Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ήταν στο ΜαΪάμι η στην Οκλαχόμα, πολύ χαλαρά. Βασικά αν ήταν σε μια απο αυτές τις ομάδες θα έπαιρναν σερί 2-3 πρωταθλήματα η κάθε μια, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Ο Ρόντο δεν φεύγει απο την Βοστώνη, εκτός και αν τον ανταλλάξουν για κάποιον ισάξιο. Πάντως ο Ainge δεν είναι χαζός για να τον διώξει. Πάντως η ομάδα πρέπει να χτιστεί γύρω απο τον Ρόντο τα επόμενα χρόνια, ήδη ταλαντούχοι νέοι υπάρχουν (Μπράντλεϊ-Σάλιντζερ-Γκρήν) που μαζί με Ρόντο-Μπάς (λίρα εκατό αποδείχθηκε)- Λί, μπορούν να χτίσουν ένα πολύ καλό μελλοντικό σύνολο, μην ξεχνάμε και τον Ντόκ που είναι απο τους καλύτερους προπονητές στο ΝΒΑ.

Η μόνη κατάρα που μένει πλέον να σπάσει στη Βοστώνη είναι ένα κορυφαίο πικ στο ντράφτ. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό...

Γιατί να το διώξουν, επειδή έκανε μια βλακεία και θα χάσει δυο αγώνες; Σιγά. Όμοιος έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει, είναι ο μόνος διάδοχος του Kidd. Κι όντως οι Celtics φτιάχνουν ισορροπημένη ομάδα, φαίνεται πως η απόσυρση των δύο αστέρων θα γίνει ομαλά.

Ο Westbrook πάει πολύ καλά φέτος, έχει ανεβάσει πάρα πολύ τις ασίστ του και παίζει σωστότερα το ρόλο του οργανωτή. Ο Martin έχει πάρει μια χαρά τη θέση του μούσια οπότε η ομάδα χτυπά και φέτος τίτλο.

Αυτό που έγινε με τους Spurs στο Miami υποψιάζομαι πως είναι σωστό. Δεν είδα πουθενά αντίλογο οπότε φαντάζομαι πως άλλους δήλωσαν κι άλλους κατέβασαν. Νίκησαν τους Grizzlies βέβαια οπότε χαλάλι το πρόστιμο.

Δεν έχω καθόλου εικόνα μέχρι στιγμής από Warriors αλλά βλέπω και πάνε πολύ καλά. Το μεγάλο ερώτημα του πρωταθλήματος είναι τι θα κάνουν οι Knicks όταν γυρίσει ο Amar'e...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.youtube.com/watch?v=mVJFZGb9pMA

Απέναντι στους Suns ο Zach Randolph έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του με 38 πόντους και 22 ριμπάουντ στο ίδιο παιχνίδι. Από το 1986 μέχρι σήμερα μάλιστα μόνο εννιά παίκτες, είχαν τουλάχιστον 38 πόντους και 22 ριμπάουντ στο ίδιο παιχνίδι.

Mike Gminski

Joe Barry Carroll

Hakeem Olajuwon x3

Charles Barkley x4

Patrick Ewing x2

Shaquille O’Neal x2

Chris Webber

Dwight Howard

Zach Randolph

Επεξ/σία από nikos21aek

The New Orleans Hornets are expected to change their name to the New Orleans Pelicans next season.

6996117668_21f277c62e.jpg

y5pFl.jpg

:D Τραγικό! Να δούμε αν θα ξαναγίνουν Hornets τα γατάκια του Charlotte. Τώρα που βρήκαν και franchise player επιβάλεται αλλαγή. Αν και ήταν συμπαθυτικό όνομα και σήμα και το Bobcats.

• Like 3

Αυτές είναι οι λεγόμενες ομάδες που συμπληρώνουν την λίγκα και ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς ή χτυπήσουν τίτλους. Φανταστείτε π.χ την Βοστώνη ή το Σικάγο να άλλαζαν όνομα. Θα τους έπαιρναν με τις πέτρες. Μιλάμε για 2 ομάδες που έχουν οπαδούς τους σε ΟΛΑ τα εκτός έδρας παιχνίδια, σίγουρα έχουν τους πιο φανατικούς μακράν απο τον τρίτο. Στα playoffs στο Garden και στο United Center γίνεται χαμός.

• Like 1

Είναι μικρές αγορές. Φίλους εκτός πόλης όντως δεν μπορούν να αποκτήσουν, αλλά τίτλους χτυπούν που και που (πχ Thunder). Είναι και θέμα marketing, το Toronto είναι τεράστια αγορά αλλά ομάδα δεν μπορούν να φτιάξουν. Οι Knicks είναι συνέχεια στις ειδήσεις ακόμα κι όταν σέρνονται. Αντίθετα το Miami είναι για κλάματα, έβλεπα το μεταξύ τους αγώνα και ήταν όλο νεοϋορκέζοι στο γήπεδο, στο γήπεδο των πρωταθλητών! Οι Bulls δεν ήταν κορυφαία ομάδα πριν τον Jordan αλλά ήταν πάντα δημοφιλής. Marketing.

Αυτό το Pelicans μου φαίνεται εντελώς χαζό όνομα, αλλά και ποιο δεν είναι στο ΝΒΑ. Antoni Davis έχετε δει; Διαβάζω πως πάει καλά αλλά δεν έχω εικόνα.

Οι Bobcats πήραν το όνομα από τον πρώτο τους ιδιοκτήτη. Πολύ πιθανό να το αλλάξουν τώρα σε hornets. Ποιον λες franchise player, τον Kemba;

O Noah έκανε 30-20. Κάνει καλή χρονιά, αν δεν είχε βγει ο center από το all-star θα του άξιζε η θέση. Ο Bynum ήρθε στην Ανατολή για διακοπές φαίνεται. Να χαρώ εγώ GM στο Orlando.

Έβαλε ο Turner νικητήριο καλάθι. Δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζεται αυτό το παδί, ταλέντο έχει. Μάλλον είναι tweener κι όπως ο Jeff Green ή ο Westbrook θέλει κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθεί. Late bloomer ελπίζω.

• Like 1

Οι Bobcats πήραν το όνομα από τον πρώτο τους ιδιοκτήτη. Πολύ πιθανό να το αλλάξουν τώρα σε hornets. Ποιον λες franchise player, τον Kemba;

Αυτό το Pelicans μου φαίνεται εντελώς χαζό όνομα, αλλά και ποιο δεν είναι στο ΝΒΑ. Antoni Davis έχετε δει; Διαβάζω πως πάει καλά αλλά δεν έχω εικόνα.

Τον Kidd-Gilchrist λέω.

Ο Davis θα είναι ένα πρωτοκλασάτο όνομα στο μέλλον, αλλά πολλοί τραυματισμοί μέχρι στιγμής. Νομίζω rookie of the year θα βγεί ο Lillard εύκολα.

• Like 2

http://www.youtube.com/watch?v=scQUbY4Gy30

Απέναντι στους Pistons ο Joakim Noah πραγματοποίησε την πιο πληθωρική εμφάνιση της καριέρας του και έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 30 πόντους, 23 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα στο ίδιο παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, ο center των Bulls σκόραρε 30 πόντους (career high) με 12/19 δίποντα και 6/7 βολές, κατέβασε 23 ριμπάουντ (career high) με τα 10 από αυτά να είναι επιθετικά, μοίρασε 6 ασίστ, έκλεψε 2 μπάλες, έκοψε 2 σουτ των αντιπάλων του και έκανε μόλις 2 λάθη στα 43 λεπτά που αγωνίστηκε. Η ομάδα του Chicago επικράτησε με 104-108 και η παράσταση του Noah συνδυάστηκε με μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Ο 27χρονος center έγινε έτσι μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ (από το 1973 που ξεκίνησαν να μετρούν επίσημα τα κλεψίματα και τα κοψίματα) που τελείωσε ένα παιχνίδι με αυτά τα νούμερα. Ποιος ήταν ο πρώτος; Ο Joe Barry Caroll των Golden State Warriors, ο οποίος σύμφωνα με την Elias Sports Bureau χρειάστηκε τέσσερις παρατάσεις (!) για να το καταφέρει την 1η Φεβρουαρίου του 1987 σε αγώνα με τους New Jersey Nets.

To καλό με τους Bulls είναι πως προετοιμάστηκαν χωρίς το Rose οπότε έχουν και φέτος ταυτότητα. Σιγά σιγά δένουν και οι νέοι παίχτες. Συνεπώς είναι πάλι πρώτοι στη Central. Πρώτοι θα έπρεπε να ήταν οι Pacers αλλά τους λείπει παραδόξως πολύ ο Granger. Τελικά όλα είναι θέμα χημείας στα ομαδικά αθλήματα.

Για το Lillard μην είσαι τόσο σίγουρος, έχει καλά νούμερα επειδή παίζει πολύ, πάρα πολύ για rookie. Toν Davis τον προσαρμόζουν πιο ομαλά. Θα δούμε, μέχρι στιγμής έχεις δίκιο.

Όταν είδα Charlotte και κατάλαβα πως είναι υπαρκτή ομάδα φέτος, δε μου έκανε εντύπωση ο Kidd-Gilchrist. Πρέπει να ξαναδώ.

Ο Gasol είναι φρικτός φέτος, αλλά δεν ξέρω πως μπορείς να αντικαταστήσεις 7-footer. Εκτός αν το κάνεις για χάρη του D' Antoni οπότε αυτοί που προτείνονται θα το βολέψουν καλύτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...