ondine Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εγώ αντίθετα πιστεύω πως ο Howard δεν κάνει για ηγέτης. Την καλύτερη χρονιά του την έκανε με το Rafer Alston. Θα ήταν σχεδόν ασήμαντος πριν δέκα χρόνια, δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς playmaker. Ήταν Ηλίου φαεινότερον πως έπρεπε να βρεθεί με το Nash στην ίδια ομάδα. Το ότι κατέληξαν στους LAL θα δούμε αν είναι καλό, ο Kobe αρνείται να ξεκαβαλίσει το καλάμι (στο οποίο τον ανέβασε το star system, τέλος πάντων). Ποια ισορροπία ομάδων χάθηκε; Είδες οι OKC ή SAS να αποδυναμόνωνται; Μόνο οι Bulls έχουν πέσει από τους διεκδικητές. Μη χάνεται την ελπίδα για καλό πρωτάθλημα ρε. Barbosa+Jet είναι αστείο στην άμυνα, αλλά δε νομίζω να τους δούμε μαζί. Οι καλές άμυνες ξέρουν να παίζουν και με τέσσερεις. Και επειδή ξέρω πως έχουμε (υπερβολικά) πολλούς Celtics fans εδώ: http://www.celticsblog.com/2012/10/20/3531024/ray-allen-blames-the-boston-celtics-for-his-departure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, ο Τέρι δεν είναι και τόσο άσχημος στην άμυνα. Επίσης ο Μπαρμπόσα θα είναι το τρίτο γκάρντ πίσω απο Μπράντλεϊ (θα είναι βασικός φέτος) και Τέρι. Σε σχήματα που θα είναι ο Ρόντο εκτός, θα βλέπουμε Jet στο PG και Μπράντλεϊ στο δύο. Ή Μπράντλεϊ PG και Λεαντρίνιο στο 2. Ελάχιστα θα παίζουν μαζί Τέρι-Μπαρμπόσα. Τώρα όσο για τον Άλλεν, εντάξει λέει οτι δεν του φέρθηκε καλά η Βοστώνη και οτι ήθελε κάποια στιγμή να τον ανταλλάξει. Εδώ τον περασμένο Δεκέμβρη σκεφτόνταν ο Ainge να ανταλλάξει όλους τους Big-3 και τον Ρόντο μαζί για να κάνει rebuilding, ο Ρόντο έβαλε κάτω τις αναποδιές του και έκανε φοβερή σεζόν, ο Γκαρνέτ επίσης έκανε τα καλύτερα του playoffs απ' όταν ήρθε στη Βοστώνη, εδώ καλά-καλά δεν ενοχλήθηκε ο Πίρς που είναι η κολώνα της ομάδας για 15 χρόνια και πιο πάνω πλέον και απο τον Μπέρντ, ο Άλλεν (που στο κάτω-κάτω φέτος δεν προσέφερε τίποτα), γιατί βγήκε και έκανε δηλώσεις; Του χρόνου αν η Βοστώνη αποκλείσει την ομάδα του να δώ τι θα πεί πάλι. Μεγάλος παίκτης, αλλά μετά απο αυτές τις δηλώσεις έπεσε πολύ στα μάτια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rOE4iyM5coc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Έρχεται η μέρα που δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί. Ο Στερν αποχωρεί το Φλεβάρη του 2014, μετά από 30 χρόνια κομισαριότητας. Προσωπικά περίμενα ότι άνετα θα καθόταν καμια 20αριά χρόνια ακόμα. http://www.usatoday....ernors/1657263/ Τελικά μόνο ο Βασιλακόπουλος θα μείνει εσαεί αρχικομισάριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 http://www.superbasket.gr/permalink/170265.html Στο Χιουστον ο Χαρντεν! Βλακεια του Χαρντεν, τόσο καιρο ηταν όλες οι αμυνες προσαρμοσμένες αλλου, τώρα θα δει πως ειναι να ειναι προσαρμοσμενες οι αμυνες πανω σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι το ΝΒΑ πριν το Stern. Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει όμως, τα $ κάνουν κουμάντο (εκτός αν θα έχει σκάσει ο καπιταλισμός σε δύο χρόνια). Δεν ξέρω γιατί έγινε η ανακοίνωση τόσο νωρίς. Σε άλλα νέα, καταργείται από την ψηφοφορία για all-star η θέση του center. Οι θέσεις τώρα θα είναι guard και ψηλοί. Έγινε λέει λόγω Duncan επειδή το δήλωναν PF ενώ στην ομάδα του έπαιζε C. Δεν ξέρω, δε μου αρέσει η ιδέα, κάποτε το μπάσκετ ήταν για ψηλούς, τώρα οι SF θα παίρνουν τις βασικές θέσεις. Και σε είδηση της τελευταίας στιγμής που με κούφανε. οι Thunder χάρισαν το Harden για Martin και Lamb!! edit. Χα, την ώρα που το έγραφα πόσταρες την ίδια είδηση Crisxxx. Προφανώς δεν ήθελαν να διώξουν τον Ibaka και έπρεπε να μείνουν κάτω από το salary capy. SG έχουν ακόμα στο Westbrook, χρειάζονται playmaker όμως. Για το Martin δεν κάνω σχόλιο, expiring είναι. Όλοι για τους LAL δουλεύουν γμτ στη Δύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 http://www.superbask...ink/170265.html Στο Χιουστον ο Χαρντεν! Βλακεια του Χαρντεν, τόσο καιρο ηταν όλες οι αμυνες προσαρμοσμένες αλλου, τώρα θα δει πως ειναι να ειναι προσαρμοσμενες οι αμυνες πανω σου! Ναι σιγά που θα είναι πάνω του... Και στην Οκλαχόμα σαν αλλαγή έμπαινε όταν βγαίναν οι άλλοι δύο και τραβούσε κουπί εκτός και αν το ματς ήτανε στον πόντο που έπαιζε όλη η 3άδα μαζί. Πραγματικά είναι να απορείς πως δέχτηκαν οι Ρόκετς αυτό το πράγμα. Δώσαν τον Κέβιν Μάρτιν (παίχτη περίπου στα κυβικά του Χάρντεν με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία), τον Λάμπ (τον καλύτερο σουτέρ του φετινού ντράφτ), 2 πίκ πρώτου γύρου που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και τα δύο τοπ16 γιατί δεν θα μπούν στα πλέι οφ, και ένα πίκ δευτέρου γύρου! Εντάξει δεν είχαν και κάτι άλλο να δώσουν νομίζω. Αν είχαν ακόμη τον Σκόλα θα τον δίνανε και αυτόν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ρε μεγάλε, με τον GOAT μάθαμε το μπάσκετ αλλά αρχίζει νέα σεζόν, μην ποστάρεις ρετρό πράματα τέτοια εποχή. Όταν λες πως ο Martin είναι στα κυβικά του Harden εννοείς κυριολεκτικά, σε διαστάσεις, έτσι; Ο Martin είναι πολύ efficient scorer (σύμφωνα με advanced statistics όπως eFG) αλλά έχει εξαφανιστεί από το χάρτη από τότε που εμφανίστηκε ο Tyreke (χρονικά αναφέρομαι, δε νομίζω να έχει σχέση). Δεν ξέρω τι ακριβώς έπαθε, επιθετικά έχει όλα τα όπλα και στην άμυνα ακόμα κι αν βαριέται, έχει όγκο για να παίξει. Ο Harden από την άλλη είναι το μέλλον στους SG (αφού τα γόνατα του Roy μας άφησαν χωρίς παρόν). Ο Lamb όντως καλός σουτέρ, αλλά κάνεις θυσίες για να πάρεις perenial all-star παίχτη. Τα pick είναι από τους Raptors και Top-3 protected. Γενικά ο Morey έχει τη φήμη του πιο σφικτού GM οπότε να τον πιάσεις σε μεταγραφή κορόιδο είναι απίθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Top 3 protected και μπαίνει του χρόνου ο Τζαμπάρι στο ΝΒΑ. Κάτσε μην πάρουν και τον νέο Λεμπρόν να τον ταιριάξουν με τον Ντουράντ και κάνουν χαβαλέ για καμμιά 10ετία από αυτή την κίνηση. Όσο για τον Κέβιν Μάρτιν μια ζωή πρώτος παίχτης κακής ομάδας ήταν. Γνώμη μου είναι πως θα κάνει χαβαλέ έχοντας δίπλα του τον Ντουράντ και τον Γουέστμρουκ και όχι πάνω του τις αντίπαλες άμυνες. Παίχτης των 18 πόντων μέσο όρο είναι. Ο Χάρντεν ακόμη παλεύει για να φτάσει εκεί..Πιο ψηλά η μετοχή του Χάρντεν αυτή τη στιγμή βέβαια, αλλά δεν νομίζω ότι θα φανεί η διαφορά με τον Μάρτιν και έναν ελπιδοφόρο σουτέρ. @nzeppos κοίτα να δείς που πόσταρες εσύ βίντεο του Τζόρνταν και στην είπαν κιόλας. Γαμάτο btw Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2012 από nikos21aek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 εγω την ψυλλιαστηκα την δουλεια για αυτο κ τον εβγαλα στο σφυρι στο fantasy λιγο αφοτου τον πηρα, αλλα δεν εκδηλωσε ουτε ενας ενδιαφερον, τωρα που θα γινει πρωτο (κ μοναδικο) βιολι στο χιουστον κ θα χτυπαει 30αρες θελω να σας δω ποσο δυνατα θα χτυπατε τα κεφαλια σας στον τοιχο τεσπα, προτιμησε τα φραγκα ο τυπος απο την δοξα, γιατι οχι μονο τα δαχτυλιδια, αλλα κ τοσο μακρυα στα πλευ οφφς το ξεχναει πλεον μ' αρεσει που ζητουσε μαξ συμβολαιο, αλλα το οτι στους τελικος επαιζε το πουλι του το ξεχασε κιολας; ασε μας ρε χαρντεν, η οκλα πολυ καλα ξηγηθηκε, κ εγω θα τον εδιωχνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μακροπροθεσμα η Οκλαχόμα θα βγει κερδισμένη γιατι πέρα οτι τα λεφτα ηταν υπερβολικα για την αξια του Χαρντεν μπορει να βρει με τα ιδια χρήματα παιχτη που να ταιριαξει πιο καλα στην ομαδα, εναν πλειμεικερ ας πουμε ή ενα ψηλο που να μπορει να σκοραρει. Βεβαια για μενα ολο αυτό προυποθετει και την αλλαγη του προπονητη που εχει φτιαξει μια εξαιρετικα ταλαντουχα ομαδα η οποια ειναι η πιο αδουλευτη και προβλεψιμη στο ΝΒΑ... Σκορ απο το 1-3 και απο τους ψηλους αν παρουν το ρημπαουντ, αμυνα παιζουν κυριως οι ψηλοι αν περάσει μεσα ο παιχτης και οπου τους παει το ατομικο ταλεντο των παιχτων τους.. Τωρα σχετικα με τον Μαρτιν ειναι πολυ καλος παιχτης και σκορερ, περσι τραυματιστηκε και μετα για ανεξήγητο λόγο εμεινε εκτός όλη τη χρονια. Δεν εχει δοκιμαστει παντως σε ομαδα που θα ειναι 3ο βιολι επιθετικα, ειδωμεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 ναι, σωστος εισαι, pg χρειαζεται αυτη η ομαδα (γιατι ο westbrook μονο pg δεν ειναι, μην τρελαθουμε) και προπονητη κ εφυγε για πρωταθλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 @nzeppos κοίτα να δείς που πόσταρες εσύ βίντεο του Τζόρνταν και στην είπαν κιόλας. Γαμάτο btw Χαχα, αυτό σκέφτηκα κι εγώ Πού να είχα αρχίσει να γράφω και το τι πραγματικά πιστεύω για τον Εμπορικότερο. Τελοσπάντων, καλή χρονιά να έχουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=D9XlaccQh6g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα