Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mε ενα 3αρι καλυτερο απο τον Αρτεστ μπορω να πω οτι οι Λεικερς θα πηγαιναν δυνατα,πολυ δυνατα για πρωταθλημα.Επισης ο Μπραουν δεν ειναι προπονητης για τιτλο.Εδω δεν το πηρε με τον καλυτερο παικτη του κοσμου τον λεμπρον.Βεβαια τοτε δεν ειχε και τους αναλογους συμπαικτες ωστε να παρει τιτλο αλλα γενικα ο Μπραουν ειναι λιγος για ομαδα πρωταθλητισμου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δε θα ξέγραφα τους OKC τόσο εύκολα. Φέτος επιστρέφει ο Maynor και θα έχουν playmaker. Κατά τη γνώμη μου θα είναι τουλάχιστον το ίδιο καλοί με πέρσυ. Πάντως οι LAL έχουν όμορφη ομάδα, ισορροπιμένη. Ο Kobe θα κάνει τα δικά του, αλλά του ταιριάζουν αυτοί οι συμπαίχτες, δε θέλουν πολύ την μπάλα (ο Nash την κρατά όσο χρειάζεται, δεν πιάνει).

Από την άλλη οι Heat θα κάνουν πλάκα στην Ανατολή...

καλα, εγω βλεπω οτι μειωνονται οι ανταγωνιστικες ομαδες κι αυτο κατα την γνωμη μου ειναι

κακο για το επιπεδο του πρωταθληματος,

δειτε για παραδειγμα την κατρακυλα της α1 απο τοτε που επεσαν οι ομαδες οπως πανιωνιος κλπ,

τι να δω παναθηναϊκος - αρης (ή παοκ) να κερδιζει ο παναθας με 40 ποντους διαφορα;

καλα, κουκουρουκου

Που το βλέπεις αυτό; Ήδη πρόχειρα-πρόχειρα μπορώ να σκεφτώ τη Βοστώνη και τους Λεϊκερς, που είναι πολύ καλύτεροι απ' ότι πέρσυ. Και προβλέπω φέτος οτι οι Γούλβς θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του ΝΒΑ.

Μπα, φυσιολογικός μου φαίνεται ο ανταγωνισμός (σίγουρα καμία σχέση με Α1). Είναι μεν στην Ανατολή φαβορί οι Heat, αλλά δε θα κάνουν και δυναστεία. Μην παρασύρεσαι από ονόματα, κοίτα το τσίρκο των Knicks. Τα έχει κάνει έτσι το ΝΒΑ που ανακατεύεται συνέχεια η τράπουλα, μοιράζεται το χρήμα.

Που το βλέπεις αυτό; Ήδη πρόχειρα-πρόχειρα μπορώ να σκεφτώ τη Βοστώνη και τους Λεϊκερς, που είναι πολύ καλύτεροι απ' ότι πέρσυ. Και προβλέπω φέτος οτι οι Γούλβς θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του ΝΒΑ.

εγω βλεπω οτι πανε να κανουν τους τελικους που θελαν/θελουν,

δλδ kobe με lebron,

χωρις να τους νοιαζει για τις υπολοιπες ομαδες που αποδυναμωνονται,

τι μας εμεινε πλεον; ανατολη μονο μαϊαμι,

δεν πιστευω οτι θα μπορεσει να διεκδικησει και πολλα,

δυση lakers κ οκλαχομα, αντε κ λιγο αγ αντωνης

Και εγώ Lakers-Oklahoma βλέπω Δύση όποιος κερδίσει και Heat ανατολή. 3 ομάδες δηλαδή φέτος.

Εντάξει αυτό με τους Lakers φέτος ήταν τραγικό. Μπορεί να έχουν 50 μύρια πάνω από το σάλαρι καπ φέτος. Έπρεπε τουλαχιστον να τους αναγκάσουν να δώσουν τον Γκασόλ για να πάρουν τον Χάουαρντ.

• Like 1

Πλάκα πλάκα τόσο είναι, στα 58 το salary cap και οι LAL μπαίνουν με 99 στη νέα σεζόν. Βέβαια τα λεφτά πάνε σε all-star, δεν είναι άσχετα τα συμβόλαια. Μιλάμε οι Magic είναι για μπάτσες με αυτή την ανταλλαγή. Ο Howard πέρσυ ίσως ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος των Heat, υπομονή.

Το Insomnia γιατί δε μου στέλνει ειδοποιήσεις για το topic από τότε που άλλαξε η σελίδα;

πηγαινε εδω:

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=followed&search_app=forums&contentType=topics

κ πατα το toggle edit options, μαρκαρε το θεματακι κ επελεξε κατω δεξια τις ειδοποιησεις που θελεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...