patrickdrd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 http://www.superbasket.gr/permalink/162462.html Ντανκαν και Γκαρνετ μαζι και αγοράζω συνδρομη για ολα τα παιχνιδια του Σαν Αντονιο της επομενης χρονιας. χαχαχα, τι να δεις; τα πουρονια;
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 χαχαχα, τι να δεις; τα πουρονια να σηκώνουν την κουπα; Ναι!
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Κάτι υποθετικό που σκεφτόμουν τελευταία, ποια τριάδα θα ήταν καλύτερη; Rondo+James+Howard ή CP3+Durant+Bynum; Αρ γιου σίριους;
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ωραία ξενύχτι στο OTE TV Ειχα και καιρό να το ανοίξω να δω. Ελπίζω να έχουν την περιγραφή των Αμερικάνων και όχι κανέναν άμπαλο. στην νοβα ειναι σιγουρα παντως και κατι ασχετο.. http://nba.sport24.gr/article/1811661/lebron-to-pio-plires-on Lebeast ftw. πάρει δεν πάρει κούπα ο Lebrick είναι ότι πληρέστερο υπάρχει στο NBA αυτή τη στιγμή.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Κάτι υποθετικό που σκεφτόμουν τελευταία, ποια τριάδα θα ήταν καλύτερη; Rondo+James+Howard ή CP3+Durant+Bynum; Η πρώτη χαλαρά, λόγω Ρόντο ο οποίος θα έδινε έτοιμα σούτ σε Λεμπρόν και Χάουαρντ και θα τους έκανε καλύτερους γενικότερα, ο Πόλ είναι PG που κοιτάζει το σκόρ πρώτα.
MJBulls23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 που ήθελε ο μέσος φίλαθλος να έχει στους τελικούς. Μένει να τους δούμε στο γήπεδο Κάτι υποθετικό που σκεφτόμουν τελευταία, ποια τριάδα θα ήταν καλύτερη; Rondo+James+Howard ή CP3+Durant+Bynum; Θεωρητικως παντα: Αυτο που λεει ο απο πανω καταρχας, ο Ροντο ειναι καθαρο πλειμεικερ και θα εδινε πολλες ασιστ σε Χαουαρντ και Τζειμς, ενω απο την αλλη ο Πολ θα "ετρωγε" σουτ απο Ντουραντ και Μπαινουμ. Αλλά υπαρχει προβλημα με Ροντο και Τζειμς καθως ο καθενας θελει μια μπαλα δικη του οποτε υπαρχει σοβαρο προβλημα χημειας. Μπορει η πρωτη ομαδα να εχει 2 μεγαλα πλεονεκτηματα, το 1ο να εχει καθαρο πλειμεικερ Ροντο, που δεν χρειαζεται σουτ και δινει πολλες ασιστ, και το 2ο να εχει στην κατοχη της τον Τζειμς που ειναι πληρεστερος ως παικτης απο τον Ντουραντ, αλλά ο Τζειμς θα πρεπει να προσαρμοστει σε άλλα δεδομενα, των λιγων επαφων με την μπαλα και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να το κανει αυτο. Δυσκολο.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Θεωρητικά ο Λεμπρόν θα είχε πιο spot up plays σε μια τέτοια σύνθεση. Με τον Χάουαρντ να προσφέρει σταθερά 20/10 σε επίθεση/ρημπάουντ και να κυριαρχεί ενάντια στον Μπαϊνουμ.
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Πρακτικά θα είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα στον άσο οι πρώτοι αλλά οι δεύτεροι θα τελείωναν το παιχνίδι με 40 τάπες και 30 κλεψίματα και ο Χάουαρντ και ο Λεμπρόν, θα ήταν μονίμως στον αέρα να καρφώνουν στην μάπα του Μπάινουμ. Ειδικά ο Χάουαρντ με δύο τόσο καλούς πασέρ στην ομάδα.
Kasrith Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εδώ που τα λέμε, και στους τελικούς να περνούσε η Βοστώνη δεν θα είχε καμία μα καμία τύχη Ε τουλάχιστον θα έβγαζε τους Heat όμως
ondine Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Οι Grizzlies αλλάζουν ιδιοκτησία. Ο Lebron δεν έχει @@ τι ολοκληρωμένος να λέμε. Στο υποθετικό μου ερώτημα έβαλα 3 αμυντικούς και 3 επιθετικούς, τους καλύτερους στη θέση τους φέτος. Οι 3 πρώτοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα μόνοι τους, δεν ξέρω γιατί δίνετε προβάδισμα. Δεν είπα Lou Williams, Melo, Cousins. O CP3 είναι passing first, δεν ξέρω που είδατε τα πολλά σουτ. Απλά μπορεί να σκοράρει και δε χάνει layup, σε αντίθεση με το αλιεν. Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται, βλέπω κανείς δεν ασπάζεται τη γνώμη μου. To haters gonna hate είναι για τους Heattles; Είναι ειδική περίπτωση, ομάδα χωρίς @@ που απλά δεν μπορεί να το πάρει. Δεν είναι ακριβώς το hate που υπάρχει σε sas+lal. Ας το σηκώσουν και θα σταματήσει το δούλεμα. Πάντως εγώ θέλω να πάρει τα σκήπτρα η γενιά του Durant, είναι χρυσή ευκαιρία φέτος.
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ώπα κάτσε τι δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ο Λεμπρόν και ο Χάουαρντ; Και άντε πες ο Χάουαρντ δεν μπορεί ο Ρόντο και ο Λεμπρόν κουλούρια πουλάνε; Ή άλλη ομάδα δεν μπορεί να παίξει άμυνα απέναντι στους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Και ότι αβαντάζ επιθετικό έχει το χάνει από τον Χάουαρντ. Νομίζω ότι είναι 1000% σίγουρο ποιά ομάδα θα κέρδιζε έναν τέτοιο αγώνα.
MJBulls23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Οι 3 πρώτοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα μόνοι τους, Ο Λεμπρον και ο Ροντο δεν μπορουν να δημιουργησουν μονοι τους??????????? Biggest fail of the year!!!!!!
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δεν με κόβω να το βλέπω σήμερα το παιχνίδι αν και θέλω. Μπορεί να βάλω κανένα ξυπνητήρι στις 5μιση να δω την τελευταία περίοδο. Θα έχει απαρτία εδώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα