Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ακούσει πως οι Kings θα πάνε στο Anaheim, καλή φάση το Seattle. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει κανένα η ανταλλαγή Gay-Evans. Ούτε τους παίχτες δε νομίζω να βοηθήσει. Ο Gay έχει ένα από τα χειρότερα συμβόλαια επειδή νομίζει πως είναι Jordan. Είναι μεν clutch, αλλά πολύ αναποτελεσματικός (high volume low efficieny scorer). Ο Tyreke είναι απλά ένας κοντός point forward, έκανε εντυπωσιακή rookie season αλλά τώρα ξέρουμε ποιος είναι.

Έχω την εντύπωση πως οι φετινοί rookies έχουν έρθει με καλύτερο σουτ από τους προηγούμενους. Για παράδειγμα έβλεπες παίχτες όπως Rose και Tyreke που έκαναν καλές rookie season αλλά δεν είχα καθόλου σουτ.

Οι Bucks απέλυσαν το Skiles. Δεν κατάλαβα γιατί (τώρα) να πω την αλήθεια.

Οι Cavs σταμάτησαν να παίζουν τον "αγαπημένο" των Ελλήνων sportscasters, Varejao. Είτε επειδή θέλουν να τον ανταλλάξουν (είναι 1ος στο ΝΒΑ σε rebound) είτε επειδή κάνουν tanking και θέλουν καλή θέση στο επόμενο draft.

κοντος o tyreke??1,98 ειναι το παλικαρι και κανονικα παιζει δυαρι...!!τωρα στην ομαδα με τοσα guard τον βαζει οπου να ναι...

Δημοσ.

Houston 2013 NBA All Star Game Starters:

EAST: Dwyane Wade - Rajon Rondo - LeBron James - Carmelo Anthony - Kevin Garnett

WEST: Chris Paul - Kobe Bryant - Blake Griffin - Kevin Durant - Dwight Howard

Τεράστιος KG, 15 συμμετοχες σε All-Star Game. Μπράβο και στον Ρόντο, το άξιζε.

• Like 2
Δημοσ.

Houston 2013 NBA All Star Game Starters:

EAST: Dwyane Wade - Rajon Rondo - LeBron James - Carmelo Anthony - Kevin Garnett

WEST: Chris Paul - Kobe Bryant - Blake Griffin - Kevin Durant - Dwight Howard

Τεράστιος KG, 15 συμμετοχες σε All-Star Game. Μπράβο και στον Ρόντο, το άξιζε.

και ο kobe 15!! :-)

Δημοσ.

Σωστός, τεράστιοι και οι δύο αν και ο KG είναι personal favourite. Εχθές πέρασε και τον Ewing στην λίστα των all-time scorers και πάει φουλ για 15άδα φέτος.

• Like 1
Δημοσ.

@smitharos: Μετά το "κοντός" σταμάτησες να διαβάζεις; Κοντός point forward είπα, όχι κοντός άνθρωπος. Ο τρόπος παιχνιδιού του δε δείχνει guard, δεν έχει φτιάξει σουτ μετά από τόσα χρόνια. Είχε τραυματισμούς μα έτσι είναι η ζωή.

Όσον αφορά τον popularity contest που λέγεται all-star game, o Bynum έχει 100 χιλιάδες ψήφους χωρίς να έχει πατήσει παρκέ, ο Lin έχει 800k και συμπαρέσυρε τον Asik (εντυπωσιακό) και ο κατακαημένος ο Westbrook που κάνει την πιο ώριμη σεζόν του είναι 5ος στα guard της Δύσης.

Τώρα θα το πω για το Rondo κι ας με διαψεύσει post all-star game (στο κομμάτι της σεζόν που μετράει). Το απαράδεκτο ρεκόρ της Βοστώνης δείχνει πως ο τύπος δεν κάνει για ηγέτης. Υποτίθεται πως θα αντικαθιστούσε τον Allen ως προσωπικότητα αλλά δε φαίνεται να τα καταφέρνει. Ο Kidd πήγαινε τελικό με χειρότερους συμπαίχτες σε τέτοια ηλικία.

Επέστρεψε ο Shumpert στον αγώνα με τους Pistons στο Λονδίνο. Άνετος που φάνηκε, μακάρι να έχει αναρρώσει πλήρως.

• Like 1
Δημοσ.

για το Rondo κι ας με διαψεύσει post all-star game (στο κομμάτι της σεζόν που μετράει). Το απαράδεκτο ρεκόρ της Βοστώνης δείχνει πως ο τύπος δεν κάνει για ηγέτης. Υποτίθεται πως θα αντικαθιστούσε τον Allen ως προσωπικότητα αλλά δε φαίνεται να τα καταφέρνει. Ο Kidd πήγαινε τελικό με χειρότερους συμπαίχτες σε τέτοια ηλικία.

συμφωνω απολυτα, ηγετη δεν τον λες, περα απο τις απαραδεκτες τιμωριες που λαλακιζοταν με τους διαιτητες,

απαραδεκτες για την συμπεριφορα του, δεν κρινω τις τιμωριες, αλλα ποιος του πε να κ@λοτριβεται με τους διαιτητες,

τι ειναι οι διαιτητες; γκομενες του; :lol:

περα απο αυτες λοιπον, εμενα μου φαινεται αρκετα πεσμενος, ειδικα τελευταια,

αν κ ξεκινησε εντυπωσιακα την χρονια με ποσα ματς σερι με 15+ ασιστ,

οσο για ray allen αντικαταστατης δεν νομιζω να υφισταται τετοιο θεμα,

γιατι ουτε περσυ υπηρχε ray allen, νοητα υπηρχε μονο,

ααα, πεταγε κ κατι τουβλα κ γκρεμιζε κατι πολυκατοικιες στην γειτονια

Δημοσ.

Ο Ρόντο φέτος πήγαινε να σπάσει κάτι ρεκόρ double double με ασίστ στην αρχή, είναι assist leader αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καλύτερος PG στην Ανατολή. Δικαιότατα είναι βασικός στο all star. Ο Γκαρνέτ εντάξει όμως. Μπήκε μόνο και μόνο για να γελάσει ο κόσμος που θα παίξουν στην ίδια ομάδα με τον Μελο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Βασικός στο all star με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο! γτπ. Ας ψηφίζαν τον Πίρς τουλάχιστον να μην καρφώνονται. Δεν λέω...Μεγάλος παίχτης, του αξίζει να πάει και σε κάποια all star χαριστικά, αλλά να ναι και βασικός με τέτοια νούμερα;

• Like 1
Δημοσ.

http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/kompe-o-tzorntan-ki-egw.2090838.html

Για τα 1-on-1 με Jordan, LeBron, Durant, McGrady: Αν μπορούσε να διαλέξω αντίπαλο, αυτός θα ήταν ο Michael Jordan, χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί, όμως θα κέρδιζα μερικές φορές σε μια σειρά best-of-7. Πιθανότατα το τελικό αποτέλεσμα θα κρινόταν στα τελευταία σουτ. Σίγουρα θα κέρδιζα τον LeBron James. Δεν έχω αμφιβολία. Στο ένας εναντίον ενός είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Τα εχει χασει ο Κομπι διχως αμφιβολια. Το καλαμι του ειναι απειρως μεγαλυτερο απο αυτο που πρεπει να ειναι. Γιατι αξιζει να εχει καβαλησει καλαμι αλλά οχι τοσο τεραστιο οσο εχει. Αν και λεει θα κερδιζα ΜΕΡΙΚΕΣ φορες αρα μαλλον υπονοει οτι θα εχανε συνολικα, αλλά μετα το αλλο που λεει ειναι τραγικη χαζομαρα.

Ο Τζορνταν θα ΔΙΕΣΥΡE τον Κομπι σε 1 vs 1 για 2 απλους λογους.

1ον γιατι ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερος στο 1 vs 1 απο τον Κομπι. Ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερος επιθετικος.

2ον γιατι ηταν ΠΟΛΥ καλυτερος αμυντικος απο τον Κομπι.

Να πουμε και μερικους ακομη που ειναι η αναλυση των πιο πανω:

Γιατι ο Τζορνταν ηταν πολυ πιο γρηγορος στο 1ο και στο 2ο βημα. Πολυ πιο "σπαστικες" κινησεις. Του Κομπι ειναι πιο ελαστικες. Ο Τζορνταν ΠΑΝΤΑ καταφερνε και δημιουργουσε χωρο να σουταρει. Ο Κομπι οχι παντα, για αυτο και εκβιαζει πολυ συχνα σουτ με κρεμασμενο τον αντιπαλο πανω του.

