nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ε έτσι το πήραν. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Απλά του χρόνου θα έχουν και πάγκο.
ondine Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Η φυσική θέση του Lebron είναι PG αλλά έχει κορμί PF οπότε κατέληξε SF. O τρόπος παιχνιδιού του πάντως (που προτιμά να πασάρει αντί να πάρει το τελευταίο σουτ σε ASG) μου θυμίζει PG (και ως PG ξεκίνησε στην ομάδα της καρδιάς του, τους Cavs). Στα μεταγραφικά, ο Bayless υπέγραψε στους Grizzlies. Οι Nets ανανέωσαν το Lopez με 4/61 και αναβάλουν το σήριαλ Howard. Και για την παράξενη μεταγραφή της ημέρας, οι Pacers έδωσαν Collison+Jones στους Mavericks για το Mahinmi. Καλό θα ήταν να μην αναφέρουμε φήμες, καθώς ειδικά το θέμα Howard θα κρατήσει πολύ, πάρα πολύ.
nzeppos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 FFS, 2 μήνες έξω ο αγαπημένος μου Griffin με ρήξη μηνίσκου. Πάει η Ολυμπιάδα. Λένε ότι θα τον αντικαταστήσει ο Anthony Davis.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 FFS, 2 μήνες έξω ο αγαπημένος μου Griffin με ρήξη μηνίσκου. Πάει η Ολυμπιάδα. Λένε ότι θα τον αντικαταστήσει ο Anthony Davis. 2 μηνες μονο τελικα; Φοβομουν για χειροτερα αφου ηταν στο ιδιο ποδι που τον αφησε εκτός ολη τη ρουκι σεζον. Νομιζω με το που τραυματιστηκε καλεσαν εσπευσμένα τον Ντειβις να παει στην προετοιμασια, αντε να τον δουμε και αυτον.
ondine Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τον Davis; Ούτε τον παίχτη θα βοηθήσει αυτό, ούτε την ομάδα. Η πιο σημαντική περίοδος για ένα rookie είναι το πρώτο του καλοκαίρι, δεν είδε τι έγινε πέρσυ με το lockout; Καλύτερα να πάρουν ένα κομμάτι κρέας να έχουν στον πάγκο, τι να κάνει το κολλεγιόπαιδο στην εθνική χωρίς προετοιμασία. Στα μεταγραφικά, οι Bulls έδωσαν τον Korver στην Atlanta. O Mills ανανέωσε με Spurs. To Dallas πήρε Kaman+Brand. Amnesty στο Haywood. Οι 76ers θέλουν να βάλουν το Hawes στο 4, οπότε πήραν Kwame Brown (2/6 με player option παρακαλώ) για να παίξει center. Μάνα γιατί με γέννησες κοντό! Οι Timberwolves θέλουν χώρο στο salary cap οπότε έκαναν amnesty στο Milicic κι έδιωξαν το Webster. Μεταξύ άλλων θα πάρουν τον Alexey Shved. O Sessions (αυτός ο εκπληκτικός PG που αναγέννησε τους LAL πέρσυ, έτσι έλεγαν τα media την Άνοιξη) πάει Charlotte για 2/10. Φεύγει ο Augustin και πάει Indiana για 3,5 εκατομμύρια. Ένας από τους αγαπημένους μου PF, ο Scola έφαγε amnesty από το Houston. Γενικά έχουμε μπόλικες ανακατατάξεις το καλοκαίρι.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Βρε λέτε; http://www.superbasket.gr/permalink/164581.html
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Λογικα θα το τσιμπησει το συμβολαιακι, παιζει καλα, εχει καλο κορμι για τη θεση και κυριως πολυ καλο σουτ, οτι πρέπει να μπαινει απο τον παγκο και να δινει λιγους ποντους.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αυτό που λείπει στην Βοστώνη πλέον είναι ένας τέτοιος ρολίστας. Λογικά θα του δώσουν συμβόλαιο με τέτοιες εμφανίσεις.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 http://www.weei.com/sports/boston/basketball/celtics/paul-flannery/2012/07/18/dionte-christmas-chasing-his-dream
ondine Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 O Courtney Lee πάει Βοστώνη με αδιευκρίνιστη sign&trade (είναι παράξενο καθώς φαίνεται να δίνουν μόνο το JaJuan Johnson). Οι Bulls παίρνουν Radmanovic (ένας θεός ξέρει γιατί). Ο Ryan Holling πάει LAC. Ναι, ξέρω, μαλακ*ες. Δεν υπάρχει και καμία σοβαρή είδηση τώρα τελευταία, τα έχουμε πει όλα.
nzeppos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ο ταλαίπωρος MVP http://thebuzzerbeater.wordpress.com/2012/07/21/mikemillerchamp/
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Πες το ψέμματα. Πάνω από 5 λεπτά συνεχόμενα μπορεί και να μην έπαιξε όλη τη χρονιά μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.
ondine Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Όντως ο Miller ήταν αξιολύπητος. Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες και ήταν overdramatic (ο Wade είναι βασιλιάς σε αυτό τον τομέα) ή όντως υπέφερε. Ήταν καταπληκτικός rookie αλλά χάθηκε στην πορεία, κρίμα. Ο Nazr Mohammed υπέγραψε στους Bulls. O Brown ξανά στους Suns (2/7 αλλά μόνο το μισό ποσό εγγυμένο το δεύτερο χρόνο). Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπουν χορηγοί στις φανέλες το 2013 (τα χάλια του ποδοσφαίρου).
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Rondo-? Lee-Terry-Bradley Pierce-? Garnett-Green-Sullinger-Bass-Wilcox + όποια άλλη μεταγραφή γίνει. Νομίζω οτι η Βοστώνη θέτει επισήμως υποψηφιότητα για ένα απο τα φαβορί του ερχόμενου πρωταθλήματος. Πέρσυ με πολύ χειρότερο ρόστερ πήγαμε στο Game 7 τους μετέπειτα πρωταθλητές. Όπως λέει και ο Doc: "Our mindset is that we have to grind games, That’s how we go into games, with that thought, and I think that’s how we have to think."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα