Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τους πιστεύω τους Lakers και πολύ.για φέτος. Χτίστηκαν κατά λάθος κι όχι προγραμματισμένα και την έλλειψη center ηδη την πληρώσουν. Σαφως κι έχουν περιθώριο βελτίωσης, αλλά η Minnesota θαναι κακό σπυρί και δύσκολα θα την περάσουν. Για μετά, θα ελπίζουν ότι θα είναι εξαντλημένοι όποιοι περάσουν από Den-Clip, πάντως μόνο με θαύμα θα πάνε τελικό NBA. 

Δημοσ.

Είδα λίγο Μπακς στο τέλος

Χαμένο παιχνίδι κανένα ενδιαφέρον

Οι Κλίπερς έπρεπε να κερδίσουν αλλά στο τέλος τζογαρουν με τον Westbrook και τρώνε 3ποντο από την γωνία

Και τους κλέβει και την μπάλα

Κατά τα άλλα ισοδύναμες

Οι Κλίπερς λίγο καλύτεροι ίσως. Εχουν περισσότερες επιλογές στον πάγκο.

Δηλαδή σίγουρα θα έβαζα λίγο Μπογκντάνοβιτς παραπάνω για να μην παίξει ο Λέοναρντ 40 λεπτά

Και θα τολμήσω να πω (και ελπίζω να μην πέσει κάποιος φούρνος ) ακόμα και Μπεν σιμμονς για να μην φτάσει και ο χαρντεν στα 40 λεπτά

Πιστονς Νικς είδα ελαχιστα αλλά οκ δεν μπορούσαν οι πιστονς να κάνουν και πολλά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, st2 είπε

Είδα λίγο Μπακς στο τέλος

Χαμένο παιχνίδι κανένα ενδιαφέρον

Οι Κλίπερς έπρεπε να κερδίσουν αλλά στο τέλος τζογαρουν με τον Westbrook και τρώνε 3ποντο από την γωνία

Και τους κλέβει και την μπάλα

Κατά τα άλλα ισοδύναμες

Οι Κλίπερς λίγο καλύτεροι ίσως. Εχουν περισσότερες επιλογές στον πάγκο.

Δηλαδή σίγουρα θα έβαζα λίγο Μπογκντάνοβιτς παραπάνω για να μην παίξει ο Λέοναρντ 40 λεπτά

Και θα τολμήσω να πω (και ελπίζω να μην πέσει κάποιος φούρνος ) ακόμα και Μπεν σιμμονς για να μην φτάσει και ο χαρντεν στα 40 λεπτά

Πιστονς Νικς είδα ελαχιστα αλλά οκ δεν μπορούσαν οι πιστονς να κάνουν και πολλά

Οι Pistons όλο το παιχνίδι ήταν μπροστά (γύρισε τον αστράγαλο ο Brunson και απουσίασε αρκετά) και φάγανε ένα 21-0 στο τέλος και χάσανε.🤣

8 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Δεν τους πιστεύω τους Lakers και πολύ.για φέτος. Χτίστηκαν κατά λάθος κι όχι προγραμματισμένα και την έλλειψη center ηδη την πληρώσουν. Σαφως κι έχουν περιθώριο βελτίωσης, αλλά η Minnesota θαναι κακό σπυρί και δύσκολα θα την περάσουν. Για μετά, θα ελπίζουν ότι θα είναι εξαντλημένοι όποιοι περάσουν από Den-Clip, πάντως μόνο με θαύμα θα πάνε τελικό NBA. 

Σίγουρα έχω άλλες ομάδες μπροστά από τους Lakers και εγώ για τη δύση (OKC, Clippers ίσως και Warriors) για αυτούς τους λόγους, αλλά χτες ήταν τρομερός ο Ant σαν playmaker και έβγαλαν πάρα πολλά ελεύθερα/transition τρίποντα. Καλά Reid (μεγάλη μου συμνπάθεια) και DiVi ξεφτίλισαν από μόνοι τους τον ανύπαρκτο πάγκο των Lakers. Lebron για ένα ημίχρονο ήταν Kuzma (δε νομίζω να ξαναπαίξει τόσο χάλια) και όταν γύρισε ο Luka είχαν φάει ήδη 17-0 σερί...

Ο Reddick θα πρέπει να κάνει commit στη laser lineup και ότι βγει από εκεί και πέρα. Στην άμυνα πάντα θα έχουν θέμα με το υπάρχον roster. Ο μόνος τρόπος να κερδίσουν είναι να τους κάνουν outshoot imo. 95 πόντοι είναι πολύ λίγοι για Lakers - τόσους βάλανε και οι Bucks που έχουν μόνο ένα Γιάννη και 2.5 παίχτες στην ουσία.

Επίσης ο νικητής του Clippers-Nuggets θα παίζει με OKC (άλλη ματσάρα), όχι με Lakers.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, ilos said:

Οι Pistons όλο το παιχνίδι ήταν μπροστά (γύρισε τον αστράγαλο ο Brunson και απουσίασε αρκετά) και φάγανε ένα 21-0 στο τέλος και χάσανε.🤣

Σίγουρα έχω άλλες ομάδες μπροστά από τους Lakers και εγώ για τη δύση (OKC, Clippers ίσως και Warriors) για αυτούς τους λόγους, αλλά χτες ήταν τρομερός ο Ant σαν playmaker και έβγαλαν πάρα πολλά ελεύθερα/transition τρίποντα. Καλά Reid (μεγάλη μου συμνπάθεια) και DiVi ξεφτίλισαν από μόνοι τους τον ανύπαρκτο πάγκο των Lakers. Lebron για ένα ημίχρονο ήταν Kuzma (δε νομίζω να ξαναπαίξει τόσο χάλια) και όταν γύρισε ο Luka είχαν φάει ήδη 17-0 σερί...

Ο Reddick θα πρέπει να κάνει commit στη laser lineup και ότι βγει από εκεί και πέρα. Στην άμυνα πάντα θα έχουν θέμα με το υπάρχον roster. Ο μόνος τρόπος να κερδίσουν είναι να τους κάνουν outshoot imo. 95 πόντοι είναι πολύ λίγοι για Lakers - τόσους βάλανε και οι Bucks που έχουν μόνο ένα Γιάννη και 2.5 παίχτες στην ουσία.

Επίσης ο νικητής του Clippers-Warriors θα παίζει με OKC (άλλη ματσάρα), όχι με Lakers.

Bucks - Lakers τελικοι...😵😎

• Haha 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Επίσης ο νικητής του Clippers-Nuggets θα παίζει με OKC (άλλη ματσάρα), όχι με Lakers.

Εννοούσα ότι οι OKC, τους οποίους δεν γουστάρω καθόλου και δε βλέπω για contenders ,θα αποκλειστούν από όποιον επιζήσει από το άλλο ζευγάρι. Οι Lakers , αν περάσουν που πλεον δεν είναι καθόλου σίγουρο, εχουν Rockets/Warriors, θεωρητικά πιο εύκολο bracket. Ολα αυτά, σε μια Δύση που πάλι μοιάζει αρένα για τα θηρία, ενώ από την άλλη πλευρά οι Celtics θα πηγαίνουν με άνεση (?) προς τον τελικό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Εννοούσα ότι οι OKC, τους οποίους δεν γουστάρω καθόλου και δε βλέπω για contenders ,θα αποκλειστούν από όποιον επιζήσει από το άλλο ζευγάρι. Οι Lakers , αν περάσουν που πλεον δεν είναι καθόλου σίγουρο, εχουν Rockets/Warriors, θεωρητικά πιο εύκολο bracket. Ολα αυτά, σε μια Δύση που πάλι μοιάζει αρένα για τα θηρία, ενώ από την άλλη πλευρά οι Celtics θα πηγαίνουν με άνεση (?) προς τον τελικό. 

Προς το παρόν έριξαν μια 50ρα για χαβαλέ στον Ja και την υπόλοιπη συμμορία.🤣

Γιατί δεν συμπαθείς την OKC ,αν επιτρέπεται? Επειδή δεν έχει τα "ονόματα"? Μια υγιής, νεανική ομάδα με μπόλικο ταλέντο που παίζουν σαν λυσσασμένα σκυλιά και στα κόκκινα και οι 10+ του rotation. Όποιος και να μπει έχει άμεσο impact και παίζει όπως πρέπει, δε περιμένει πότε θα έρθει η σειρά του απλά να μπουμπουνήσει ένα από τη γωνία. Εγώ τους θαυμάζω προσωπικά. Εκτός αν δε γουστάρεις πως σφυρίζουν τον SGA που είναι άλλη κουβέντα εκεί.

Όσο περισσότερο τους βλέπω τον τελευταίο καιρό (μαζί με τους υπόλοιπους στην Δύση), τόσο πιο πολύ με πείθουν και δυσκολεύομαι να δω πως θα χάσουν σε 7 game series αν δε τραυματιστεί ο SGA.

Οι Celtics φέτος θα δυσκολευτούν περισσότερο σε σχέση με τον περσινό περίπατο, ειδικά με Cavs.

• Like 1
Δημοσ.

Η Oklahoma από πέρυσι έδειξε ότι έχει τρελό potential. Το μόνο που μένει είναι να μαζέψει εμπειρία και δεν υπάρχει ταβάνι. Αλλα το flopping του SGA και το σιγοντάρισμα του από το NBA δεν αντέχεται. Το να έχει μείνει χωρίς τίτλο ο Harden, ο Doncic ακόμη κι αυτός ο Westbrook και να το πάρει ο συγκεκριμένος , θα με ξενέρωνε αρκετά. Μεχρι εκεί, δε θα στεναχωρηθώ κι ολας. Παντως φέτος είναι πολύ δυνατοί, αυτό είναι αλήθεια.

Η Oklahoma από πέρυσι έδειξε ότι έχει τρελό potential. Το μόνο που μένει είναι να μαζέψει εμπειρία και δεν υπάρχει ταβάνι. Αλλα το flopping του SGA και το σιγοντάρισμα του από το NBA δεν αντέχεται. Το να έχει μείνει χωρίς τίτλο ο Harden, ο Doncic ακόμη κι αυτός ο Westbrook και να το πάρει ο συγκεκριμένος , θα με ξενέρωνε αρκετά. Μεχρι εκεί, δε θα στεναχωρηθώ κι ολας. Παντως φέτος είναι πολύ δυνατοί, αυτό είναι αλήθεια.

Για αυτό έβαλα και το ερωτηματικό στους Celtics. Θα πάνε τρένο ή θα κάνουν την υπέρβαση οι Cavs? Και πόσο τρομερό σενάριο να πήγαιναν τελικό εναντίον LeBron ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι παπάδες έκανε ο Κάρι πάλι σήμερα...  🤪

Οι φίλαθλοι των Rockets πρέπει να έχουν εφιάλτες... όσες ομάδες κι αν χτίσουν απ'το μηδέν, την ίδια κατάληξη έχουν.

----

Θα'χει πλάκα να παίξει στο game2 🤘

w0kfqm0xm2we1.png.7826f63d0323f1f6204afcc753b4a3a3.png

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Τι παπάδες έκανε ο Κάρι πάλι σήμερα...  🤪

Οι φίλαθλοι των Rockets πρέπει να έχουν εφιάλτες... όσες ομάδες κι αν χτίσουν απ'το μηδέν, την ίδια κατάληξη έχουν.

Τι σχέση όμως έχουν ΑΥΤΟΙ οι Rockets, με αυτούς του Harden?🤣

Μιλάμε για την ακριβώς αντίθετη φιλοσοφία σαν ομάδα. Οι Magic της δύσης είναι κυριολεκτικά. ένα μάτσο τσουρουκάδες με μηδέν playmaking, shoot και touch γενικότερα που παίζουν άμυνα λες και είναι game 7 κάθε φορά. Σκόραραν μόνο με βολές, λάθη στο  transition και κυρίως με επιθετικά rebound. Ούτε κάτω από τη ρακέτα δε τελειώνουν φάσεις. Ο Green που υποτίθεται πρέπει να τραβήξει κουπί είναι ένας glorified Kuzma. Ο Van Vleet είχε κάπου 2/12 τρίποντα. Ο μόνος που σώζεται από αυτή τη μετριότητα είναι ο Τούρκος, που θα πρέπει να τον κρατήσουν πάση θυσία (και όχι τον Green lol) για την επόμενη χρονιά και να χτυπήσουν KD ή Booker αν βγουν στο market για closer της προκοπής. Το θεωρώ βέβαια ότι θα πάρουν έναν από τους 2 του χρόνου γιατί τουλάχιστον προνόησαν και πήραν όλα τα Suns picks από τους Nets.

Ούτε το golden state με εμπνέει κυρίως επιθετικά, αν ο Curry δεν είναι στη μέρα του και δε βάλει τα απίστευτα έχουν θέμα και στην άλλη πλευρά του γηπέδου δίνουν πάρα πολλούς 2nd opportunity points με τα επιθετικά rebound. Πχ αν περάσει η Minesota με τους Lakers θα έχουν μεγάλο πρόβλημα πάλι.

Στα άλλα χτεσινά παιχνίδια υπάρχει μεγάλη διαφορά σε ταλέντο και είναι ανάξια αναφοράς. Εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν τα φαβορί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...