nikos21aek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8uUeAQQaH9g 2
Chrisxxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παντως στη συγκεκριμένη φαση παει πολυ αψυχα και αρκετα πιο αργα ο Μουτόμπο στη βοηθεια, 1 sec πιο γρηγορα να ερχόταν και θα ηταν αυτός που θα κουνουσε παλι το δαχτυλο.
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Jerry Buss RIP. Σε ευχαριστούμε για όλα.
nikos21aek Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Τι έφτιαξε χθές ο Joe Johnson! Δύο buzzer beater σε ένα παιχνίδι. Ένα τρίποντο για να πάει παράταση, και ένα δίποντο στην παράταση για να κερδίσουν.
nikos21aek Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3d5O4zYMKl4 2
Andy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3d5O4zYMKl4 το περιμενα πως και πως!!!
nikos21aek Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Πάρε και άλλο πολύ καλό που βρήκα να χεις για τα μεθεόρτια των 50 χρόνων και πάμε παρακάτω. http://www.youtube.com/watch?v=UbLEoLfiAPc 1
ondine Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είχαμε και πολλά πράματα στην trade deadline, η πιο σημαντική ήταν εκείνη του Reddick στους Bucks. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως οι Bulls δεν κατάφεραν να χαρίσουν κάποιο παίχτη και θα πληρώσουν πρώτη φορά στην ιστορία τους φόρο πολυτελείας. 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 τι πολλα; τιποτα δεν ειχαμε, ουτε στο trade deadline, ουτε κατα την διαρκεια του, σαν να μην υπηρξε ποτε, δεν κουνηθηκε φυλλο πραγματικα, εκτος απο τον gay, που σιγα το trade κ τον παικτη δλδ, τπτ απολυτως απο την αλλη, οπως διαβασα κ ηταν δικαιολογημενο, μαλλον η εκκρηξη θα γινει το καλοκαιρι
Sred Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 κατεβαζω και του sir charles τωρα! Δωσε λινκ για τον Charles. Thanks!
patrickdrd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 σε τορρενταδικο εγω τον πετυχα τον charles, δεν ξερω αν υπαρχει σε youtube, ουτε το ειδα κιολας, τα βαριεμαι αυτα, αμα δωσω εγω συνεντευξη να με κατεβασουν αυτοι να με δουνε
nikos21aek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Όλες οι ομάδες προετοιμάζονται για το καλοκαίρι του 2014. Mερικοί free agents τότε: LeBron, Wade, Bosh, Melo, Amare, Kyrie, Cousins, Monroe, Parker, Duncan, Leonard, Garnett, Randolph, Wall, Gay, Rubio, Lowry, Kobe, Pau, Iguodala, Monta Ellis, Granger, Deng Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει της κακομοίρας τότε γιατί δίνω πάνω από 95% να σπάσουν οι big 3 του miami. Καλά παίξαμε μαζί, κόψαμε μισθούς, πήραμε πρωταθλήματα, τώρα ας βγάλουμε κανένα φράγκο... Ο Wade υπέγραψε με κινέζικη μάρκα παπουτσιών, δεν παίζει να μην υπογράψει μεγαλύτερο συμβόλαιο κάπου αλλού ή στους Heat. 1
MJBulls23 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Χεχε ο Τζορνταν ειναι απιστευτος. ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΨΑ για μπασκετ. Παντα το ξεραμε. Τουλαχιστον οι γνωστες. Για αυτο επεστρεψε και την 2η φορα. Με αυτα που λεει μου βγαζει οτι ειναι τοσο τρελος ωστε θα δοκιμαζε για μια τριτη φορα στα 50+ του. http://www.gazzetta.gr/nba/article/374288-tzorntan-makari-na-epaiza-tora Ο Μάικλ Τζόρνταν με αφορμή τα 50 χρόνια που έκλεισε θυμάταιιστορίες από το παρελθόν, παραδέχεται ότι μελετάει τον ΛεΜπρον και ότιθα ήθελε να παίζει ακόμα, ενώ αποκαλύπτει τον χειρότερο εχθρό του. «Πάντα πίστευα ότι θα πέθαινα νέος», ήταν η πρώτη ατάκα του Μάικλ Τζόρνταν. Μαζί με τον ιδιοκτήτη των Μπόμπκατς βρίσκεται ο καλός του φίλος ΚουίνΜπάκνερ (πρώην γκαρντ των Μπουλς και νυν τηλεσχολιαστής των Πέισερς), μετον Τζόρνταν να μην μπορεί να πιστέψει πως πέρασαν τα χρόνια και πωςαπό... είδωλο του κάθε παιδιού που ήθελε να ασχοληθεί με το μπάσκετ,πλέον είναι ιδιοκτήτης ομάδας. Ο Μπάκνερ λέει στον Τζόρνταν ότι πρέπει να βάλει γυαλιά, για να απαντήσει ο Air «Μπορώ να δω». Η απάντηση του Μπάκνερ ήταν «Ασε τις μα….κιες, βλέπω ότι δυσκολεύεσαι», για να επιμείνει ο Τζόρνταν πως «Είπαμε, βλέπω μια χαρά». Ο Μπάκνερ συνέχισε να... προκαλεί τον Μάικλ τονίζοντας ότι «Να ξέρεις ότι ο πανδαμάτωρ χρόνος, ακόμα δεν έχει χάσει παρτίδα από κανέναν», με την κουβέντα να γίνεται με αφορμή τα 50 χρόνια που έκλεισε πριν από λίγες ημέρες ο Τζόρνταν. Ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία με τους Μπουλς πλέον μένει μόνιμα στηΣάρλοτ. Οι αναμνήσεις όμως πολλές και ο Air βρέθηκε μπροστά σ' έναχρηματοκιβώτιο, στην έπαυλη του στο Σικάγο, που είχε να το ανοίξειχρόνια, με αποτέλεσμα να μην θυμάται τον... συνδυασμό. Τελικά ο Μάικλβρήκε τον κωδικό και ο πρώτο κειμήλιο που έβγαλε ήταν το χρυσό μετάλλιοτων Ολυμπιακών Αγώνων του 1984: «Ηταν τόσο αγνό εκείνο το συναίσθημα. Ηταν αγνό το 1984, ακόμα έκανα όνειρα για τον εαυτό μου»Τι άλλο υπήρχε; Ένα ζευγάρι από τα πρώτα Air Jordan, εμφάνιση της DreamTeam, ενώ στην ντουλάπα του βρήκε περίπου 5.000 κουτιά της Nike, αλλάκαι ένα πάκο γράμματα που έστελνε στους γονείς του ως φοιτητής και σεόλα το υστερόγραφο ήταν «Σας παρακαλώ στείλτε μου γραμματόσημα». Αυτό έγραφε ο Air πριν γίνει μύθος, που συνήθως αναφερόταν στις προπονήσεις και στο φαγητό όταν έγραφε στους γονείς του. Ο Τζόρνταν θυμήθηκε όταν έχασε τα δαχτυλίδια από το 30 και 5οπρωτάθλημα που είχε κατακτήσει. Απίστευτος πανικός όπως υπογραμμίζει οίδιος: «Για μιάμιση μέρα έψαχνα. Ποιος έκλεψε τα δαχτυλίδια μου; Ποιος έκλεψε το 5ο; Μιλάμε για έναν τρελό γαμ…ο πανικό».Για ποιο λόγο όμως τα έχασε; Οι Μπουλς του είχαν προσφέρει μια κασετίναγια να τα έχει όλα μαζί αλλά εκείνος δεν το έκανε ποτέ αυτό, μεαποτέλεσμα τα δαχτυλίδια να μην βρίσκονται σε συγκεκριμένο σημείο.Τελικά τα βρήκε και είπε: «Στα 30 μου πήγαινα τόσο γρήγορα.Ποτέ δεν είχα το χρόνο να σκεφτώ όλα όσα έκανα, ό,τι ακουμπούσα. Τώραόταν γυρνάω πίσω το χρόνο και βρίσκω αυτά τα πράγματα, μου ξυπνούν τόσεςπολλές διαφορετικές σκέψεις: "Θεέ μου, είχα ξεχάσει αυτό". Τόσο γρήγοραπροχωρούσα. Τώρα μπορώ να επιβραδύνω κι ελπίζω να θυμάμαι τι σήμαινανόλα αυτά. Τότε ακριβώς ξέρω πως γερνάω». Σ' εκείνο το σημείο μιλάει για τον... παίκτη Τζόρνταν: «Μουαρέσει να φέρνω και πάλι στο μυαλό μου τις αναμνήσεις. Το κάνω τώρα,παρακολουθώντας μπάσκετ. Λέω, "μακάρι να έπαιζα τώρα". Θα παρατούσα ταπάντα τώρα, για να επιστρέψω και να παίξω μπάσκετ. Δεν μπορείς να τοαντικαταστήσεις. Απλά μαθαίνεις να ζεις χωρίς αυτό. Είναι μίαδιαδικασία». Για τον Air μιλάει και ο George Koehler, ο άνθρωπος που εμπιστεύεταιαπόλυτα ο Τζόρνταν (πρώην σοφέρ του) που είναι μαζί του και στη Σάρλοτ.«Πάντα φοβόμουν ότι αν φοράω το δαχτυλίδι, θα με ληστέψουν (σ.σ. οΜάικλ έδινε πάντα αντίγραφα των δαχτυλιδιών του σε συγγενείς και στενούςφίλους). Μία μέρα με βλέπει ο πατέρας σου και με ρωτάει γιατί δεν φοράωτο δαχτυλίδι. Μου είπε με αυστηρό τρόπο: "Δεν ξόδεψε τόσα λεφτά ο γιοςμου για να κάθεται το δαχτυλίδι σου σε κάποιο συρτάρι. Κι αν στοκλέψουν, θα σου πάρουμε άλλο". Από τότε που πέθανε φοράω μόνο αυτό τοδαχτυλίδι». Με την αφορμή αυτή ο Τζόρνταν θυμήθηκε τον πατέρα του: «Δενγνώρισε ποτέ την αραβωνιαστικιά μου. Δεν είχε την ευκαιρία να δει ταπαιδιά μου να μεγαλώνουν. Η Jasmine ήταν ενός έτους. Ο Marcus ήταν τριώνετών. O Jeffrey ήταν πέντε ετών». Ο Air θα ήθελε η ζωή του να είναι και πάλι απλή, όμως ξέρει ότι δενμπορεί να φέρει πίσω τα χρόνια της αθωότητας, κάτι με το οποίο έχεισυμβιβαστεί: «Εχει φύγει αυτό. Δεν μπορώ να το ξαναφέρωπίσω. Το εγώ μου πλέον είναι τόσο μεγάλο, που απαιτώ συγκεκριμέναπράγματα. Τότε όμως δεν είχα απαιτήσεις». Στον... οξύθυμοχαρακτήρα του τον βοηθάει πλέον η ιστιοπλοΐα Αυτό όμως είναι κάτι πουτου ανοίγει την όρεξη, αλλά ο Τζόρνταν παραμένει στα... κιλά που ήτανόταν έπαιζε μπάσκετ. «Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Είναιεθισμός. Ζητάς για εκείνη την ξεχωριστή δύναμη, για να φτάσεις σε αυτάτα ύψη και μετά θέλεις να την επιστρέψεις, αλλά δεν μπορείς. Αν μπορούσανα την επιστρέψω, τότε θ' ανέπνεα με ανακούφιση», εξηγεί για την γυμναστική που κάνει, ιδίως μετά τους αγώνες των Μπουλς που παρακολουθεί. Ο Τζόρνταν δεν διστάζει να αναφέρει ότι: «Με τρώει όλη αυτήη δίψα μου για ανταγωνισμό. Είμαι ο χειρότερος εχθρός μου. Εσπρωξα τόσοπολύ τον εαυτό μου, σε σημείο όπου μέχρι σήμερα ζω με αυτές τιςπροκλήσεις. Ζω με αυτά. Δεν ξέρω πως να τα ξεφορτωθώ. Δεν ξέρω αν μπορώκαν να 'μαι εδώ, ακόμα συνδεδεμένος με το μπάσκετ». Η κουβέντα πήγε και στον Φιλ Τζάκσον και τις τεχνικές Zen που ακολουθούσε:«Πώς θα μπορέσω ν’ απολαύσω τα επόμενα είκοσι χρόνια της ζωής μου,χωρίς αυτή η ένταση να με καταναλώνει; Πώς θα μπορέσω να βρω γαλήνημακριά από το μπάσκετ;» Για την νέα του σχέση με την Yvette Prieto είχε να πει πως:«Είναιφοβερό στο τι μπορεί να σε πείσουν οι γυναίκες να κάνεις. Να σε κάνουνν' αλλάξεις. Πριν από δέκα χρόνια θα διαφωνούσαμε για μία ολόκληρη γαμ…ημέρα και θα περνούσε το δικό μου. Αυτή τη φορά, απλά είπα "νίκησες" καιπροχωρήσαμε. Αυτή είναι πρόοδος» Η συζήτηση επιστρέφει στο μπάσκετ και ο Τζόρνταν απαντάει στο ερώτημαποιοι παίκτες της νέας γενιάς θα έπαιζαν στη δική του εποχή: «Ο ΛεΜπρον, o Κόμπι, o Τιμ Ντάνκαν. O Ντιρκ Νοβίτσκι». Τρελαίνεται όταν ακούει να συγκρίνουν τον ΛεΜπρον Τζέιμς με τον Όσκαρ Ρόμπερτσον:«Το θέμα είναι πως κανείς δεν αξιολογεί τους παίκτες απέναντι στουςοποίους παίζει (σ.σ ο ΛεΜπρον). Τη γνώση τους για το πώς να παίξουν τοπαιχνίδι. Αυτό δεν είναι σωστό. Θα μπορούσε ο ΛεΜπρον να είναιεπιτυχημένος στη δική μας εποχή; Ναι. Θα ήταν το ίδιο επιτυχημένος; Οχι»Για να συνεχίσει για τον Τζέιμς λέγοντας: «Τον μελετώ. Ετσι αν έχω νατον μαρκάρω, θα τον σπρώξω να πάει προς τ’ αριστερά, έτσι ώστε εννιάστις δέκα φορές να σουτάρει ένα jump shot. Αν πάει δεξιά, θα φτάσειμέχρι το καλάθι και δεν θα μπορέσω να τον σταματήσω. Οπότε δεν τον αφήνωνα πάει δεξιά». Το συμπέρασμα από την συνέντευξη του Μάικλ Τζόρνταν στο νέο τεύχοςτου ESPN είναι ένα και αυτό είναι ότι ο Air θα ήθελε πάρα πολύ να μπειξανά στα παρκέ. Το έχει πει και ο ίδιος και άλλωστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα