nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ε θα πάρει μωρέ. Αφού βγήκε έξω ο Γουέστμπρουκ έγινε η αρχή.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εντωμεταξύ ο Σεφολόσα όσο έπαιζε στην Φενέρ φαινόταν Τζόρνταν μπροστά στους ευρωπαϊους παίκτες. Θυμάμαι στο μάτς στο ΣΕΦ μας είχε κάνει κουδούνια. Να φανταστείτε πόσο πίσω είμαστε μπασκετικά σε σύγκριση με τους αμερικανούς δηλαδή. Θα μου πείς "δάσκαλοι του μπάσκετ" "μαυράκια" "άλλα επίπεδα προπονήσεων", θα σου πώ έχεις δίκιο...
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Έχει Προχώροφ όμως. Τι εστί Προχώροφ; Πολλά δις. ευρώ, απο τους πλουσιότερους στον κόσμο, με μερικά συνεχόμενα Final Four-κατακτήσεις με την ΤΣΣΚΑ... Αλλά η ομάδα είναι μπάχαλο. Λογικά θα βοηθήσει και ο Στέρν λίγο τώρα που μετακόμισαν στη ΝΥ απλά δεν ξέρω αν θα το κάνει φέτος ή του χρόνου με το no1 pick που θα φέρει τον επόμενο LeBron στην ομάδα.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ο επόμενος Λεμπρόν είναι εκείνος που είχες βάλει σε ένα εξώφυλλο;
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εντωμεταξύ ο Σεφολόσα όσο έπαιζε στην Φενέρ φαινόταν Τζόρνταν μπροστά στους ευρωπαϊους παίκτες. Θυμάμαι στο μάτς στο ΣΕΦ μας είχε κάνει κουδούνια. Να φανταστείτε πόσο πίσω είμαστε μπασκετικά σε σύγκριση με τους αμερικανούς δηλαδή. Θα μου πείς "δάσκαλοι του μπάσκετ" "μαυράκια" "άλλα επίπεδα προπονήσεων", θα σου πώ έχεις δίκιο... Καλός παίκτης είναι μωρέ, απλά στην ομάδα αυτή κυρίως αμυντικό όπλο θα θεωρείται. Αλλά δεν είναι και του πεταματου΄.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 O Jackson είναι μεγάλη φετινή ληστεία του Πόποβιτς. Πραγματικά δεν αντιπαθώ ομάδες ΝΒΑ αλλά αυτοί οι Μπάκς ρε γαμώτο είναι η καταστροφή για οποιονδήποτε αξιόλογο παίχτη. Αν δεν ήταν τόσο τραγικοί με χαντακώματα παιχτών θα είχαν μπεί στα πλέι οφ φέτος.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Διαγωνισμός τριπόντων σήμερα. Ή αλλιώς san antonio basketball!
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εν το μεταξύ ξέρει κανείς με ποιά λογική δεν μαρκάρουν οι Θάντερ; Εννοώ εντάξει, είναι υπερβολικά εύστοχοι οι Σπερς αλλά σε αυτή την περίπτωση μαρκάρεις στην περιφέρεια, δεν τους αφήνεις να σουτάρουν και λες σιγά μωρε πόσα θα βάλουν.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Με την λογική ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΑΜΥΝΑ. Ένας Ιμπάκα είναι κάτω από το καλάθι μόνο. Αν είχαν και άμυνα θα παίρναν το πρωτάθλημα σπίτι τους. Ridiculous Durant!
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πες το και έτσι. Βασικά αυτός τα γαμάει και τώρα. Οι υπόλοιποι μια χαρά αμυντικοί είναι. Απλά στην άμυνα πρέπει να ναι όλοι στρατιώτες άμα λείπει ένας μαμιέται το σύμπαν. Και γενικά με Χάρντεν και Γουέστμπρουκ μέσα μπροστά βγάζουν φωτιές αλλά πίσω μπάζει.
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 τι μλκιες ειναι αυτες μωρε, ανοιγω την tv κ ο αγ αντωνης ειναι μπροστα καμια 20αρια ποντους; δλδ τι σκ@τα ηθελα κ ξυπνησα; να δω τι; τοσο πολυ της επεσε της οκλα να παρει το ματς σπιτι της να παει τελικο; φαινεται πως δεν ηρθε ακομα ο καιρος για την "νεα γενια", παλι σε γεροντια θα παει ο τιτλος
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 15 είναι και δεν είναι ότι δεν γυρνάνε σε ένα ημίχρονο. Εγώ πιστεύω ότι θα σφίξει το παιχνίδι η Οκλαχόμα. Δεν ξέρω αν θα κριθεί στο σουτ αλλά για 20αρα δεν το έχω ακόμα και τώρα. Λίγο κάποια ελεύθερα τρίποντα των Σπερς δεν θα μπουν λίγο θα κουραστεί ο Ντάνκαν, λίγο ταρζανιές ο Γουέστμπρουκ, λίγο τρίποντα ο Χάρντεν, θα πάρει μπρος και ο Ντουράντ και θα έχουμε παιχνίδι.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 τι μλκιες ειναι αυτες μωρε, ανοιγω την tv κ ο αγ αντωνης ειναι μπροστα καμια 20αρια ποντους; δλδ τι σκ@τα ηθελα κ ξυπνησα; να δω τι; τοσο πολυ της επεσε της οκλα να παρει το ματς σπιτι της να παει τελικο; φαινεται πως δεν ηρθε ακομα ο καιρος για την "νεα γενια", παλι σε γεροντια θα παει ο τιτλος Μην ξυπνήσεις αύριο. Έλα άρχισαν να τα χάνουν και να διστάζει ο Ντάνκαν. Άντε μπας και γίνει παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα