patrickdrd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nFfEvsDbO40 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Chicago Bulls Derrick Rose has been cleared to play. Problem is that he hasn't been mentally ready to return yet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nFfEvsDbO40 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Joakim Noah is the 3rd player since 1985 with 23 pts, 21 rebs & 11 blks. (Shaq, Hakeem). 1st player in NBA history with 20+ points, 20+ rebounds and 65% shooting from field http://www.youtube.com/watch?v=Ir2TdfSwH8g 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εντυπωσιακοί απέναντι στους Timberwolves, οι Lakers πήραν μια εύκολη νίκη (116-94) και πλησίασαν ακόμη περισσότερο τους Rockets που βρίσκονται στην 8η θέση της Δύσης. Τραυματίστηκε ο Pekovic. Τι γίνεται εκεί στους Timberwolves; Στο τέλος δεν θα μείνει κανένας όρθιος. Κρίμα γιατί σαν υλικό η ομάδα είχε αρκετές προοπτικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τωρα θα γυρισει ο κεβιν ρε κ θα τα σαρωσει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πάρ'το! Ή μήπως όχι; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hp7hcXtbmQQ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Χαχαχα, ούτε ο Σεφτελής. (που λέει ο λόγος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnll Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Χαχα τ είδα πριν λίγο το βίντεο..τρελή ξενέρα οι δημοσιογράφοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καρμέλος - Λεπροί, σήμερα στις 8. CP3/Γκρίφιν - Ντουράντ, στις 10.30. Όσοι πιστοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 εχω ξενερωσει ασχημα με τον λεπρο, δεν μπορω να δω ματς του μαϊαμι ρε παιδια, ξερω απο πριν πλεον θα βαλει ο λεπρος την 30αρα του κ το μαϊαμι θα κερδισει, και; να χαρω εγω τωρα; γιατι; εχω μετοχες στο μαϊαμι or sth κ δεν το ξερω; οχι, αρα.. χιλιες φορες εβλεπα κ ευχαριστιομουνα το μαϊαμι του wade, οπως κ τους νικς π.χ., αλλα θα προτιμουσα να παιζαν στο σημερινο ματς με αλλη ομαδα, ελεος, οχι αλλο μαϊαμι, προσωπικα βαρεθηκα κ να πω κ το αλλο; εβλεπες τζορνταν κ αν κ ειχε τα ιδια "συμπτωματα", ηξερες οτι θα βαλει 30αρα κ θα κερδισει το σικαγο, ευχαριστιοσουσα ματς, το μαϊαμι δεν την παλευω να το δω, βγαζω σπυρια, πως το λενε; κ απο οτι φαινεται θα το παρει και ανετα κ φετος, τεσπα, υπομονη μεχρι το καλοκαιρι μπας κ διαλυθουνε κ φτιαξει ο χαρτης, για την ωρα αυτη την ωρα μπορουμε να χαζεψουμε λιγο... παναθα το αλλο μου φαινεται καλυτερο ματς, ειναι κ φαβορι τα κλιπερια λενε οι μπουκ, για να δουμε ποσο φαβορι ειναι, εγω την οκλα θα εδινα φαβορι παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μπα, μην το λες. Εγώ βαριόμουν εξίσου να βλέπω το Σικάγο του Jordan να "κερδάει" συνέχεια, γι' αυτό και ήμουν παραδοσιακά αντι-Bulls (προφανώς όχι πλέον). Θα συμφωνήσω πάντως ότι ακόμα κι αν το Μαϊάμι είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα, δεν παίζει και το πλέον ελκυστικό μπάσκετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 οπως τα περιμενα, οι... αντιπαθητικοι κερδισαν εστω κ δυσκολα, στο αλλο ματς κανει παρτυ η οκλα, ποια κλιπερια μωρε τωρα; ποτε δεν συμπαθησα αυτη την ομαδα, για κανα κλιβελαντ καλοι ειναι, στα μεγαλα ματς πολυ φαπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μεγαλοι κλιππερς!!!το παλευουν το ματσακι!!και πουθεναδες οι διαιτητες που δεν πεταξαν εξω τον ιμπακα τον πανιβλακα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 οντως, εφτιαξε το ματσακι στα τελειωματα, οσο για τον ιμπακα, ενταξει, εννοειται εντελως τραγικο αυτο που εκανε, πρεπει να τιμωρηθει για μενα στανταρ, αλλα δεν ειμαστε κ σιγουροι αν κ πως μπορει να προκληθηκε νωριτερα απ'τον αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα