Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως με την 15% έκπτωση βγαίνει 101€ το πλήρες πακέτο και πάλι με βάλαν στην μπρίζα να το πάρω και φέτος από τώρα. Θα το έπαιρνα 100% στα πλέι οφ κανένα 50άρικο και με έχουν παραδελεάσει. Είδωμεν.

φιλε εγω λεω να το παρεις,αξιζει τα λεφτα του,χααχαχ..

α για να μην ξεχνιομαστε,τι παιχταρας ειναι αυτος ο harden ρε φιλε;

Εγω πιστευω φετος θα δουμε ωραιο μπασκετ απο το Μιαμι..ο Λεμπρον δε πιανετε.θα παιξει πιο κουλαριστος φετος αφου το σηκωσε περσυ..τωρα για τους Λεικερς τι να πουμε..αμα βαλει μπρως ο χαχας ο ψιλος και φυσικα παιξει κα...μενος ο παιχταρας ο κομπε κατι θα γινει..και φυσικα περιμενουμε να δουμε τρελο Ντουραντ (μανιασμενο)!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινε καλύτερα ο Χάρντεν από ότι ήταν στην Οκλαχόμα αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα. Τι 37 πόντους μέσο όρο με 56% ρε; Αυτός αν συνεχίσει έτσι πατάει κάτω και τον Λεμπρόν. Αλλά δεν νομίζω να συνεχίσει έτσι. :D

Οι Bucks του αγαπημένου μου Ιλιασόβα και του πολύ υποτιμημένου Μοντα Έλις τους οποίους πιστεύω για πλέι οφ φέτος, περιποιήθηκαν τους Celtics εκτός έδρας στο πρώτο τους παιχνίδι για τη σεζόν. Οι Μπούλς έσβησαν εκτός έδρας τον Ίρβινγκ και ξεφτύλισαν την ομάδα του και κάναν το 2-0 και πήραν και σημαντικό προβάδισμα απέναντί στους Καβαλίερς για το ποιά ομάδα θα μπεί στα πλέι οφ. Οι Νίκς ξεφτύλισαν το Μαιάμι με σούπερ Καρμέλο. Πήραν κανονικό πλέι μέικερ και αμυντικούς παίχτες. Για να δούμε αν θα τους βγεί σε τόσο καλό αυτό. Μια χαρά τα πήγε ο Brewer χθές αμυντικά. Οι Λέικερς ότι και να πούμε είναι λίγο. Κάποια στιγμή θα δέσουν σίγουρα αλλά μέχρι στιγμής τους κάνει πλάκα όποιος θέλει... Απελπιστικά μόνος του ο Χάουαρντ με...3 σουπερσταρ δίπλα του..Δεν γίνονται αυτά. Οι Κλίπερς είναι εμφανέστατα ανεβασμένοι επίσης. Οι Σπέρς κερδίσαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο την Οκλαχόμα και όπως πάντα θα είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Και είμαι απογοητευμένος από τους Νάγκετς. Δεν ξεκίνησαν καλά αυτοί αλλά τους πιστεύω.

Επίσης στατιστικά Ασίκ χθές:

0 πόντοι με 0/7 σουτ, 19 ριμπάουντ με 9 επιθετικά. Εντάξει αν συνεχίσει έτσι, ότι τούβλο ρίχνει ο Χάρντεν και ο Λίν θα επιστρέφει πίσω. :D

Σε γενικές γραμμές πολύ καλά ξεκίνησε η χρονιά. Με μπόλικο ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα.

• Like 1

η απαντηση του beardman σε αυτους που τον καταδικασαν οτι δεν θα παει πουθενα με τις αμυνες πανω του.αν και ειναι νωρις ακομα πιστευω οτι μπορει να παει πολυ ψηλα ως σκορερ το παλικαρι...και αν ειμαιστε τυχεροι μπορει κ να δουμε την ομαδαρα στα play off.....τον κακο ειναι οτι εδωσαν τον lamp που αναμενεται να εξεληχθει πολυ καλα!ο kevin martin καλος αλλα δεν ειναι harden....αντε καλη σεζον να εχουμε!!και το πρωταθλημα μακρια απο heat k lakers!!

• Like 1

Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι φέτος το πρωτάθλημα δείχνει να είναι πιο ανταγωνιστικό.

Από την μία, οι πρωταγωνίστριες ομάδες των περσινών πλέϊ οφ έχουν παραμείνει στο ίδιο και καλύτερο επίπεδο, κι από την άλλη βλέπουμε την άνοδο μικρότερων ομάδων. Τώρα ο χρόνος θα δείξει. Στις πρεμιέρες πάντα έχουμε εκπλήξεις.

Πάντως οι νικς μου άρεσαν αρκετά χθες. Μεγάλο τους ατού το 3ποντο!

Απέχουν αρκετά απτό περσινό τσίρκο. Μέχρι να μπει ο στουνταμάϊρ...

Λοιπόν, νομίζω στην Ανατολή μας τελείωσαν οι center. O Bynum έχει αναπτύξει επική άφρο αλλά δεν έχει πατήσει πόδι στο παρκέ. Υπάρχουν κάποιοι μικροί όπως Hibbert αλλά δεν τους φοβάται κανείς. Ο καλύτερος ψηλός από εδώ είναι ο Garnett. Στη Δύση είναι κάπως καλύτερα τα πράματα. Αναρωτιέμαι αν θα γυρίσει ποτέ ξανά ο τροχός.

Λένε πως έχουν μειωθεί οι βουτιές. Είδα magic-suns κι ο Gortat όλο έπεφτε σε διεισδύσεις του Reddick κλπ. Κλασικοί προπαγανδιστές δημοσιογράφοι, να δω να τρώει πρόστιμο ο Lebron και τι στον κόσμο.

• Like 1

Έβλεπα χθές τους ECF του 1991 και το ξύλο που έτρωγε (και έδινε) ο Τζόρνταν. Τώρα με το παραμικρό φύσημα στον Λεμπρόν και στον Γουεϊντ τους δίνουν βολές, ακόμα και στα play-offs. Ελπίζω κάποια μέρα να επανέλθει ο κανονισμός για το hand checking, γενικά να γίνουν πιο σκληρά τα πράγματα. Έχουμε απο τους τελικούς του 2010 να δούμε σκληρό παιχνίδι στο ΝΒΑ, πολύ soft έχει γίνει η κατάσταση.

Και η σοφτ κατάσταση ευνοεί αυτους που εχουν τα καλά σωματικά προσόντα όπως ο ΛεΜπρον, αρα θα περιμένεις πολυ αν και ισως αλλαξει κατι όταν φυγει ο Στερν.

Αν βέβαια πρόκειται να επαναφέρουν κάποτε το hand checking, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μην έχουμε τα φαινόμενα του παρελθόντος (ξύλο και των γονέων κλπ). Δεν πρέπει ποτέ να ξαναεμφανιστούν ομάδες σαν τους Pistons ή τη... Λιμόζ στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Ετσι ειναι! Αν ο τρως καρφωμα στην μουρη απο τον αντιπαλο και μετα κανετε high five και του λες οτι ηταν πολυ καλο αντι να του δαγκώσεις το λαρύγγι και στην επομενη που θα το ξαναεπιχειρίση δεν βγαλεις αγκώνα και να τον στείλεις με διάσειση σπιτι δεν μπόρεις να ελπίζεις ότι θα δεις μπασκετ της προκοπής στο ΝΒΑ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...