Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολλα λεφτα για να παρεις εναν παιχτη που δεν τα αξιζει τη στιγμη που με λιγα παραπανω επαιρνες Boss και δελεαζες ανετα Wade που είναι ο καλύτερος παιχτης αυτη τη στιγμη στο ΝΒΑ.. Ο Στουνταμαιρ εχει και ιστορικο τραυματισμων ενώ ειναι κοντος για 5 και πολύ κακος μακρυα απο το καλαθι για 4αρι.

Ο Μπος καλως ή κακως-αν και αδυναμια μου, το λεω καιρο-δυσκολα θα κλεισει 1ος απο τους big three

Το εχει δηλωσει οτι θελει να παει σε ομαδα με αλλον ενα all star τουλαχιστον. Γιαυτο δεν νομιζω οτι μπορουσε να κλεισει τωρα, λογικα θα κλεισει σε ομάδα που θα εχει ήδη τον Wade ή τον James. Και δεδομενου πως η ΝΥ δεν ειχε κανεναν να δελεασει τους Wade/james λογικα πηγαν στο Νο2 στους ψηλους, τον Αμαρε για να φτιαξουν μια βαση

• Απαντ. 23,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1643

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς ομως με Αμαρε δεν φτιαχνεις βαση για ομαδα που θα ειναι φαβορι για πρωταθλημα. Εδω με Μαριον - Νας και λοιπους δεν τα καταφεραν αλλά να μου πεις ειχαν Ντ' Αντονυ για προπονητη.. Οh wait.. :P

Το θεμα ειναι ποιος θα δελεασει τον Wade παντως και οχι τον Λε Μπρον και ας ασχολουνται ολοι με αυτον.

Δημοσ.

Aσχημος δεν ειναι ο στουντ τους 20 ποντους του μ.ο. τους ειχε...

Δηλαδη θα σε οδηγησει ανετα στα playoff,τωρα αμα ερθει κανας λεμπρον σιγουρα θα ανεβει στα φαβορι για επομενο πρωταθλημα...

Δημοσ.
Καλώς ή κακώς ομως με Αμαρε δεν φτιαχνεις βαση για ομαδα που θα ειναι φαβορι για πρωταθλημα.

Δεν μιλησα για βαση ομαδας

Μιλησα για βαση για να ερθει και αλλος all star

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν ήμουν ιδιοκτήτης/προπονητής θα προτιμούσα Γουέιντ αντί για Λεμπρόν. Το 2006 πήρε μόνος του το πρωτάθλημα. Να μου πείς τότε ήταν και οι Σακίλ, Πέιτον, Μούρνινγκ, αλλά και ο Λεμπρόν φέτος με Σακίλ, Πάρκερ, Τζείμισον κτλ τι κατάφερε;

Δημοσ.
Εγώ πάντως αν ήμουν ιδιοκτήτης/προπονητής θα προτιμούσα Γουέιντ αντί για Λεμπρόν. Το 2006 πήρε μόνος του το πρωτάθλημα. Να μου πείς τότε ήταν και οι Σακίλ, Πέιτον, Μούρνινγκ, αλλά και ο Λεμπρόν φέτος με Σακίλ, Πάρκερ, Τζείμισον κτλ τι κατάφερε;
:lol:

Καλυτερα να ειχε αλλο ουισκι

Οχι οτι ο Παρκερ ηταν τιποτα αλλα ο Τζειμσον απλα υπηρχε.

ΛεΜπρον και ο αλλος ο Ουλιαμς-πως-τον-λενε,ο σαλτιμπαγκος ο ασος, ηταν στην ουσια οι Καβς, λιγο Σακιλ και λιγο Ιλγκαουσκας

Δημοσ.

Υποψηφιότητα για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν έβαλαν οι Μαϊάμι Χιτ οι οποίοι απέκτησαν τους Κρις Μπος και Ντουέιν Ουέιντ. Την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Οκλαχόμα Θάντερ ανήγγειλε ο Ντουράντ μέσω του twitter.

Μάλιστα, το Μαϊάμι έδεσε τους δύο παίκτες για πολλά χρόνια, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Ο Ουέιντ θα υπογράψει εντός των ημερών εξαετές συμβόλαιο έναντι 125 εκατ. δολαρίων, ενώ ο Μπος θα έχει ένα χρόνο λιγότερο συμβόλαιο και απολαβές που θα αγγίζουν τα 96 εκατ. δολάρια.

Στο μεταξύ, ο Κέβιν Ντουράντ ανακοίνωσε ότι θα μείνει στους Οκλαχόμα Θάντερ για πέντε ακόμα χρόνια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. "Επέκταση για πέντε ακόμα χρόνια με τη Θάντερ. Αυτό είναι ευλογία", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στο πενταετές συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει, οι απολαβές του θα είναι περίπου 85 εκατομμύρια δολάρια.

http://www.sport24.gr/html/ent/717/ent.373717.asp

H νεα δυναστεια του ΝΒΑ για τα επομενα 5 χρόνια. 85Μ για 5 χρονια ο Μπος και καποιοι πηραν Στουνταμαιρ.. :P 126 ο Γουειντ και καποιοι θελουν Λε Μπρον.. :P

Bεβαια σιγα μη πανε ολοι αυτοι στη ΝΥ την ωρα που τους θελει το ηλιολουστο Miami.

Δημοσ.
Υποψηφιότητα για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν έβαλαν οι Μαϊάμι Χιτ οι οποίοι απέκτησαν τους Κρις Μπος και Ντουέιν Ουέιντ. Την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Οκλαχόμα Θάντερ ανήγγειλε ο Ντουράντ μέσω του twitter.

Μάλιστα, το Μαϊάμι έδεσε τους δύο παίκτες για πολλά χρόνια, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Ο Ουέιντ θα υπογράψει εντός των ημερών εξαετές συμβόλαιο έναντι 125 εκατ. δολαρίων, ενώ ο Μπος θα έχει ένα χρόνο λιγότερο συμβόλαιο και απολαβές που θα αγγίζουν τα 96 εκατ. δολάρια.

Στο μεταξύ, ο Κέβιν Ντουράντ ανακοίνωσε ότι θα μείνει στους Οκλαχόμα Θάντερ για πέντε ακόμα χρόνια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. "Επέκταση για πέντε ακόμα χρόνια με τη Θάντερ. Αυτό είναι ευλογία", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στο πενταετές συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει, οι απολαβές του θα είναι περίπου 85 εκατομμύρια δολάρια.

http://www.sport24.gr/html/ent/717/ent.373717.asp

H νεα δυναστεια του ΝΒΑ για τα επομενα 5 χρόνια. 85Μ για 5 χρονια ο Μπος και καποιοι πηραν Στουνταμαιρ.. :P 126 ο Γουειντ και καποιοι θελουν Λε Μπρον.. :P

Bεβαια σιγα μη πανε ολοι αυτοι στη ΝΥ την ωρα που τους θελει το ηλιολουστο Miami.

ο ντουειν γειντ δεν ηταν ηδη?ποτε εφυγε και δεν το πηρα χαμπαρι?:P

Δημοσ.

Μην τα λες σε μενα για Μπος και Αμαρε, απο το χειμωνα ελεγα ποιον γουσταρω

Παντως δεν νομιζω να παει και ο ΛεΜπρον, δεν βγαινουν τα κουκια με το salary, μετα θα πρεπει λογω φορο πολυτελειας να πληρωνουν σχεδον 1 προς 1 το συμβολαιο του

Δημοσ.

Γενικα τα λέω για τη μα..ια των Νικς τα τελευταια χρονια στις επιλογες τους.

Και γω δεν νομιζω να παει ο Λε Μπρον τον οποιο τον βλεπω να κανει καμια μα..ια προς Σικαγο για να συγκριθει με Τζορνταν και να χανει πανηγυρικά ή να παει προς ΝΥ για το μαρκετινγκ.

Δημοσ.

O Mπουζερ στο Σικαγο!

Λογικα ο Λεμπρον ή για Σικαγο ή για ΝΥ, εκτος αν εκει στο Μαιαμι βρηκανε χρυσο και μπορουν να αντεξουν και τριτο mega-συμβολαιο

Δημοσ.

Eνταξει, μας γαμηθηκε...

Και οι 3 στο Μαιαμι?

Ελεος...

Στον τακο εμεις και το Σικαγο και οποιος αδειασε χωρο στο σαλαρι καπ για φετος. Δυστυχως καταστρεψαμε οτι πηγαιναμε να φτιαξουμε χωρις λογο.

ΥΓ. Ψαχτε για το 2ο, ειναι και οι 3 σε καλη ηλικια, πανε για 3-4 σερι πρωταθληματα τουλαχιστον

Δημοσ.

Aυτα ειναι...

Του χρονου miami για θεαμα...

Οσο θυμαμαι την αυτοκτονια του νταλλας το 2005 με το miami τρελενομαι αλλα τεσπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...