nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Το ίδιο πράγμα λέμε περίπου, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Κατ' αρχάς ο PG προφανώς και δεν χρειάζεται ντε και σώνει να είναι κοντός και γρήγορος. Και ο Μάτζικ (ή ο Κούκοτς) PG ήταν. Επίσης είναι πολύ σωστό αυτό που είπες με τον playmaker/οργανωτή. Με την ίδια έννοια όπως οργανώνει ο Duncan τους Spurs (περισσότερο από τον Parker), έτσι έπαιζε και ο Bill Walton στους Blazers*. Οπότε ο playmaker μπορεί κάλλιστα να είναι ψηλός. Απλώς στην συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων ή των συστημάτων** ο οργανωτής είναι ο -συνήθως κοντός- PG, γι΄αυτό και πολλοί το έχουμε σαν στερεότυπο στο μυαλό μας. Τα στερεότυπα δεν είναι πάντα σωστά βέβαια ή εν πάση περιπτώσει με τον καιρό εξελίσσονται. Τα περί Κορωνιού τα αφήνω ασχολίαστα γιατί πάντα τον είχα μεγάλο άχτι (ειδικά από τότε που μας έβαλε ένα buzzer beater στο Σαλούν) και δεν μπορώ να βρω καλά λόγια για αυτόν. Είναι στο DNA μου πλέον, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου * αφορμή για τον Walton στάθηκε το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό, το καταπληκτικό Breaks of the Game του Halberstam (ο ίδιος που έχει γράψει και το εξίσου καλό Playing for Keeps: Michael Jordan and the World He Made). Το βιβλίο πραγματεύεται την περίοδο 1979-80 των Trailblazers και μέσω αυτής όλη την ιστορία του ΝΒΑ μέχρι τότε. Απλά εξαιρετικό. ** η τριγωνική επίθεση όντως είναι εξαίρεση, αλλά τελικά πόσες ομάδες τη χρησιμοποιούν;
Basilisc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι :P :P
nikos21aek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χρειαζόμαστε έναν ακόμη στο fantasy για να ξεκινήσουμε ο οποίος έχει και το no1 στο draft. Αν θέλει κανένας να δηλώσει συμμετοχή στο thread του fantasy για να ξεκινήσουμε. http://www.insomnia.gr/topic/434869-%CE%BD%CE%B2%CE%B1-insomnia-fantasy-league/
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Aντε μην ντρεπεστε, εχουμε και cookies.. Επίσης μπειτε και στο http://www.insomnia.gr/topic/422899-euroleague-fantasy-challenge/ εχουμε και εκει cookies.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Άρχισε η κλασική περίοδος που ψήνομαι για League Pass και τελικά ποτέ δεν το παίρνω... Φέτος είναι στα 122 ευρώ και με κάτι εκπτωτικά κουπόνια -15% πέφτει γύρω στα 104. Μια χαρά τιμή αλλά ως συνήθως θα το σκεφτώ κάμποσο ακόμα. Λίγο οι απαγορευτικές ώρες των περισσότερων αγώνων, λίγο ο περιορισμός των εξόδων για ευνόητους λόγους και λίγο το ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια βλέπονται κουτσά στραβά μέσω -εχμ- unofficial streaming, ε... δεν θέλει και πολύ.
nikos21aek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εγώ φέτος θα το πάρω με την προσφορά των πλέι οφ 10-15 αγώνες πριν λήξει η κανονική περίοδος που πέρυσι είχε κανένα 50€.. Δεν το ψήνω να δώσω 100 τώρα αν και είναι πολύ καλή η τιμή.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Σωστός. Αυτό ακούγεται πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση γιατί τα playoff θα τα δεις θέλεις-δεν θέλεις Ενώ η regular season... Άντε να αρχίσει η σεζόν για να ξαναζήσουμε στιγμές σαν τις παρακάτω (αλλά μόνο με μπάσκετ!). Ακούς εκεί να κάθομαι να βλέπω ποδόσφαιρο, εκεί έχουμε καταντήσει.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάλι θα περιμένω την προσφορά των 20€ λίγο πρίν τους conference semi-finals. Έτσι το έκανα πέρσυ και πρόπερσυ, Αν θέλω να δω κάνα άλλο μάτς βρίσκω και τσάμπα HD streams.
ondine Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 O Thibs ανανέωσε για 4 χρόνια (ο 4ος χρόνος έχει team option νομίζω). Έχουν αρχίσει τα φιλικά, αυτή τη στιγμή έχει MIA-ATL, ORL και αργότερα GSW-LAL. Η πρεμιέρα των πρωταθλητών είναι με τους νέους Lakers. Σημαντικό τεστ, οι Heat κάνουν πλάκα στα τελευταία ματσ. 1
alexdelpiero Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 O Thibs ανανέωσε για 4 χρόνια (ο 4ος χρόνος έχει team option νομίζω). Έχουν αρχίσει τα φιλικά, αυτή τη στιγμή έχει MIA-ATL, ORL και αργότερα GSW-LAL. Η πρεμιέρα των πρωταθλητών είναι με τους νέους Lakers. Σημαντικό τεστ, οι Heat κάνουν πλάκα στα τελευταία ματσ. Πολυ καλος προπονητης αυτος.Εχει αφησει εργο στους Σελτικς αλλα ειναι ατυχος στους μπουλς.Αμα ειχε ενα σουτιγκ γκαρντ την πρωτη του χρονια θα μπορουσε να παιξει και τελικους.
ondine Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλά λέτε, δε θυμάμαι που διάβασα για MIA@LAL και διαδίδω λάθος πρόγραμμα. Για το Thibs δεν είμαι σίγουρος. Προφανώς έκανε τους παίχτες των Bulls να παίξουν όσο πιο δυνατά γινόταν, φαίνεται από το ρεκόρ. Και τις δύο χρονιές όμως η ομάδα ήταν κουρασμένη στα playoff. Αυτό που με προβλημάτισε κυρίως ήταν η απουσία επιθετκής τακτικής τη δεύτερη χρονιά. Πάντως έπρεπε να τον κρατήσουν επειδή είναι βασικό μέλος αυτού του συνόλου. Για τον ίδιο λόγο ανανέωσε με Thunder ο Brooks. Τέλος πάντων, οι Bulls θα είναι κομπάρσοι φέτος, οπότε δε θα ασχοληθούμε και πολύ όταν αρχίσει η σεζόν.
nikos21aek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Θα βάλουμε και μια θέση IR αφού δεν μεγαλώνει το ρόστερ αλλά όχι τώρα για ευνόητους λόγους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα