Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O Sloan ειναι αντισταρ για να παει στους Λεικερς..

Συμφωνω οτι ο Στερν εφερε τα φραγκα στο ΝΒΑ πουλώντας τον MJ, οταν αποχώρησε και ειχαν ηδη φυγει ο Ματζικ, ο Μπερντ και οι υπολοιποι σταρ βρίσκονταν στη δυση της καριερας τους το ΝΒΑ δεχτηκε τεράστιο πληγμα στα κέρδη του. Κατι πηγε να κανει με Χιλ, Καρτερ και Μακ Γκρειντι αλλά του βγηκαν κουτσα αλογα, ενώ Μπιλαπς, Ντανκαν κλπ ηταν αντισταρ, εξου και η 3η επιστροφη του Θεου. Το 2004 εμφανιστηκε ο Λε Μπρον και αποφάσισε να χτισει πανω του, βρεθηκαν ομως και αλλοι και ετσι το οικοδόμημα του ΝΒΑ δεν στηριζεται μονο σε ενα ατομο αλλά πλεον ειναι πολλοι αυτοί που το στηριζουν για να μην εχουν θεματα απο πιθανη αποχώρηση καποιου παιχτη. Βοηθησε φυσικα και η εξαπλωση του ιντερνετ που βοηθαει τους παιχτες να εχουν μια πιο προσωπικη επαφη με τον κοσμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

O Reinsdorf έχει την πλουσιότερη ομάδα της εικοσαετίας αλλά δεν ασχολείται επειδή είναι περισσότερο baseball fan, άσ' το.

Δεν αμφιβάλλω, ωστόσο η δήλωση που παρέθεσα πιο πάνω ήταν copy/paste τα λόγια του ίδιου του Reinsdorf (και απ' ότι θυμάμαι τα είχε πει πριν αρχίσει να μαζεύει δαχτυλίδια). Δεν είναι απίθανο να υπερέβαλε, όμως ακόμα κι έτσι τόσα χρόνια δεν μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι ο Στερν λειτουργεί ως "υπάλληλος" των ιδιοκτητών (άσχετα αν τυπικά όντως είναι). Μάλλον είναι αυτός που κάνει ό,τι γουστάρει στη λίγκα. Έχει το ελεύθερο επειδή βγάζει φράγκα για τους ιδιοκτήτες. Αν δεν ήταν τόσο επιτυχημένος, προφανώς θα ήταν πολύ διαφορετική η κατάσταση.

O Reinsdorf έχει πεί ότι δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει λεφτά αρκεί να τα ξοδέψει για να κερδίσει πρωτάθλημα σίγουρα. Οπότε δεν πρόκειται να τα ξοδέψει για να πάρει έναν μέτριο παίχτη που απλά θα του αυξήσει τις πιθανότητες. Και καλά κάνει για εμένα. Να κάθεται να πληρώνει εκατομμύρια για να μην παίρνει πρωτάθλημα δεν λέει. Άμα τα πληρώσει να τα πληρώσει για έναν παίχτη τύπου Λεμπρόν,Ντουράντ κτλ..

Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλα αυτά μου θυμίζουν έντονα Ελλάδα :)

edit: Όου, αρχίσανε τα όργανα. "Θέλουμε τον Φιλ", λέει ο Κόμπε.

http://espn.go.com/l...-jackson-return

(και λέει επίσης ότι δεν είχε τίποτα με τον Μπράουν, όοοοοοχι, με τίποτα, σε πιστέψαμε).

Αν κρίνω πάντως από αυτά που έσουρνε ο Τζάκσον στον Κόμπε (και γενικά στη διοίκηση των Lakers) τη σεζόν 2003-04, πολύ χλωμό τον βλέπω να επιστρέφει και δεύτερη φορά. Εκτός κι αν έχει φρικάρει εκτός μπάσκετ και οι Kobe/Buss το ξέρουν και του έχουν ήδη αρχίσει το ψηστήρι. Να τον φέρουν 2-3 χρόνια δηλαδή και να το τραβήξουν όσο μπορούν μέχρι να αρχίσει το rebuild.

Μάλλον επιστρέφει και ανακοινώνεται άμεσα, όπως λένε τα πιο πολλά blogs. Εντάξει προφανώς ξέρει οτι με 3 superstar έχει πιθανότητες να φτιάξει μια ομάδα που θα χτυπήσει πρωτάθλημα με αξιώσεις, επίσης ένα πιθανό κίνητρο γι' αυτόν είναι να εκθρονίσει την Οκλαχόμα/Μαϊάμι για πρώτη φορά, οπότε οι πιθανότητες υπέρ της επιστροφής του είναι πολλές.

Πάντως δεν νομίζω οτι αν τελικά δεν κάνει το comeback θα έχει να κάνει με αυτά που είπε το 2004. Έτσι και αλλιώς μετά απο εκείνη την σεζόν και το κάζο με τους Πίστονς έκατσε άλλα 7 χρόνια, οπότε δεν νομίζω να τον έχουν επηρεάσει τόσο εκείνα τα γεγονότα. Το πιθανότερο πάντως είναι να επιστρέψει, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.

Δεν νομίζω να έχεις άδικο. Προφανώς για να επέστρεψε στους Lakers το 2005, πάει να πει ότι τα βρήκαν (αν και ποτέ δεν διάβασα το πώς και το γιατί). Δεν ήξερα όμως ότι είναι τόσο πιθανή η επιστροφή του, για να δούμε...

Ο Reinsdorf δε δίνει ούτε ένα $ για luxury tax, δεν το έχει κάνει ποτέ. Καμία άλλη ομάδα. Και μιλάμε για τεράστια αγορά. Ο τύπος τα βγάζει από το μπάσκετ και τα δίνει στο baseball. Τέλος πάντων, είναι πικραμένη ιστορία αλλά έτσι κι αλλιώς οι Bulls φέτος δεν ενδιαφέρουν κανένα. :cry:

Εγώ βλέπω τέσσερεις all-star αυτή τη στιγμή στους LAL, εσύ ποιον βγάζεις; Νεότερες φήμες για προπονητή δεν άκουσα, αλλά πείτε μου, τι πήγε στραβά; Πραγματικά το έχω απορία, δεν πρόλαβα να τους δω καθόλου.

Απόψε έχει ORL-BKN στις 10 και ATL-LAC στις 10:30. Από αυτούς έχω δει λίγο Magic και Clippers. Οι Magic είναι σε pre-rebuilding και είναι στενάχωρο το θέαμα. Δεν έχουν καν κάποιο νέο να δουν, από συνήθεια πάνε στο γήπεδο. Οι Clippers βασίζονται πάλι στον Paul. Έχουν καλύτερο σύνολο από πέρσυ αλλά χωρίς προπονητή δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις SAS/OKC. Όμορφη ομάδα πάντως.

Ψηφίζω Κώστα Κουφό για νέο πλανητάρχη. Μέσα σε μια βδομάδα έχει κάνει 3 πολύ καλές εμφανίσεις και ελπίζω να βρει επιτέλους το δρόμο του. Αρχικά είχε 14-5 με το Detroit, προχθές 15-10 εναντίον των Jazz και χθες 7-7 (με 5 τάπες παρακαλώ) στον αγώνα με τους GSW. Και εις ανώτερα Κώστα.

• Like 2

Δεν ξέρω, πάντως εγώ δεν τρελαίνομαι καθόλου για τον D' Antoni. Οι σημερινοί Lakers δεν είναι Suns 2004-07 και ίσως τώρα θα φανεί αν πραγματικά αξίζει σαν προπονητής ή όχι. Αν μη τι άλλο θα έχει αρκετά επιθετικά όπλα για να εφαρμίσει τη φιλοσοφία του. Ελπίζω τουλάχιστον να φέρει τους παλιούς συνεργάτες του (τον αδερφό του Dan, το Phil Webber και τους υπόλοιπους).

• Like 1

Γιατί, οι Suns 2004-2007 ήταν καλή ομάδα; Όμορφη ομάδα αλλά φαινόταν πως δεν κάνει για τίτλους, ο τύπος απλά ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με την άμυνα. Να μου πεις με τέτοιους παίχτες που έχουν οι Lakers τώρα δεν υπάρχει κι ελπίδα να παιχτεί άμυνα, οπότε όποιον πάρει ο Χάρος. Όλα εξαρτώνται από τον Kobe. O Spoelstra είχε πιο ανισόρροπο σύνολο και πήγε δύο τελικούς.

Άσχετο, ο Westbrook παίρνει περισσότερες προσπάθειες από το Durant.

Άσχετο, ο Westbrook παίρνει περισσότερες προσπάθειες από το Durant.

αχαχχααχ, δεν μου φαινεται παραξενο, αφου ειναι μλκισμενο ρε ο τυπος,

πολυ κ@λοπαιδο ο κυριακος, νομιζει οτι ειναι δικια του η ομαδα αυτος,

νομιζω πως θα ηταν καλυτερα να εφευγε αυτος παρα ο χαρντεν

(ή και οι δυο τελοσπαντων :D)

Εφόσον είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ασχοληθώ με το τσίρκο της regular season, εφόσον η μία μου ομάδα δεν πάει μία ακόμα κι όταν νικάει, η άλλη κοντεύει να ξεχάσει τι σημαίνει νίκη, o Kupchak κάνει πάλι τα δικά του και πλέον έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι η πρόσληψη D' Antoni θα αποδειχθεί μεγάλο λάθος, ξεκίνησα πάλι με ασχολούμαι με ρετρό ιστορίες (που μου θυμίζουν τους λόγους* για τους οποίους αγάπησα το μπάσκετ) και ρετρό video.

* ήταν η αγάπη και ο θαυμασμός για συγκεκριμένους (βλ. individual) παίχτες και όχι τόσο πολύ για ομάδες. Εν έτει 2012 δεν μπορώ ακόμα να αποδεχθώ το λόγο που δεν υπάρχουν παίκτες με 25-30 ppg στην Ευρώπη.

@ondine: συμφωνώ κι επαυξάνω ότι οι Suns του 2004-07 όσο καλή ομάδα κι αν ήταν, δεν έκαναν για τίτλους. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε όταν, εκτός από τα γνωστά προβλήματα στην άμυνα, οι παίκτες βαρόμετρα ήταν ο Marion με τον Μπαρμπόσα (που στην πορεία του χρόνου έδειξαν τι πραγματικά αξίζουν, από τότε δεν έκαναν ξανά τέτοιες εμφανίσεις).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...