Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γι' αυτό κι εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο. Μόλις είδα πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία, ακύρωσα τα πάντα. Όταν λέμε free trial, εννοούμε free trial. Ούτε πιστωτικές, ούτε αυτόματες χρεώσεις με το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου. Live streaming από τα γνωστά sites και τέλος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

@patrickdrd: Για να ελέγξει την κάρτα το ΝΒΑ κάνει μία εικονική χρέωση του 1€, αν είναι εντελώς άδεια δεν μπορεί να γίνει αυτός.

Δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε το σύστημα, αλλά λογικά ήρθε για να μείνει. Σιγά μην ενδιαφερθεί για τους τσαμπατζήδες η league pass, μπορεί να το κόψουν και τελείως του χρόνου.

Το streaming είναι παράνομο, δεν ξέρω γιατί αναφέρθηκε ως εναλλακτική. Αν αξίζει πληρώνεις, αν όχι, προσπερνάς ;)

sorry αγαπητε ondine, αλλα θα συμφωνησω με τον nzeppos, χιλιες φορες streaming,

δεν πα να ναι κ κακουργημα :lol:

εγω ουτως ή αλλως δεν εχω αναγκη (ισα ισα εχω δηλωσει πως ειμαι κατα) την online παρακολουθηση,

(εχοντας το pc σε διαφορετικο δωματιο απο την κρεβατοκαμαρα),

εχω δορυφορικη, οκ, εχασα φετο το canal+ deportes που ειχε αφθονα ματς nba,

αλλα εχω al jazeera, εχω cnn turk,

δεν πλερωνω για league pass μλκιες, ετσι κι αλλιως εκεινη την ωρα (συνηθως) κοιμομαστε οι εργαζομενοι,

τα φοιτητακια αν σας δινει λεφτα ο μπαμπας για league pass να τα δωσετε :D

• Like 1

εγώ πάντως το δοκίμασα το Free trial έβαλα την κάρτα μου και είδα κανονικά! Μέχρι τις 7 που λήγει θα το βγάλω! Τώρα ελπίζω να μην παιχτεί καμιά μαμακία και τρέχουμε!

streaming τι να το κάνω, όλα κολλάνε και η ποιότητα είναι χειρότερη από άθλια!

• Like 1

Εγώ πάντως με την 15% έκπτωση βγαίνει 101€ το πλήρες πακέτο και πάλι με βάλαν στην μπρίζα να το πάρω και φέτος από τώρα. Θα το έπαιρνα 100% στα πλέι οφ κανένα 50άρικο και με έχουν παραδελεάσει. Είδωμεν.

• Like 2

O Lawson ανανέωσε με 4/48. Πολλά μου φαίνονται για τόσο κοντό scoring point guard. Μόνο ο Taj μένει από τους καλούς εκείνου του draft (λέγεται πως ζητά δέκα το χρόνο και του δίνουν οκτώ).

Για την πρεμιέρα δε βλέπω σχόλια, φαίνεται πως τα δραστήρια μέλη του topic είναι Celtics και κρύβονται :devil:

Για την πρεμιέρα δε βλέπω σχόλια, φαίνεται πως τα δραστήρια μέλη του topic είναι Celtics και κρύβονται :devil:

χαχααχχα, αυτο που το πας; :P :mad:

παντως, περα απο την πλακα, ξενερωτη εμενα μου φανηκε η πρεμιερα,

τι να σχολιασουμε; αναμενομενη η αναμενομενη επικρατηση (για μενα τουλ)

του μαϊαμακιου, οπως κ αναμενομενα φαπιαρηδες οι ξενερωτοι επισης μλκες του λ.α. :lol:

• Like 1

Εγώ τους Λέικερς δεν περίμενα να χάσουν και το Μαιάμι το περίμενα να ρίχνει καμμιά 30άρα... Στο +17 τραυματίστηκε ο ΛεΜπρόν και δεν ξέρουμε αν θα άνοιγε κιάλλο η διαφορά αλλά τη Βοστόνη την είδα βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι. Αν δεν κλατάρουν τα παπούδια και συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς θα τα πάνε καλά φέτος αν και όπως έχω ξαναπεί δεν βλέπω αντίπαλο της προκοπής για το Μαιάμι στην Ανατολή...Και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτεροι από πέρυσι. Όταν βάζουν 120 στους Σέλτικς με τον Λεμπρόν να παίζει 26 λεπτά...γμσ μας. Μόνο η Ιντιάνα αν τους δυσκολέψει λίγο και τους 6ers θέλω να τους δώ πρώτα.

• Like 2

Ούτε εγώ περίμενα να χάσουν Οι Λεικερς τόσο γιατί έπαιζε ο Κομππι όσο και γιατί δεν επαιζαν οι Nτιρκ,Κέιμαν.

ΑΝαμενομενη η νίκη του Μαιαμι ,φοβερός ο Λεμπρον,τραγικόι από τους Σελτικς ο Τερυ με τον Γκαρνετ φοβερος ο Πιρς.

Εγώ πάλι έχω μια απορία. Αυτός ο Χάουαρντ πότε θα μάθει να ρίχνει βολές; Έχει καταντήσει πλέον αστείο..Ειλναι μεγάλο μείον, ειδικά στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.

Κατά τα άλλα οκ αναμενόμενη η ήττα για τους κέλτες, αλλά είναι ακόμα αρχή. Πιστεύω θα στρώσουν. Εξαιρετικός Ρόντο για ακόμη μια φορά. Ο καλύτερος στη θέση του κατ´εμέ.

Καλή ήταν η Βοστώνη χθές, θα βελτιωθεί και άλλο η ομάδα όταν θα επιτρέψει ο Μπράντλεϋ και δέσουν και οι υπόλοιποι μεταξύ τους. Ο Μπαρμπόσα θα βοηθήσει πολύ απο τον πάγκο. Όπως είπαν και οι σχολιαστές του ESPN οι Σέλτικς φέτος είναι ο κύριος αντίπαλος του Μαϊάμι στην ανατολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...