Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως πιστεύω ότι φτάνει και περισσεύει και μόνο ο Χάουαρντ απο θέμα άμυνας και πως θα πάνε μια χαρά οι Λέικερς με το φουλ επιθετικό σύστημα του Ντ Άντονι. Δεν είναι και καφενεία αμυντικά και όλοι οι υπόλοιποι. Εντάξει ότι υπάρχει φόβος υπάρχει. Δεν συγκρίνεται με Φιλ Τζάκσον αλλά δεν τους φοβάμαι εγώ. Στο τέλος θα μιλήσει η superstar ποιότητα των παιχτών. Θέλει και κάποιο χρόνο να δέσει η ομάδα. Άμα ξεκινούσαν από τώρα με 7-0 νίκες θα λέγαν όλοι για το μεγάλο κλέψιμο του Στέρν και τέτοιες μλκίες. Ε ας λένε για το λάθος των Λέικερς να πάρουν τον καλύτερο ψηλό του ΝΒΑ και τον assist leader του NBA για να γελάνε όσοι ξέρουν ότι στα πλέι οφ θα φτάσουν δια περιπάτου μέχρι τον τελικό της δύσης ακόμη και 8οι να τερματίσουν που δεν θα τερματίσουν 8οι.

Ότι και να λέμε τώρα έχουν τον καλύτερο ψηλό και αμυντικό του ΝΒΑ, τον καλύτερο SG και σκόρερ του ΝΒΑ, δύο παίχτες επιπέδου all star και έναν πρώην defensive player of the year. Εντάξει αν αντί για τον Nash παίρναν τον Paul θα μιλούσαμε για σίγουρο πρωτάθλημα 1000%. Τώρα υπάρχουν και 3 παίχτες που μπορούν να τους φράξουν το δρόμο. (LeBron,Durant,Paul)

Μας κάνει πλάκα ο nzeppos. 4 ώρες αφιέρωμα στον Τζόρνταν! Ρε έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε. Γιατί μας καίς; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Μπα, καφενεία είναι. Ειδικά ο Nash. Πόσους να κόψει ο Howard όταν μπάζει η περιφέρεια; Παιχταράδες βέβαια και με καλό προπονητή θα δέσουν. Πάντως επιμένω για τον Kobe, πρέπει να δείξει ηγετικό ρόλο, να πάρει καμία ευθύνη και τέτοια. Για τα "διά περιπάτου" δε συμφωνώ, Spurs και Thunder είναι ανώτερες ομάδες. Θα δούμε βέβαια, τώρα με το run'n'gun θα γελάμε. Τα media φτιάχνουν την εικόνα ενός συλλόγου, θυμάστε το Sessions πέρσυ;

Πάλι ρετρό ρε nzeppos; Ούτε 10 αγώνες δεν έχουν παίξει οι ομάδες φέτος.

Που είναι οι Celtics fans? http://www.sbnation.com/2012/11/14/3647670/jeff-green-dunk-boston-celtics Αν ήξερα να ποστάτω αρχεία gif θα το έκανα, βάζω το link τώρα.

Στην αδιάφορη μεταγραφή της ημέρας, οι Bobcats (ο οποίοι παρεπιμπτόντως βλέπονται φέτος) έδωσαν τον Carroll στους Hornets για το Warrick.

• Like 1

Πάλι ρετρό ρε nzeppos; Ούτε 10 αγώνες δεν έχουν παίξει οι ομάδες φέτος.

Αφού "nzeppos" και "ρετρό" είναι έννοιες ταυτόσημες. Μέχρι κι ο... Περπερίδης (ο γνωστός) με είχε πάρει κάποτε χαμπάρι στην προηγούμενη δουλειά και με έκραζε μόλις με έβλεπε "άντε πάλι θα με πρήξεις να λέω για ρετρό ιστορίες στη μετάδοση κλπ" :P

Ο λόγος πάντως που δεν ασχολούμαι μέχρι στιγμής με τη regular season είναι ακριβώς αυτός που είπες, οι 10 αγώνες. Ας φτάσουμε στους 30-40 να ξεχωρίσουν λίγο οι αμνοί απ' τα ερίφια και τότε...

Που είναι οι Celtics fans? http://www.sbnation....-boston-celtics Αν ήξερα να ποστάτω αρχεία gif θα το έκανα, βάζω το link τώρα.

greenrondo_medium.gif

Αυτά έπρεπε να μετράνε για 4 πόντους.

Ωραίος ο Green, αν αρχίζει να πέζει με βάση το ταλέντο του θα κάνει μεγάλα πράγματα. Αλλά ήταν και αυτός αρκετά άτυχος με το πρόβλημα που είχε πέρσυ.

• Like 1

Πες τα ρε μεγάλε!

http://www.contra.gr...ni.2011633.html

Έντονη κριτική στους Λέικερς για την πρόσληψη του Μάικ ντ' Αντόνι και την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Φιλ Τζάκσον άσκησε ο Μάτζικ Τζόνσον, κάνοντας λόγω για... πένθος.

"Ο λόγος που δεν έχω tweet-αρει τις 2 τελευταίες μέρες είναι γιατί θρηνούσα για τη μη πρόσληψη του Φιλ Τζάκσον από τους Λέικερς. Η μητέρα μου με έμαθε πως αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, μην πεις τίποτα", έγραψε στη σελίδα του ο πάλαι ποτέ ηγέτης των "λιμνανθρώπων".

Τα βέλη του κατευθύνθηκαν προς τον Τζιμ Μπας, εκτελεστικό αντιπρόεδρο του ιδιοκτήτη των Λέικερς, Τζέρι Μπας, όσον αφορά στις τελευταίες επιλογές του συλλόγου: "Δεν έχω εμπιστοσύνη στον Τζιμ Μπας. Έχει κάνει ήδη δύο σοβαρά λάθη. Πρώτα προσέλαβε τον Μάικ Μπράουν, που είναι εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν ήταν ο κατάλληλος για τους Λέικερς. Και δεν πιστεύω πως και ο Ντ' Αντόνι είναι ο κατάλληλος. Ειδικά όταν εκεί έξω υπάρχει ο Φιλ Τζάκσον που ήθελε να επιστρέψει. Οι φίλαθλοι για δύο σερί παιχνίδια φώναζαν το όνομά του".

Να πούμε και κάτι εδώ για το Howard. Ο τύπος παίζει με τους καλύτερους συμπαίχτες που είχε ποτέ, πολλοί καλύτερους κι από εκείνους με τους οποίους πήγε τελικό. Μέχρι και Hall of Fame playmaker έχει μαζί του. Πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω, έχει το χώρο τώρα.

Ο Green έχει την κατάρα του tweener, είναι PF σε κορμί SF. Έχει ταλέντο, αλλά όπως οι κοντοί SG ή οι ψηλοί SF (που αναγκάζονται να παίζουν PF/C δηλαδή) θέλει το κατάλληλο σύστημα για να πετύχει.

Εγώ αντίθετα nzeppos προτιμώ να δώσω ευκαιρία στα νέα παλικάρια κι άμα αποδειχτεί μάπα το προϊόν να το παρατήσω. Εσύ τώρα βλέπεις HoF παίχτες και μετά θα κάτσεις να δεις Kemba Walker; Όπως βολεύεται κανείς.

Οι Timberwolves πήραν το Josh Howard για να καλύψουν τα κενό του Budinger.

Εμένα μου φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να μετράν και τις πάσες για ασίστ. Ειδικά αυτό στο 1:12 που έδωσε την μπάλα στον Πίρς στο κέντρο και ο Πίρς έκανε 4-5 τρίπλες, προσποίηση και λέι απ για να βάλει το καλάθι άμα λέγεται ασίστ τότε έπρεπε όλοι οι παίχτες να τελειώνουν με 10 ασίστ το λιγότερο.

• Like 1

Συμφωνώ, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ το πρωί που έβλεπα το video. Και να σκεφτείς ότι -συνήθως- στη Δύση μετράνε τις ασίστ πιο εύκολα :P

Για τις είκοσι assist του Rondo το λέτε επειδή είναι η πρώτη φορά φέτος, έτσι; Ο τύπος τις έχει εύκολα :P Πέρα από την πλάκα, οι Celtics μοιάζουν ανανεωμένοι φέτος. Το άλιεν θα πεθάνει στο παρκέ αφού δεν έχουν δεύτερο playmaker, αλλά κατά τα άλλα υπάρχει βάθος και με εμπειρία και με νιάτα. Είναι αρχή ακόμα αλλά νομίζω τη δεύτερη θέση ( :devil: ) την έχουν.

Απογοήτευση της Ανατολής μέχρι στιγμής οι Pacers. Πέρσυ κοίταξαν στα μάτια τους Heat αλλά φέτος χώματα. Το max contract στο Hibbert θα τους κάψει. Πιο ανανεωμένη ομάδα εδώ, οι Bobcats. Καλά πάνε οι Knicks, μου αρέσει ο Woodson. Αναρωτιέμαι μήπως δεν πρέπει να βάλουν ξανά τον Amar'e στο παρκέ. Μια ανταλλαγή με Gasol ίσως; Στη Δύση τίποτα το αξιοσημείωτο μέχρι να πάρουν μπρος οι Lakers.

Όσοι είχαμε ελπίδες να αναστηθεί ο διάδοχος του Kobe στους SG τις χάνουμε. Πάλι χειρουργείο ο Brandon Roy.

Πω είχα πολύ καιρό να δω πόστ που να διαφωνώ σε τόσα πράγματα με αυτά που γράφει. Νο offence αλλά...

1) Σιγά μην έχουν άνετα την 2η θέση οι Σέλτικς.

2) Η Ιντιάνα έχει την απώλεια του Γκράνγκερ που θα στοιχίσει. Δεν είναι και λίγο στο ΝΒΑ να χάνεις τον καλύτερό σου παίχτη.

3)Εδώ υπέγραψε ο Ασικ με πόσα λεφτά, τον Χίμπερτ (all star παίχτης) θα αφήναν αυτοί να φύγει;

4) Διάδοχος του Kobe o Roy; Για να μιλήσουμε για διάδοχο του Kobe θα πρέπει να έχει παίξει ο άλλος τουλάχιστον 10 χρόνια σε επίπεδα Kobe. Ο Roy δεν νομίζω ούτε να ακούμπησε με μια καλή σεζόν.

5) Στην δύση τίποτα αξιοσημείωτο;;;; Γκρίζλις, Κλίπερς είναι στις πρώτες θέσεις. Η Μινεσότα είναι πάνω από 50% χωρίς τον Λόβ, Το Πόρτλντ χτύπησε λίρα εκατό με τον Λιλλαρντ, πάει και αυτό ολοταχώς για πλει οφ, Σπέρς τον χαβά τους, οι Θάντερ μοιάζουν να είναι χαμένοι της ανταλλαγής του Χάρντεν αλλά είναι πολύ δυνατοί, οι Ρόκετς γίνανε ομάδα που βλέπετε, η Νέα Όρλεάνη το ίδιο. Η χειρότερη ομαδα της δύσης έχει παίχτες τον DeMarcus Cousins, τον Tyreke Evans, και τον Marcus Thorton. Να μου το θυμηθείς ότι θα παλεύουν 6-7 ομάδες για μια θέση στα πλέι οφ της δύσης φέτος. Μπορεί να είναι η πιο συγκλονιστική σεζόν έβερ στην δύση (και στην ανατολή btw)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...