nikos21aek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ωπα, τα παραλες ρε, στο nba παιζουν σχεδον αποκλειστικα με τα αθλητικα τους προσοντα, ιδεα δεν εχουν απο μπασκετ, ενα πικ εν ρολ τους επαιξε η εθνικη μας ρε κ δεν ηξεραν απο που τους ηρθε κι αυτο που λες με τους σουτερ, ελαχιστοι ειναι κατα την γνωμη μου οι καλοι σουτερ που λες, αν εχεις στο μυαλο σου καναν ντουραντ ή καναν νας, οκ, αλλα οι πιο πολλοι ειναι μετριοτατοι στο σουτ κ στην τεχνικη, απλα ειναι σουπερ ντουπερ αθλητες, αλμα κ ντοπα ειναι το νβα, τπτ αλλο, μην τα ισοπεδωνουμε ολα Όχι δεν έχω στο μυαλό μου τέτοιους παίχτες. Έχω στο μυαλό μου ακριβώς αυτό που είπα. Όποιος παίχτης του NBA και αν σηκωθεί ελεύθερος να σουτάρει, είναι σχεδόν πάντα μέσα. Μέχρι και οι τελευταίοι του NBA έχουν κάποια hot spot που αν σηκωθούν ελεύθεροι από εκεί δεν το χάνουν για κανένα λόγο. Δεν ξέρω ποιό στατιστικό επαρκεί για να το δεί κάποιος αυτό. Νομίζω ότι είναι οφθαλμοφανέστατο πάντως. Ορίστε ένα. Υπάρχουν 37 παίχτες στην ευρώπη με true shooting % πάνω από 50%. Στο NBA υπάρχουν 258 παίχτες με πάνω από 50%. Δεν ξέρω πόσοι είναι όλοι οι παίχτες του NBA. Αλλά 30 ομάδες από 12 παίχτες η κάθε μια... πρέπει να υπάρχουν 100 παίχτες στο NBA όλοι και όλοι που δεν είναι πάνω από 50%.. 43% έχει ο χειρότερος. http://www.euroleague.net/main/statistics?mode=Leaders&entity=Players&seasonmode=Single&seasoncode=E2012&cat=AccuracyPercent&agg=PerGame http://www.sportingcharts.com/nba/stats/player-true-shooting-percent-leaders/2012/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 νταξ, ελεος: Εεεδώ είναι λοιπόν που γίνεται χρήση του video και πέφτει ένα ωραιότατο πρόστιμο. Μια-δυο-τρεις στο τέλος θα σταματήσουν να το κάνουν. Και ΚΥΡΙΩΣ θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν το video για να ρίχνουν καμπάνες ακόμα και σε φάσεις που ο διαιτητής δεν είδε τίποτα. Γιατί ειδικά στην Ευρώπη (και ειδικότερα στην Ελλάδα) κάτι τέτοιο είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας... ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 νταξ, ελεος: FLOP CITY. o griffin ειναι ακομα χειροτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ cleveland cavalliers χωρις kyrie και waiters δλδ τους δυο pg τους που ειναι και οι καλυτεροι παιχτες τους μπηκαν δυνατα και προηγηθηκαν νωρις. το miami λες και βαριοντουσαν δεν προσπαθουσαν καν. οποτε 7 λεπτα πριν ληξει ΤΟ 3ο ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΟΙ HEAT ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ 27 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΡΕΞΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑ. τι να λεμε τωρα εκαναν ενα τεραστιο σερι με καπου 11-17 τριποντα και το απιστευτο.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΠΟΥ 7 ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ 4ο ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ WHAT THE FLYING F@CK. τελικα κερδισαν με 3 ποντους.φοβερα ματς σημερα τωρα εχει OKC-MEMPHIS ΠΑΡΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΟKC ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ 40ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ συγχωρεστε με για τα κεφαλαια αλλα τα χω δει ολα σημερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 δεν υπαρχουν αυτα που γινονται τις τελευταιες μερες. μολις τωρα ειδα το τελος του nuggets-76ers 5 μπροστα η φιλαδελφεια με 14 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ time-out το ντενβερ και στην επαναφορα βαζουν τριποντο.στους 2 η διαφορα και αμεσως φαουλ.σουταρει βολες η φιλα 0/2 και εχουν τελευταια επιθεση οι nuggs.επαναφορα τριποντο εξω ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΟΥΛ 3 βολες ολες μεσα nuggs with the W OTI NA NAI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 εχθές με follow στο 0.3'' πριν το τέλος, ο Davis έδωσε τη νίκη στους χορνετς απέναντι στη βοστώνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 http://bleacherreport.com/articles/1577145-separating-the-contenders-from-pretenders-in-the-nba-playoff-race Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Thunder fan hits halfcourt shot to win $20K, gets tackled by Kevin Durant (VIDEO) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Φοβερό video patrick. Μόνο στο Αμέρικα αυτά τον έβλεπα τον αγώνα χτες αλλά ή μου ξέφυγε ή δε το έδειξε ο ΟΤΕ. Και ένα τακλιν απο lebron 75.000$ τον κώλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Φοβερό video patrick. Μόνο στο Αμέρικα αυτά τον έβλεπα τον αγώνα χτες αλλά ή μου ξέφυγε ή δε το έδειξε ο ΟΤΕ.α, δεν ξερω, δειχνει διαφημισεις; νομιζω πριν την εναρξη του 4ου 12λεπτου εγινε, εγω, αν κ εβλεπα το χιουστον - αγ αντωνη, το πετυχα live στο zapping, στο nba tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ναι τις πιο πολλές βάζει διαφημίσεις ο ΟΤΕ Μετά την πρώτη περίοδο έβλεπα χάρντεν και γώ. Ωραίο match. τελευταίο shoot ο duncan ? ημαρτον ρε πόποβιτσ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 μπορει να μου εξηγησει καποιος με ποια λογικη nba tv, c+ deportes & οτε σπορ δειχνουν ντιτροϊτ - μινεσοτα αντι για σελτικς - νικς; ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 "Όχι σίγουρος ο Κουφός για Eurobasket" http://www.gazzetta.gr/ethniki-andron/article/384610-den-einai-sigoyros-o-koyfos-gia-eyrompasket Ρε ποιός Κουφός, φέρτε τους Αντεντοκούμπους στην Εθνική να πάρουμε το Μουντιάλ και τη Γιουροβίζιον ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 2-1 το Σικάγο με το Μαϊάμι στην κανονική περίοδο. Απόψε τους έκαναν πλάκα στη μεγαλύτερη περίοδο του παιχνιδιού χωρίς Ρόουζ-Νόα-Μπελινέλι-Ρίπ. Αναμένονται συγκλονιστικά play-offs, το Σικάγο με Ρόουζ και Νοά είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 πολυ καλο ματς στο σικαγο.ειχαν ευκαιριες οι heat αλλα δεν τις εκμεταλευτηκαν. το σικαγο και με ροουζ μεσα παντως ευκολα ειχε αποκλειστει στα playoffs απο το λεμπρον. ομαδα πρωταθλητισμου παντως μπορει να γινει απο του χρονου αναλογα σε τι κατασταση θα επιστρεψει ο ροουζ(δεν ξερω αν θα παιξει φετος μαλλον ουτε αυτος ξερει τι θελει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα