Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1678

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Εγώ θα δώσω το παρον. 12 θα την πέσω και 4:15 ξύπνημα ;) Ελπίζω μη με ξενερώσει η OTE TV με καμοιά ελληνική περιγραφή.

3:30 αρχίζει;

4:15

Δημοσ.

Εγώ θα δώσω το παρον. 12 θα την πέσω και 4:15 ξύπνημα ;) Ελπίζω μη με ξενερώσει η OTE TV με καμοιά ελληνική περιγραφή.

Σου εσωσα 1 τεταρτο. :-D

4:00 η ωρα Ελλαδος αρχιζει.

Δημοσ.

Σου εσωσα 1 τεταρτο. :-D

4:00 η ωρα Ελλαδος αρχιζει.

04:00 επίσημα ;) Πάντα όμως αργούν 15 λεπτά :mrgreen:

Δημοσ.

15 στην καλύτερη.

Εγώ πάντως μάλλον θα επαναλάβω την τακτική που είχα στους τελικούς περιφέρειας. Κατέβασμα από TPB, σε HD και χωρίς διαφημίσεις (περίπου 1h45' ο κάθε αγώνας και θέλει ένα 3ωρο να κατέβει).

Εννοείται αποχή και... νηστεία από όλα τα ειδησεογραφικά site για το υπόλοιπο της ημέρας. Με αυτό τον τρόπο κατάφερα να δω 11 από τους 13 τελευταίους αγώνες χωρίς να ξέρω τον τελικό νικητή. Επίσης κάτι παρόμοιο είχα κάνει και πέρσι με τους τελικούς, μόνο που εκεί συνήθως "έτρεχα" τον αγώνα στα νεκρά του σημεία (βολές κλπ) και μού έπαιρνε περίπου ένα μισάωρο να τον δω, εννοείται χωρίς να ξέρω το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς λόγω δουλειάς τα ξενύχτια δεν προβλέπονται :rolleyes:

Δημοσ.

Ε ναι εννοείται αμα δουλεύεις δεν θα κάτσεις να το δείς . Εμείς που ρεπάρουμε όμως αύριο θα σηκωθούμε γιατί αξίζει. :rolleyes:

Δημοσ.

14.5€ έχει το πακέτο του NBA.tv για τους τελικούς. 2€/παιχνίδι βγαίνει άμα πάνε στα 7, 2.5€ ανα παιχνίδι άμα πάνε στα 6 και 3€ ανα παιχνίδι άμα τελειώσει στα 5. Στα 4 να τελειώσει είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κάτω από 6 παιχνίδια η σειρά αποκλείεται να πάει λέω εγώ.

tumblr_m5ibb2NybZ1qj30ino1_500.jpg

tumblr_m5ibb2NybZ1qj30ino2_500.jpg

Δημοσ.

Είναι αλήθεια πως τα 14,5 ευρώ είναι πολύ δελεαστική προσφορά, ειδικά αν σκεφτούμε τις περσινές τιμές που νομίζω ήταν σημαντικά υψηλότερες. Προκειμένου να μπλέκουμε με τα κολλήματα και την ποιότητα του τζάμπα streaming, μάλλον το NBA.tv είναι η καλύτερη πρόταση. Το -παραδοσιακό- κακό όμως είναι η απαγορευτική ώρα διεξαγωγής των τελικών...

Δημοσ.

Ναι μωρέ το γράφω για όσους έχουν σκοπό να τα δούν live γιατί το live streaming παραείναι κουραστικό κάποιες φορές ειδικά σε τέτοια παιχνίδια με τρελή ζήτηση. Χαλάλι τους αφού ξέρουν να το πουλάνε το προϊόν τους σωστά. Έχω την εντύπωση ότι οι τελικοί είναι ένα τικ τσιμπημένοι σε σχέση με πέρυσι πάντως. Πέρυσι είχε 20 ευρώ από τους τελικούς περιφερειών και μετά και φέτος 24€ και στους τελικούς είχε 11,5€ πέρυσι και φέτος 14,5€. Το πακέτο από την αρχή της σεζόν όμως και το πακέτο των πλέι οφ ήταν πολύ πιο χαμηλά από πέρυσι. 55€ είχε φέτος όλα τα πλέι οφ και τις τελευταίες 16 αγωνιστικές της regular.

Δημοσ.

εγλω μάλλον θα κάτσω..θα πέσει κανά διάβασμα για την εξεταστική μέχρι 4 και μετά όσο αντέξω!

συνήθως άμα με πάρει ο ύπνος, κλείνω τα scores και το βλέπω την επόμενη μέρα χωρίς να ξέρω νικητή κλπ.

Δημοσ.

η ποια; νοβασπορτς1, οτε τβ απο του χρονου κ βλεπουμε

Δημοσ.

Το -παραδοσιακό- κακό όμως είναι η απαγορευτική ώρα διεξαγωγής των τελικών...

Με το NBA TV μπορείς να δείς όλους τους αγώνες μαγνητοσκόπηση. Φέτος είδα οτι αφαίρεσαν την άθλια μπάρα του player που ήταν κάτω στη μέση τα προηγούμενα χρόνια, και σε συνδυασμό με τα νέα detailed στατιστικά, και την δελεαστικότατη του τιμή, το τσίμπισα στα 22€.

Δημοσ.

15 στην καλύτερη.

Εγώ πάντως μάλλον θα επαναλάβω την τακτική που είχα στους τελικούς περιφέρειας. Κατέβασμα από TPB, σε HD και χωρίς διαφημίσεις (περίπου 1h45' ο κάθε αγώνας και θέλει ένα 3ωρο να κατέβει).

Εννοείται αποχή και... νηστεία από όλα τα ειδησεογραφικά site για το υπόλοιπο της ημέρας. Με αυτό τον τρόπο κατάφερα να δω 11 από τους 13 τελευταίους αγώνες χωρίς να ξέρω τον τελικό νικητή. Επίσης κάτι παρόμοιο είχα κάνει και πέρσι με τους τελικούς, μόνο που εκεί συνήθως "έτρεχα" τον αγώνα στα νεκρά του σημεία (βολές κλπ) και μού έπαιρνε περίπου ένα μισάωρο να τον δω, εννοείται χωρίς να ξέρω το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς λόγω δουλειάς τα ξενύχτια δεν προβλέπονται :rolleyes:

εχεις απολυτο δικιο εδω,

ειναι βαρβαρα τα ξενυχτια (ακομα και τα ... ξυπνητηρια :devil: ) οταν δουλευεις την επομενη,

χωρια που κερδιζεις ενα σωρο χρονο ετσι, το ζωντανο ματς κραταει 3 ωρες,

ενω αν πηδας κ τις βολες το πας στην 1 ωρα κ ενα τεταρτακι καθαρισες,

το ιδανικο που διαβασα νομιζω ειναι:

γραφεις το ματς σε βιντεο, ξυπνας καμια ωριτσα-1.5 πριν φυγεις για την δουλεια σου κ

το βλεπεις κ ετσι μπορεις κ μπαινεις παντου πλεον (κ δεν φοβασαι μην σου σφυριξει το αποτελεσμα κανας συναδελφος),

το κατεβασμα που λες το σκεφτηκα κ εγω - σαν πρωινη λυση ομως δεν ενδεικνυεται - γιατι δεν βρισκεις τοσους χρηστες τετοιες ωρες (μολις εχει ανεβει ουσιαστικα) - κ μεχρι να κατεβει πρεπει να πας κ δουλεια καποια στιγμη, οκ, για το απογευμα εχουμε κ private tracker κ το τσιμπαμε αμεσως, δεν ειναι θεμα, αλλα φοβου τους συναδελφους :devil:

τι μου θυμισες τωρα;

βλεπω ετσι ακριβως τους τελικους του νβα οταν επαιζε ο αγ αντωνης με το ντιτροϊτ

(break με big shot robert horry κλπ), 2005 αν δεν κανω λαθος,

ελα ομως που ειχα προγραμματισει ταξιδακι στο παρισι,

αλλα και βιντεο φυσικα να γραφει τον ενα ή δυο τελικους που απεμειναν,

δεν θυμαμαι, οι ημερες κ ωρες ετσι κι αλλιως ηταν προγραμματισμενες,

ελα ομως που το πηρε ο αγ αντωνης κ στο κεντρο του παρισιου εσκασε μυτη

πρωτοσελιδο ο παρκερας, ελεοςςςςςς :mad: :mad: :mad: :mrgreen:

τζάμπα θα ξυπνήσει ο κακόμοιρος! χαχαχα

αχαχαχαχ, λες; :mrgreen:

Με το NBA TV μπορείς να δείς όλους τους αγώνες μαγνητοσκόπηση

not 4 me, πολυ σπαστικο να χρειαζεται να καθεσαι σε μια καρεκλα για να δεις ματς,

προτιμω κρεβαταρα κ δορυφορικη, εστω κ αν αυτα τα δυο ειναι σε αλλο δωματιο,

πηγαινο-ερχομαι να φανταστειτε για να σας γραφω :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ πάω και βάζω το laptop στην TV, και το βλέπω σε HD ποιότητα που ούτε η Νόβα, ούτε το Conn-x σου προσφέρουν (εκτός αν τα σκάσεις έξτρα)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...