nzeppos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ουφ, κάθε φορά που βάζω να δω τι γίνεται, ανοίγει η διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Σημερινά παιχνίδια (σε ανθρώπινες ώρες): Ντουράντ - Γερόντια στις 19:00 Kobe - Ταύροι χωρίς κέρατ... χωρίς Rose δηλαδή, στις 21:30 αρκετοί αγώνες της σειράς στις 00:00 και στις 01:00 Ποιάς σειράς ρε;;; Της σειράς ήταν οι δύο πρώτοι αγώνες. Μαιάμι - Ιντιάνα τώρα. Τελικός ανατολής φέτος. Παραλίγο να με έπαιρνες στο λαιμό σου και να το έχανα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 ναι, οντως, δεν το προσεξα ουτε εγω, αλλα το ειχα σημαδεψει ουτως ή αλλως για να το δω, αν κ μαλλον θα το παρουν ανετα τα χιτακια οπως φαινεται, πολλα λαθη ρε οι pacers, σιγα μην χαναν και 3ο εξαλλου απο την ιδια ομαδα ρε, αντε να δουμε που θα σταματησει το σερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ποια ειναι η αποψη σας για τον Griffin ρε μαγκες?Tην πρωτη του χρονια εκανε απιστευτα πραγματα αλλα μου φαινεται πως φετος εχει μεινει ψιλο-στασιμος.Δεν ξερω πολλα απο μπασκετακι γι αυτο ρωταω.Πιστευετε οτι υπερεκτιμηθηκε ή δεν τον βοηθαει και πολυ η ομαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ποια ειναι η αποψη σας για τον Griffin ρε μαγκες?Tην πρωτη του χρονια εκανε απιστευτα πραγματα αλλα μου φαινεται πως φετος εχει μεινει ψιλο-στασιμος.Δεν ξερω πολλα απο μπασκετακι γι αυτο ρωταω.Πιστευετε οτι υπερεκτιμηθηκε ή δεν τον βοηθαει και πολυ η ομαδα? οι clippers ειναι η ομαδα με το μεγαλυτερο βαθος οποτε δε χρειαζετε να κανει τρελα πραγματα. ψιλοσταθερα παιχτης του 20/10 ειναι σχεδον.οντως εχει μεινει λιγο στασιμος με ελαφρος πεσμενους αριθμους αλλα αυτο οφειλεται μαλλον σε αυτο που πα στην αρχη. στις βολες εχει βελτιωθει τελευταια αλλα post παιχνιδι δεν εχει καλο.το παιχνιδι του κυριος στηριζετε στα σωματικα προσοντα που εχει αυτα απο τα λιγα που βλεπω(δουλευω απογευμα οποτε τα βραδια καθομαι παντα βπεπω nba οπως και τωρα ) + οτι διαβαζω απο ενα φορουμ nba που μπαινω καποιος ειδικος αν κανω λαθος με διορθωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 ειμαι φαν του griffin και καθε μερα περιμενω πως και πως να δω φασεις απο Clippers. παρολαυτα, επειδη ειμαι και λιγο αντικειμενικος, δε νομιζω οτι προκειται για καποιον ιδιαιτερο παιχτη. και το λεω γιατι για να γινει μεγαλος παιχτης πρεπει να αποκτησει (γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ), σουτ. οσο δεν εχει σουτ, δεν αποτελει φοβητρο για τον αντιπαλο. ποσα καρφωματα θα κανει; αν κλειστει ο αντιπαλος στο ζωγραφιστο και δεν εχει διοδο να φτασει και να πατησει γερα για το καρφωμα, δεν ειναι επικινδυνος. και το λεω εγω που, οπως ειπα στην αρχη, ειμαι fan του griffin και της παρεας του (CP3, Deandre, crawford, barnes). γενικα ειναι ενας αλτικος, δυναμικος, εντυπωσιακος παιχτης, με σχετικα καλη πασα. μεχρι εκει ομως... εδω σε καποια προπονηση της USA team του εδειχνε ο mello πως να σουταρει...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Έτσι ειναι, τέσσερις χωρίς σουτ δεν γίνεται! Αν δεν ήταν τόσο θεαματικος θα θεωρούνταν κατώτερος του Lee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 επισης εχει προβλημα και με τα γονατα του, το οποιο με τοσο αλτικο παιχνιδι λογικα θα επιδεινωθει (δεν ειμαι και ιατρικων σπουδων για να το λεω με σιγουρια). ισως γινει κατι σαν vince carter.. great dunker but not great player.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 O Griffin είναι ο καλύτερος ψηλός του ΝΒΑ. Ήρθε από το κολλέγιο έχοντας κινήσεις, κάτι πολύ σπάνιο για ψηλό. Σουτ έχει, δεν είναι Dirk, αλλά έχει. Άμυνα δεν παίζει καθόλου, αυτό μου τη σπάει. Γενικά δεν έχει εξελιχθεί από τη μέρα που ήρθε. Αλλά είναι καλός παίχτης σε σύγκριση με τις σαβούρες που υπάρχουν στη θέση του. Καλά, δε κάνουμε σύγκριση με Duncan, λέμε για νέες γενιές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Οδοστρωτήρας. Wtf. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εφαγε τρελη καζουρα ο κακομοιρης ο παικτης μου, μετα κι απο αυτο που του κανε ο kyrie στο all star: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 το δευτερο ειναι η συμπληρωματικη βολη.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ο Griffin ειναι καλος παιχτης αλλα οχι πολυ καλος-εξαιρετικος παροτι εχει βελτιωσει το Low-Post παιχνιδι του....Αν μιλαμε για τεσσαρια εξαρταται και τι στυλ παιχτη θες....Ο Ilyasova ειναι παιχτης του pick and roll και fade για μακρινο σουτ(απο τους καλυτερους) οπως και οι Love-Ryan Anderson-Bargnani με καθολου low-post παιχνιδι και αδυνατος στην αμυνα...Ο Josh Smith ειναι πιο all-around παιχτης και καλυτερος αμυντικος με παρομοιο στυλ του Paul Milsap ο οποιος δεν εχει τα αθλητικα προσοντα του Smith αλλα ξερει περισσοτερο μπασκετ...Διαφορετικο στυλ ειναι και ο Ibaka ο οποιος ειναι καλυτερος αμυντικα εχει βελτιωθει επιθετικα αλλα αδυνατει στο post...Επισης διαφορετικο στυλ ειναι ο Lee ο οποιος ξερει πολυ μπασκετ για ψηλος και πασαρει εξαιρετικα..Ειναι ο κορυφαιος με προσωπο στην επιθεση μετριος στην πλατη και αδυναμια του ειναι η αμυνα...Scola και Gasol ειναι εξαιρετικοι Low-Post players με καλο μακρινο σουτ αλλα οχι τοσο καλοι αμυντικοι...Randolph-West-Garnett-Duncan ειναι επισης πολυ καλοι ψηλοι και καλοι αμυντικοι με καλο μακρινο σουτ και Low-Post παιχνιδι(πιο ολοκληρωμενοι σαν παιχτες)...Κορυφαιος κατα την γνωμη μου και αδυναμια μου και ας μην ειναι τοσο καλος αμυντικος αλλα ξερει κανταρια μπασκετ LaMarcus Aldridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 φετος εχει ισοπεδωσει κανα δυο ακομη ο deandre... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα