Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, κι εγώ μόλις το είδα. Κρίμας, χάνει όλη την υπόλοιπη χρονιά. Είχε χτυπήσει από την Παρασκευή αλλά έκανε τη μαγνητική σήμερα. Η "πλάκα" είναι που μέχρι κάποια στιγμή κανένας δεν ήταν σίγουρος σε ποιο σημείο του αγώνα χτύπησε και το ψάχνουν ακόμα. Σε ένα άλλο video τον είδα να κουτσαίνει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (γύρω στο 02:10, που δεν φαίνεται στο παραπάνω video).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε το παλικάρι τι έπαθε. Εγώ τους Celtics δεν τους είχα ξεγράψει πριν την post all-star season αλλά τώρα ούτε για playoff δεν τους βλέπω. Νομίζω είναι ήδη σε rebuilding εν μέρει, έχουν αρκετούς μικρούς. Όταν γυρίσει ο Rondo πρέπει να τους κουμαντάρει. Το θέμα είναι ΠΩΣ θα γυρίσει. Πιθανότατα θα έχει χάσει ταχύτητα και χωρίς σουτ τα πράματα θα είναι δύσκολα. Εδώ ο παμμέγιστος CP3 ήταν ήταν ένα κλικ πιο αργός όταν επέστρεψε.

Και μια που τον ανέφερα, ας του δώσουν από τώρα το MVP. Οι Clippers απλά δεν υπάρχουν χωρίς αυτόν. Δεν είναι δυνατόν μία ομάδα να χάνεται όταν λείπει το αστέρι της, μέχρι και οι απαίσιοι οι Cavaliers έκαναν νίκες χωρίς το Lebron.

Έλα σε λίγες εβδομάδες να επιστρέψει και το θηρίο να κάνουν στην άκρη όλοι οι PG του κόσμου (άλλο δράμα εκείνο, δε θέλω να τα θυμάμαι). Δεν ξέρω από ιατρικά αλλά κανείς που χτύπησε χιαστούς δε γύρισε 100% :(

μωρε καλα τα λες, αλλα διαφωνω σε δυο πραγματα,

πρωτον στα πλεϋοφ παλι θα μπουνε πιστευω,

δευτερον επικειται μεταγραφη για την θεση,

καταρχην υπαρχει το σεναριο που στελνει το πιρς για τον gay,

αλλα ενταξει, ασχετο αυτο,

μεταγραφη στανταρ pg

Πιο ακυρη κινηση απο το να δώσουν τον Πιρς για τον Γκει δεν θα μπορουσαν να κανουν, το ξαναειπα και το ξαναλέω, δεν πουλας ετσι την ιστορία σου, ειδικά για τον Γκει. Αν γινοταν τετοια ανταλλαγη βεβαια θα εσπρωχνα χρημα σε στοιχημα για να παρει το Μεμφις το πρωτάθλημα. 

Ειναι παντως καιρός για να γίνει η αναδόμηση της ομαδας που έπρεπε να ξεκινησει από το καλοκαιρι αλλά για καποιο λόγο επελεξαν να πορευτουν πάλι με την ιδια λογικη και δεν τους βγηκε σε καλό. Αν ειχαν Ροντο παντως μπορουσαν να κανουν πολλες ζημιες στα π.ο. θα πρεπει να πανηγυριζει ο Λεμπρον τώρα. 

• Like 1

ε, καλα, σιγα ρε μην φοβοταν ο λεπρος αυτους,

το πολυ πολυ να τον πηγαιναν στα 6 παιχνιδια,

αλλη κλαση ομαδας,

διαβαζα ενα στατιστικο που με καποιο τροπο

(τις κατοχες που κανουν κ δεχονται κλπ)

αποδεικνυε οτι φετο ειναι περιπου το ιδιο στην αμυνα,

αλλα αρκετα χειροτεροι στην επιθεση,

τραγικοι θα ελεγα εγω,

το ματς χθες το ειδε κανεις;

αν δεν κανω λαθος στα τελευταια 10-15 λεπτα

(μαζι με την παρατα) που η μπαλα ζυγιζε 100 κιλα,

ολες μα ολες τις επιθεσεις τις πηραν πιρς κ γκαρνετ,

κ κανα δυο βολες του τερυ πες κι

ενα layup, δεν βοηθανε οι υπολοιποι καθολου,

ενω αντιθετα, για οποιον θυμαται,

οταν η ομαδα ειχε τον glen davis μεσα

ειχε κ αρκετο βαθος,

περα απο τον glen βοηθουσαν κι αλλοι,

για να μην πω για το θηριο τον περκ

(οπως επαιζε τοτε ετσι; οχι τωρα που σερνεται...)

που εκοβε κ εραβε μες στην ρακετα,

καλα για την δε ανταλλαγη μπας - glen

δεν το συζηταω, κι αυτο αποδειχτηκε μεγα λαθος

συμπερασματικα λοιπον,

δεν φταινε οι big 3 για μενα κ

το οτι διαλεξαν να τους κρατησουν,

αλλα το οτι δεν τους βγηκε (κι ουτε βγαινει...)

καμια κινηση που εκαναν,

κανα τσουτσεκι δεν βοηθαει στην επιθεση :mad:

Το μεγαλο λαθος ηταν η ανταλλαγη Περκινς με Κριστιτς. Οι big-3 δεν φταινε αλλά εχουν παραμεγαλώσει, λαθος για μενα να παρει 30Μ για 3 χρόνια ο Γκαρνετ, οχι οτι δεν τα αξιζει αλλά αν εχει διπλα και το γεροΠιρς τους κρατάς μονο αν πας για πρωταθλημα, να συντηρεις ομαδα με γερόντια που να χτυπαει μονο 1ο-2ο γυρο π.ο. δεν αξιζει. Σαφως ομως εγιναν λαθος κινησεις και στην υπολοιπη στελέχωση του ροστερ πέρα απο τους big-3. 

• Like 1

Λάθη έγιναν αρκετά απο το 2010 και μετά. Θα μπορούσε να γίνει rebuild η ομάδα μετά τους χαμένους τελικούς του '10, και τώρα να μιλάγαμε για διεκδικήτρια τίτλου Βοστώνη. Αντίθετα έγιναν ακατανοήτες κινήσεις, όπως οι μεταγραφές των 2 παλαίμαχων O' Neal και η φυγή των Πέρκινς-Ντεϊβις. Απο εκεί και πέρα δυστυχώς πλέον ο Πίρς πληρώνει την αθλητικότητα που ποτέ δεν είχε, και πλέον έχει γίνει τραγικά αργός. Σε όλα τα αμυντικά isolation που τον χτυπάνε οι αντίπαλοι τον κάνουν μπίλιες. Ο Γκαρνέτ αντίθετα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος, και ακριβώς λόγω του αθλητικού του κορμιού αντέχει ακόμα, εδώ πέρσυ στα play-offs είχε 20π. Μ.Ο.

Φέτος αποκτήθηκε η τριάδα Μπαρμόσα-Τέρι-Λί, αλλά κανένας απο αυτούς δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά μέχρι στιγμής. Γενικά εκ του αποτελέσματος φάνηκε οτι φέτος η ομάδα χτίστηκε πολύ πρόχειρα, και τώρα το πληρώνει. Ακόμα και με Ρόντο δεν νομίζω οτι θα κατάφερνε η Βοστώνη να φτάσει ψηλότερα απ' οτι πέρσυ, φέτος η Ανατολή είναι πολύ ανεβασμένη.

Πλέον η χρονιά μάλλον είναι χαμένη, ας κάνουν τα κουμάντα τους για του χρόνου και ας φέρουν Τζός Σμίθ (μένει ελεύθερος), και Γκεϊ (με κάποιο trade πιθανόν).

• Like 1

Δεν ξέρω αν έγιναν λάθη, το salary cap είναι άτιμο πράγμα. Είναι σαν τους Bulls fans που λένε ότι απέτυχε το σχέδιο του 2010. Το salary cap περιορίζει τις επιλογές σου, δεν παίρνεις τον ιδανικό παίχτη. Εκτός αν είσαι οι LAL αλλά εκεί φέτος αποδεικνύεται πως υπάρχει θεός :devil:

Δεν ξέρω ποιος playmaker είναι διαθέσιμος τώρα. Ίσως ο Tyreke; Αλλά μην ακούω ανταλλαγή Gay-Pierce, ο ένας είναι high volume low efficiency scorer κι ο άλλος είναι σημαία της ομάδας (στα δύσκολα χρόνια, παίζει ρόλο) και clutch μέχρι αηδίας. Το θέμα είναι χρειάζεσαι clutch ή πνευμόνια; Ο Rondo ήταν ο μόνος που έτρεχε, δεν ξέρω πως θα μπουν playoff τώρα.

Μόνο μην εξαφανιστείτε τώρα όλοι οι celtcs fans από το topic γιατί θα ερημώσει το τοπίο.

@patrickdrd: ποίημα γράφεις; :-D

• Like 1

Το θεμα ειναι οτι Terry-Lee-Barbosa δεν ειναι κακοι παιχτες απλα δεν φαινεται να κολλανε μαζι με Big-3....Οπως δεν κολλαει και ο Nash στους Lakers γιατι ειναι PG που θα οργανωσει μια ομαδα και θα τρεξει συστηματα και κατι τετοιο μαζι με τον Bryant στην ιδια ομαδα δεν γινεται....Η ομαδες παντως που μου εχουν κανει εντυπωση απο Ανατολη ειναι οι Bucks και ειδικα μετα την φυγη Scot Skiles και την ανοδο του Ilyasova πηγαινουν αρκετα καλα....Εχουν ξεκαθαρους ρολους στην ομαδα με παιχτες που απλα τρεχουν-σκοραρουν-παιζουν αμυνα....Αν δουλεψει ο Sanders σε 1-2 χρονια θα γινει τρομερο Center....Απο Δυση εντυπωση που κανουν οι Portland (ειμαι και fun) με πολλη καλη και ισορροπημενη 5αδα αλλα ο παγκος δεν βοηθαει καθολου..Αλλα η ομαδα που πιστευω οτι θα παει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ και διαθετει τον καλυτερο PG αυτη τη στη λιγκα ειναι οι Golden State...Πολυ καλη ομαδα με καλο παγκο Jack-Laudry-Jefferson-Green μπαζει λιγο στην αμυνα και αν ειχε γυρισει ο Bogut(o Ezeli δεν πολυ τραβαει και τρωει πολυ ξυλο ο Lee) θεωρω οτι θα διεκδικουσαν την πρωτη θεση της Δυσης μαζι με τους Thunder..Για Steve Curry οτι και να πω ειναι λιγο...Με τοσα προβληματα στα γονατα να κανει αυτα που κανει ειναι απλα αξιο θαυμασμου...Θα με κραξετε τωρα αλλα σε συγκριση με ενα αλλο κορυφαιο PG οπως λεει και ο ondine τον PAUL ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ...Ο Paul μπορει να ειναι καλυτερος οργανωτης αλλα ο Curry απλα δεν μαρκαρεται...Βλεποντας και τα 3 φετινα ματς των 2 ομαδων αν και παρα πολυ καλος αμυντικος ο Paul απλα δεν μπορουσε να παρακολουθησει οπως και οι Barnes-Bledsoe...Και το να εισαι PG και να εχεις 45% στα τριποντα παιζοντας 35 λεπτα κουβαλωντας μπαλα και να σε κυναγανε μεχρι τα 8 μετρα δειχνει οτι ειναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΟΥΤΕΡ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...Και το λεω αυτο γιατι αν θυμαμαι καλα μπορει ο Bonner να εχει 47% αλλα παιζει 7-8 λεπτα στηνεται στις γωνιες και παιρνει 2-3 σουτ...Ο αλλος βαραει σε καθε αγωνα 10 τριποντα..Αμυντικα λιγο υστερει αλλα παιζει εξυπνα και το κανει να μην φαινεται..Και κριμα που δεν πηγε Αll Star...Με το μαλακο το κραξιμο...

• Like 1

Τι να τον κάνουν τον PG; Έχουν τον Ρόντο. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να κάναν και φέτος τίποτα. Βάψιμο μπλέ θέλουν. Να ξεκινήσουν από την αρχή να χτίζουν. Ευκαιρία φέτος που τραυματίστηκε ο Ρόντο να ανταλλάξουν τίποτα γέρους με τίποτα Gay/Josh Smith/Love που είναι όλοι για να φεύγουν από τις ομάδες τους, να κάτσουν να βγούν τελευταίοι να έχουν ψηλό πίκ του χρόνου, να διαλλέξουν ότι τους λείπει στο ντράφτ και να ξαναφτιάξουν ομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...