Μιλάμε για ένα απαίσιο συναίσθημα», είπε δακρυσμένος ο άτυχος Κόμπι, που πρόσθεσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην επανέλθει: «Με κοροϊδεύετε, έτσι δεν είναι; Έχω ήδη αρχίσει να ακούω τα σενάρια. Όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Θα με ξαναδείτε μπροστά σας». Όλα αυτά από το ΙΔΙΟ άρθρο... http://www.gazzetta.gr/nba/article/389896-telos-i-sezon-gia-mpraiant Όταν κάποτε δούλευα για χρόοονια με αθλητικογράφους και τους έλεγα αστειευόμενος ότι "η μόνη δουλειά που είναι ντροπή είναι η δική τους", τελικά μπορεί να είχα και δίκιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρήξη αχίλιου τένοντα ο Kobe. Τέλος εποχής και για το μπάσκετ και για τους Λέικερς. Και μαλλον ολικη.... :( :( Ενα τεραστιο κριμα. Δεν μπορεις να πεις κατι αλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Είδα την συνεντευξη στο youtube, απλά τραγικος ο τελευταιος ερωτηθέντας δημοσιογραφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τι να πούμε τώρα για το τριπλ-νταμπλ του Γκασόλ ή για τους 40φεύγα του Curry. Ο Kobe τραυματίστηκε 3 φορές σε αυτό τον αγώνα. Στη δε φάση της ρήξης πραγματικά ανατρίχιασα, δεν μπορούσα να το βλέπω. Είχα πάθει κάποτε μερική ρήξη από ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ότι ήταν μακράν και εύκολα ο μεγαλύτερος πόνος που έχω νιώσει στη ζωή μου... Εχω παθει και εγω(παιζοντας ποδοσφαιρο επισης) μερικη ρηξη αχιλλειου τενοντα αλλά με εκπληξη μπορω να πω οτι δεν ειναι τιποτα οσον αφορα τον πονο μπροστα στην ρηξη εσω μηνισκου που ειχα παθει, παροτι στην τελευταια η αποθεραπεια ηταν γρηγοροτερη και η ζωη(το βαδισμα και η κινηση γενικοτερα, οι θεσεις που δεν πονας, κλπ) ηταν πολυ ευκολοτερη. Με την ρηξη αχιλλειου τενοντα ουσιαστικα εισαι με ενα ποδι. Τι χριστούγεννα; Χριστούγενα 2015 και αν έχει το κουράγιο να γυρίσει. Και 20 χρονών να ήταν θα ήταν τραυματισμός που τελειώνει καριέρα. Ο Αχίλλειος τένοντας είναι ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος τένοντας στο ανθρώπινο σώμα. Salute. Καλα μην το λες, μπορει να επιστρεψει. Μακαρι να μην ειναι ολικη ρηξη γιατι εκει ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. Αλλά και ολικη να ειναι μπορει να επιστρεψει. Το θεμα ειναι οτι ειτε ολικη ειτε μερικη, οταν επιστρεψει θα εχει χασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ απο την αγωνιστικη αθλητικη του ικανοτητα. Καταρχην θα φοβαται να κανει καποιες κινησεις που εκανε αλλά αυτο ειναι το λιγοτερο. Δεν θα ειναι πια ο ιδιος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω η τεχνολογια που εχει φτασει για να αποκαταστησει τέτοιες ζημιες, αλλα εδω μιλάμε για ολική ρήξη του αχιλειου τενοντα, ποσο καιρο παιρνει η αποκατασταση (αν θα αποκατασταθει)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω η τεχνολογια που εχει φτασει για να αποκαταστησει τέτοιες ζημιες, αλλα εδω μιλάμε για ολική ρήξη του αχιλειου τενοντα, ποσο καιρο παιρνει η αποκατασταση (αν θα αποκατασταθει)? Με ολικη ρηξη και ΕΑΝ θελει να ρισκαρει και να μπει οσο το δυνατον γρηγοροτερα σε 6 μηνες θα ειναι ΟΚ για πληρη ενταση και σε 8 μηνες για να παιξει. Εαν θελει να μην ρισκαρει 1+ χρονο απαραιτητως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 κριμα ρε kobe.ξενερωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 This is such BS! All the training and sacrifice just flew out the window with one step that I've done millions of times! The frustration is unbearable. The anger is rage. Why the hell did this happen ?!? Makes no damn sense. Now I'm supposed to come back from this and be the same player Or better at 35?!? How in the world am I supposed to do that??I have NO CLUE. Do I have the consistent will to overcome this thing? Maybe I should break out the rocking chair and reminisce on the career thatwas. Maybe this is how my bookends. Maybe Father Time has defeated me...Then again maybe not! It's 3:30am, my foot feels like dead weight, my head is spinning from the pain meds and I'm wide awake. Forgive my Venting but what's the purpose of social media if I won't bring it to you Real No Image?? Feels good to vent, let it out. To feel as if THIS is the WORST thing EVER! Because After ALL the venting, a real perspective sets in. There are far greater issues/challenges in the world then a torn achilles. Stop feeling sorry for yourself, find the silver lining and get to work with the same belief, same drive and same conviction as ever.One day, the beginning of a new career journey will commence. Today is NOT that day."If you see me in a fight with a bear, prey for the bear". Ive always loved that quote. Thats "mamba mentality" we don't quit, we don't cower, we don't run. We endure and conquer.I know it's a long post but I'm Facebook Venting LOL. Maybe now I can actually get some sleep and be excited for surgery tomorrow. First step of a new challenge.Guess I will be Coach Vino the rest of this season. I have faith in my teammates. They will come thru.Thank you for all your prayers and support. Much Love Always.Mamba Out 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Με 45 λεπτά Μ.Ο στα τελευταία μάτς στα 35 του, ήταν λογικό. Όπως και να επιστρέψει δεν θα ξαναείναι ποτέ ο παίκτης των 26-27 PPG. Και νομίζω ούτε ο ίδιος θα θέλει να επιστρέψει για 16-17 π., το έχει πεί και ο ίδιος άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 what the fuck is Coach Vino????? το διαβασα και δεν καταλαβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα