Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να τα κατεβάσουμε όλα σιγά σιγά...

Και μια σύντομη ανάλυση της φετινής σεζόν:

http://3-ponto.blogspot.gr/2013/01/blog-post_17.html

Τρομερο το open court!ακομα περιμενω το τελευταιο επεισοδιο που εχει βγει αλλα δεν το εχει ανεβασει κανεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Ποιο ειναι το τελευταιο; Σ02Ε05? 

ναι!!

βασικα τωρα που το δα ειναι το προτελευταιο..εχει βγει και 6ο!αυτα τα δυο δεν βρει μονο..ολα τα αλλα τα εχουν ανεβασει στο youtube

Έχει free trial στο league pass από 20 εώς 27 Ιανουαρίου. Θέλει κάρτα και λογικά ακύρωση συνδρομής στις 27 του μηνός για να μην κάνει αυτόματη αγορά league pass. Εγώ το ενεργοποίησα με μια χρεωστική κάρτα που έχω μέσα 3€ οπότε και να προσπαθήσουν να μου τραβήξουν λεφτά για αγορά league pass δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. :D

Nέα τιμή του league pass μέχρι και τους τελικούς είναι 76.5€

Για όποιον ψήνεται να το αγοράσει, (εγώ μάλλον θα το κάνω αρχές Φεβρουαρίου), με τον κωδικό NBAP15GTX354 που δουλεύει από ότι τσέκαρα έχει και -15% και βγαίνει στα 65€

• Like 2

Αντιγράφω από τη gazzetta:

Η εξαιρετική χρονιά δε θα μπορούσε να λάβει πιο άδοξο τέλος για τον Άντερσον Βαρεζάο, ο οποίος ανέπτυξε θρόμβο αίματος στους πνεύμονες!

Στις 10/1 ο 30χρονος σέντερ των Καβαλίερς (14,1π., 14,4ρ., 3,4ασ. σε 25συμ.) υπεβλήθη σε επέμβαση στο δεξί γόνατο και μία εβδομάδα αργότερα διεγνώσθη με το εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έκτοτε παραμένει στο νοσοκομείο και για τους επόμενους 3 μήνες θα ακολουθήσει αντιπηκτική αγωγή.

Το κακό τρίτωσε για τον Βραζιλιάνο διεθνή, αφού κι οι προηγούμενες 2 χρονιές είχαν πρόωρο τέλος, λόγω σπασμένου καρπού και ρήξης αχίλλειου τένοντα αντιστοίχως.

Καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια, δεν θα σχολιάσω τίποτα...

:mad:

ps: δεν άντεξα...

33659141.jpg

Ανακοινώθηκαν και οι ρεζέρβες του all star:

Ανατολή:

Chris Bosh, Kyrie Irving, Jrue Holiday, Paul George, Luol Deng, Joakim Noah, Tyson Chandler

Δύση:
Russel Westbrook, James Harden, Tim Duncan, Zach Randolph, Tony Parker, David Lee, LaMarcus Aldridge

• Like 1

Εντάξει είπαμε. :P

Αν χωρούσαν άλλοι δύο, έπρεπε να είναι ο Curry στη δύση και ο Brook Lopez στην Ανατολή.

Και υπάρχουν και πόσοι ακόμη.. Έχει δρόμο ακόμη ο Lillard.

O Lillard είναι πολύ ωραίος παίχτης αλλά όχι και rookie all-star, τόσοι PG υπάρχουν στη Δύση. Θα το κάνει στο μέλλον, ο Irving μπαίνει ενώ είναι μόλις η δεύτερη χρονιά του. Ο Griffin είχε γίνει all-star αλλά οι καλοί ψηλοί είναι λιγότεροι.

Ευτυχώς δεν έβαλαν το Lin. Αναρωτιόμουν αν θα τον προσπερνούσαν οι προπονητές. Τον Curry κι εγώ θα ήθελα να το δω, αλλά ποιο να βγάλεις. Τον Aldridge δεν περίμενα. Ο Lopez δε μου αρέσει, αν και ξέρει μπάσκετ είναι πολύ soft ψηλός. Επίσης μου κάνει εντύπωση που έχουν δύο all-star οι Bulls, τις δυο χρονιές που σάρωναν στη regular season τους σνόμπαραν στις ατομικές διακρίσεις.

Για καρφώματα κλπ έχουμε διαγωνιζόμενους; Πέρσυ ήταν καλός ο διαγωνισμός.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...