Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε φίλε, πόσες φορές θα το κάνεις αυτό; Ποστάρεις link από το κατεστραμμένο αυτό blog και φεύγεις. Κανένα σχόλιο επί του θέματος δε θα κάνεις; Με τις επισκέψεις πληρώνεσαι;

Έχετε δει καθόλου φιλικά των Wolves; Νωρίς φυσικά ακόμα, αλλά ο Roy μου δίνει την εντύπωση πως αναστήθηκε :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά θα ήταν αν πληρωνόμουν :P Εμένα ο Roy έχει ήδη αναστηθεί από το 2k13 (επέλεξα T'Wolves) αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη ιστορία. Τα γόνατα είναι πολύ ύπουλη υπόθεση, ειδικά στο μπάσκετ (αφού έχουν καταστρέψει πολλές καριέρες). Αν όμως καταφέρει και γυρίσει δυνατός, τι να πω, τεράστια μαγκιά του και μπράβο. Ίσως είναι αυτό που χρειάζονται οι Λύκοι (μαζί με ένα πεντάρι της προκοπής και όχι το Κρέας) για να φτάσουν ψηλά.

• Like 1

Να επιστρέψει "δυνατός" ο Roy θα είναι θαύμα όχι μόνο μαγκιά. Ελπίζω μόνο επειδή είναι παιχτούρα να προσαρμόσει το παιχνίδι του, όπως θα έκανε ένας παίχτης 35 ετών (μόνο που στη φυσιολογική φθορά είναι σταδιακή η προσαρμογή).

Έσπασε ο βασιλιάς της PER Kevin Love το χέρι του και θα μείνει κανένα δίμηνο έξω. Γενικά ο Adelman έχει μαζέψει καλό σύνολο, "πρέπει" να μπει φέτος playoff. Για ποιο κρέας λες; Τον Pekovic;

Ναι ρε γμτ, έλεος. Μόλις το είδα για το Love, τους ματιάσαμε τους ανθρώπους. :fear: :-(

ps: όντως για τον Πέκο λέω. Πέρσι έδειξε κάποια άνοδο (τουλάχιστον στα στατιστικά) και το σώμα του κάπως τον βοηθάει σε αυτό που θέλει να κάνει, αλλά κατά τ' άλλα...

Επιτέλους αναβαθμήσαν το μπ*ελο που είχαν για κεντρικό site στο ΝΒΑ. Ωραία πράγματα. Πραγματικά απορούσα πως γίνεται με τόση επισκεψιμότητα και να έχουν ένα τόσο χάλια σάιτ.

Εμένα πάντως ούτε και το καινούριο μου πολυαρέσει (το προηγούμενο βέβαια ήταν πραγματικά άθλιο, δεν το συζητάω).

Και φυσικά έχω και το κλασικό θέμα που θέλω να βλέπω πάντα την αμερικάνικη έκδοση και όχι την π@π@ριά (συγγνώμη κιόλας) του sport24. Μόλις όμως πατήσω ότι θέλω να με στείλει στο αμερικάνικο, ο Firefox τρελαίνεται και μπαίνει σε loop redirect για κανα λεπτό μέχρι να αποφασίσει να μείνει στο .com. Κάποτε το είχα διορθώσει, πειράζοντας το χρόνο ζωής του cookie του site, αλλά για κάποιο λόγο τώρα άρχισε πάλι τα ίδια. Ουφ.

Πλάκα κάνεις που έγραψες τέτοιο σχόλιο για φιλικό αγώνα :-D

Απόψε Σάββατο έχει SAS-MIA στις 10:30 ώρα Ελλάδος.

Πάλι χτύπησε ο Curry. Δεν ξέρω αν έχει το κορμί για αξιόλογη καριέρα αυτό το παλικάρι. Σίγουρα ταλαντούχος αλλά δε νομίζω να μπορεί να οδηγήσει ομάδα μόνος σου. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερα να το δώσουν οι Warriors και να μην προσφέρουν αυτοί πρώτο του μεγάλο συμβόλαιο. Για το πρώτο της συμβόλαιο πάει όλη η γενιά του 2009 με σημαντικότερους εκπροσώπους τους Harden, Lawson, Tyreke, Gibson. Όσοι δεν ανανεώσουν μέχρι 31/10 πάνε για καλοκαίρι ως RFA. Κατά τη γνώμη μου μόνο ο Harden θα γίνει all-star κι αξίζει κάποια ομάδα να κάνει χώρο για την πάρτη του.

• Like 1

Πλάκα κάνεις που έγραψες τέτοιο σχόλιο για φιλικό αγώνα :-D

Απόψε Σάββατο έχει SAS-MIA στις 10:30 ώρα Ελλάδος.

Πάλι χτύπησε ο Curry. Δεν ξέρω αν έχει το κορμί για αξιόλογη καριέρα αυτό το παλικάρι. Σίγουρα ταλαντούχος αλλά δε νομίζω να μπορεί να οδηγήσει ομάδα μόνος σου. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερα να το δώσουν οι Warriors και να μην προσφέρουν αυτοί πρώτο του μεγάλο συμβόλαιο. Για το πρώτο της συμβόλαιο πάει όλη η γενιά του 2009 με σημαντικότερους εκπροσώπους τους Harden, Lawson, Tyreke, Gibson. Όσοι δεν ανανεώσουν μέχρι 31/10 πάνε για καλοκαίρι ως RFA. Κατά τη γνώμη μου μόνο ο Harden θα γίνει all-star κι αξίζει κάποια ομάδα να κάνει χώρο για την πάρτη του.

μ κανε μεγαλη εντυπωση ποσο καλα επαιζε ο ροντο και ποσο αθλια ο γουιλιαμς!

btw ο sullinger πολυ καλος

Κάτω τα χέρια από το D-Will ρε, από τις καλύτερες εμφανίσεις Αμερικάνου στην Ευρώπη έχει κάνει, 50άρες μας έριχνε :-D

Ο Sullinger είναι παιχτούρα, έπεσε χαμηλά στο draft λόγω υγείας, έχει προβληματική μέση νομίζω. Είναι κάτι σαν το Blair, άμα σου βγει σου βγήκε.

Πήραν τον Barbosa οι Celtics, απορώ πως άργησε τόσο να βρει ομάδα.

Το ανέκδοτο της ημέρας, το ΝΒΑ θέλει να καταργηθούν οι pregame routines (δεν ξέρω πως λέγεται ελληνικά, είναι πχ η πούδρα που πετά ο Lebron) επειδή λέει καθυστερούν την έναρξη του παιχνιδιού.

• Like 1

σημερα γυριζει ο howard απο οτι βλεπω...ωρα να δουμε αν του πανε τα κιτρινα αν και προσωπικα τον προτιμουσα σε μια ομαδα που θα ηταν ο κυριος ηγετης της....οι lakers εγιναν miami και χαθηκε η ισορροπια των ομαδων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...