Γιατι ο Τζορνταν ηταν ΠΟΛΥ πιο δυνατος σωματικα απο τον Κομπι.

Γιατι ο Τζορνταν ηταν ακουραστος! Πιθανοτατα ο πιο ακουραστος(που δεν κουραζοταν με τιποτα και συνεχιζε στον ιδιο ρυθμο συνεχως) αθλητες ολων των εποχων.

Ο κοσμος δυστυχως ξεχναει. Δεν εχει μνημη.

Ειναι και χαζος...

Και το υπολοιπο κομματι περι 1 vs 1:

Για τα 1-on-1 με Jordan, LeBron, Durant, McGrady: Αν μπορούσε να διαλέξω αντίπαλο, αυτός θα ήταν ο Michael Jordan, χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί, όμως θα κέρδιζα μερικές φορές σε μια σειρά best-of-7. Πιθανότατα το τελικό αποτέλεσμα θα κρινόταν στα τελευταία σουτ. Σίγουρα θα κέρδιζα τον LeBron James. Δεν έχω αμφιβολία. Στο ένας εναντίον ενός είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο LeBron είναι ένας τρομερός all-around παίκτης και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Όμως θα τον κέρδιζα. Ο Kevin Durant είναι αυτός που θα με δυσκόλευε περισσότερο από κάθε άλλον. Είναι μακρύς και ντριμπλάρει εξαιρετικά. Με τον McGrady έχω παίξει. Ρωτήστε τον να σας πει. Τον διέλυσα. Δεν το πάλεψε καν. Όταν ήμουν γύρω στα 20, βρισκόμασταν στην Γερμανία και παίζαμε κάθε μέρα. Όλη μέρα ήμασταν στο γήπεδο. Παίξαμε 3 παιχνίδια στους 11 πόντους. Το ένα το κέρδισα 11-2. Στο τρίτο μου είπε ότι πονούσε στη μέση και δεν μπορούσε να παίξει άλλο.

Για τα μονά με τους συμπαίκτες του στους Lakers: Έχω κερδίσει πολλούς, όπως τον Reggie Miller και τον Grant Hill. Έπαιζα με τον Caron Butler όταν βρισκόταν στην ομάδα. Κάθε φορά, σε κάθε προπόνηση. Σαν rookie μου άρεσε να παίζω με τους Nick Van Exel - Eddie Jones. Ξέρουν. Θα σας πουν. Ερχονταν πάνω μου με δύναμη, αλλά εγώ δεν φοβόμουν. Λατρεύω να παίζω ένας εναντίον ενός με οποιονδήποτε. Δεν έχω χάσει ποτέ. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Το να έχεις τον αντίπαλο μπροστά σου και να κάνεις ό,τι θέλεις...

Δημοσ.

@smitharos: Μετά το "κοντός" σταμάτησες να διαβάζεις; Κοντός point forward είπα, όχι κοντός άνθρωπος. Ο τρόπος παιχνιδιού του δε δείχνει guard, δεν έχει φτιάξει σουτ μετά από τόσα χρόνια. Είχε τραυματισμούς μα έτσι είναι η ζωή.

Όσον αφορά τον popularity contest που λέγεται all-star game, o Bynum έχει 100 χιλιάδες ψήφους χωρίς να έχει πατήσει παρκέ, ο Lin έχει 800k και συμπαρέσυρε τον Asik (εντυπωσιακό) και ο κατακαημένος ο Westbrook που κάνει την πιο ώριμη σεζόν του είναι 5ος στα guard της Δύσης.

Τώρα θα το πω για το Rondo κι ας με διαψεύσει post all-star game (στο κομμάτι της σεζόν που μετράει). Το απαράδεκτο ρεκόρ της Βοστώνης δείχνει πως ο τύπος δεν κάνει για ηγέτης. Υποτίθεται πως θα αντικαθιστούσε τον Allen ως προσωπικότητα αλλά δε φαίνεται να τα καταφέρνει. Ο Kidd πήγαινε τελικό με χειρότερους συμπαίχτες σε τέτοια ηλικία.

Επέστρεψε ο Shumpert στον αγώνα με τους Pistons στο Λονδίνο. Άνετος που φάνηκε, μακάρι να έχει αναρρώσει πλήρως.

μισο ρε φιλε δλδ ξερεις πολλους point guard πανω απο 1,98??ο μεσος ορος χωρις να το εχω ψαξει δυσκολα ξεπερνα το 1,90...συμφωνω οτι δεν εχει φτιαξει σουτ ενω ειναι απαραιτητο για την θεση που παιζει αλλα πιστευω με μια αλλαγη ομαδας θα ανακαμψει.

Δημοσ.

Με την ίδια λογική ούτε ο Κόμπι ούτε ο Χάουαρντ θα έπρεπε να μπούν στο All-Star Game, που είναι με το ένα πόδι εκτός play-offs. Τι άλλο να κάνει ο Ρόντο φέτος, είναι ο πρώτος πασέρ της λίγκας και μέσα στην πρώτη δεκάδα των παικτών με double-double, ενώ στα 26 του έχει καμιά τριανταριά triple-doubles ήδη. Εγώ πάντως που ψήφισα και KG, πιστεύω οτι όσοι τον ψήφισαν το έκαναν λόγο των περσυνών play-off που έκανε, που είχε 20 πόντους μέσο όρο στα 36 του! Μεγάλη αδικία για μένα που δεν ήταν ΚΑΙ πέρσυ μέσα στο all-star. Και μην ξεχνάτε οτι φέτος είναι βασικός επειδή λείπει ο Bynum. Και εντάξει, 14.6π και 7ρ. έχει και όχι 11 που λέει ο Νίκος, αλλά εγώ πιστεύω οτι ακόμα και ο Bynum δεν θα είχε ποιός ξέρει καλύτερα νούμερα στη Φιλαδέλφια. Ίσως διψήφιο αριθμό rebound, μέχρι εκεί.

Υ.Γ: Θα πρέπει να επιλέξουν και τον Ντάνκαν οι προπονητές, έτσι ώστε να δούμε matchup Garnett-Duncan στο All-Star...

Δημοσ.

Ο Kobe είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ο Χάουαρντ ο πρώτος ριμπάουντερ. Με την ίδια λογική αν είχαν τα νούμερα του Γκαρνέτ δεν θα έπρεπε να τους επιλλέξουν. Δεν τα έχουν όμως. Τέλος πάντων μικρό το κακό. Σαν όνομα ήταν το μεγαλύτερο που μπορούσε να μπεί. Αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος F επιβλητικός φέτος στην Ανατολή ψιλοαναμενόμενο ότι έγινε.

Δημοσ.

@smitharos: Πρώτον σταμάτα να κάνεις quote όλο μου το post για να σχολιάσεις μία λέξη. Δεύτερον διάβασε πιο προσεκτικά, γράφω point FORWARD, είναι ο forward με playmaking καθήκοντα.

Για το Rondo δεν είπα πως είναι ανάξιος εμφάνισης στο all-star, το σχόλιό μου πήγαινε στο ρόλο του ως ηγέτης. Ο Allen μπορεί να έριχνε τούβλα πέρσυ αλλά όλοι το σεβόντουσαν, για το άλιεν δεν ακούω τα ίδια.

Με τους ψηλούς έκανε βλακεία το ΝΒΑ, έπρεπε να μείνουν οι center. Περιμένω να δω και τις επιλογές των προπονητών. Πέρα από τον Bynum δε μου φαίνεται κουφή η ψηφοφορία πάντως.

Εδώ να πούμε και το σοβαρό marketing πρόβλημα που έχει το ΝΒΑ με το φαινόμενο Kobe. Νούμερο ένα έχουν το Lebron, δεν υπάρχει καν δύο. Δείτε πως του συμπεριφέρονται οι διαιτητές. Και ο κόσμος πάει και ψηφίζει τον Kobe ακόμα.

Αυτά τα 1-on-1 με παίχτες ομαδικού αθλήματος, συγκρίσεις διαφορετικών γενιών κλπ τα αφήνω για βιντεοπαιχνίδια και καφενεία, δεν ξέρω που τα βρήκαν στο contra.

Δημοσ.

Αυτά τα 1-on-1 με παίχτες ομαδικού αθλήματος, συγκρίσεις διαφορετικών γενιών κλπ τα αφήνω για βιντεοπαιχνίδια και καφενεία, δεν ξέρω που τα βρήκαν στο contra.

Σωστότατος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...