Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβλέψεις για τελική κατάταξη κανονικής περιόδου 

Δύση 

OKC

Denver

Houston

Memphis

LA Lakers

Golden State

Minnesota

LA Clippers

Ανατολή 

Cleveland

Boston

New York

Milwaukee

Indiana

Detroit

Orlando

Atlanta

τα ελάφια απογοήτευση χτες.. ειδικά ο κουζμα ξέχασε πως σουτάρουν .. ούτε μπεν Σίμονς να ήταν. ίσως πρέπει να ξεκινάει από πάγκο . Δεν ξέρει αν θα κάνει εγχείρηση ο σιμς και γυρνάει και πορτις 

μεγαλύτερη απογοήτευση οι Σανς… ντουραντ μπιλ και Μπούκερ όλοι μαζί πρέπει να βάλαν χτες 10 /60 σουτ.. αλλά δείχνουν σαν να ψάχνουν να φύγουν .. καμία τύχη αυτή η ομάδα. 
 Πάμε για march madness τώρα που δεν βλέπω τα φαβορί duke ή ομπορν αλλά την πρώην ομάδα του νικ καλαθη τη φλοριντα να θριαμβεύει 

Επεξ/σία από avacan23
  • Απαντ. 23,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1749

• nzeppos

1538

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Speculoos είπε

Πάει για εγχείριση στον αντίχειρα ο Sims. Αν γίνει κάτι τέτοιο δύσκολα προλαβαίνει τα playoffs.

Damn τηρουμένων των αναλογιών μεγάλη απώλεια όσο λείπει και ο Portis. Χτες ίσως για αυτό δε τον χρησιμοποίησε περισσότερο ο Doc, γιατί ήταν αρκετά καλός στην άμυνα όσο έπαιξε. Πάντως στο NBA Cup κοιμήθηκε ο θεός πραγματικά, αν και έλειπε εκεί ο Chet που imo είναι ο δεύτερος σημαντικότερος παίχτης στην OKC γιατί παίζει "βοήθεια" δίπλα στον Hartenstein και ταυτόχρονα κάνει και stretch τους ψηλούς για να βρίσκει χώρους ο SGA για το midrange (ή να εκμαιεύει τα foul🤣).

Πλάκα κάνανε χτες μέσα στο fiserv forum χωρίς 2 5δάτους (Dort + J-Dub). Για μένα έχουν την καλύτερη άμυνα που έχω δει ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια (από τους Pistons του 2004). Λυπήθηκε η ψυχή μου τους Bucks. Αν επίσης δεν έχεις αντίδοτο για τον SGA (ο Kuzma που επέμεινε ο Doc δεν ήταν) είσαι χαμένος από τα αποδυτήρια. Απορώ γιατί δεν έδωσε μια ευκαιρία στον A-Jax έστω, αφού με τα τούβλα και αυτόν πάνω στον SGA κατάφεραν και κέρδισαν το NBA Cup. Δε ξέρω πραγματικά πως θα χάσει αυτή η ομάδα στην δύση αν δεν έχει τραυματισμούς. Οι Lakers του χρόνου ίσως τους ρίξουν αλλά φέτος τους λείπουν σημαντικά pieces. Το Denver πάλι δε το έχω ικανό να τους περάσει ότι και αν κάνει ο Jokic. Οι υπόλοιποι είναι ανάξιοι σχολιασμού. Ίσως το Golden State που είναι το νέο μου Dark Horse, αλλά πολύ δύσκολα σε 7 game series.

4 ώρες πριν, avacan23 είπε

Προβλέψεις για τελική κατάταξη κανονικής περιόδου 

Δύση 

OKC

Denver

Houston

Memphis

LA Lakers

Golden State

Minnesota

LA Clippers

Ανατολή 

Cleveland

Boston

New York

Milwaukee

Indiana

Detroit

Orlando

Atlanta

τα ελάφια απογοήτευση χτες.. ειδικά ο κουζμα ξέχασε πως σουτάρουν .. ούτε μπεν Σίμονς να ήταν. ίσως πρέπει να ξεκινάει από πάγκο . Δεν ξέρει αν θα κάνει εγχείρηση ο σιμς και γυρνάει και πορτις 

μεγαλύτερη απογοήτευση οι Σανς… ντουραντ μπιλ και Μπούκερ όλοι μαζί πρέπει να βάλαν χτες 10 /60 σουτ.. αλλά δείχνουν σαν να ψάχνουν να φύγουν .. καμία τύχη αυτή η ομάδα. 
 Πάμε για march madness τώρα που δεν βλέπω τα φαβορί duke ή ομπορν αλλά την πρώην ομάδα του νικ καλαθη τη φλοριντα να θριαμβεύει 

Η indiana να δείτε θα προσπεράσει τους Bucks για την 4η θέση. Έχουν και ευκολότερο schedule και τα τελευταία παιχνίδια τους είναι με Cavs, Knicks που θα κατέβουν με τα δεύτερα με εξασφαλισμένα seedings. Οι Bucks αν δε καθαρίσουν τα τελευταία 2 παιχνίδια με το Detroit κινδυνεύουν να πέσουν ακόμα και 6οι και εκεί θα είναι 1st round exit με Knicks εύκολα ή δύσκολα.

Τώρα στο road trip που θα παίξουν 5 παιχνίδια, θα πρέπει για μένα να πάρουν τα 3 για να έχουν ελπίδες για 4αδα.

Δημοσ.

Οι Σέλτικς δεν έχουν κάτι τρελούς φόρους για πληρωμή ;

Αυτά θα τα πληρώσει η νέα διοίκηση ή θα πέσει ψαλίδι;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, st2 είπε

Οι Σέλτικς δεν έχουν κάτι τρελούς φόρους για πληρωμή ;

Αυτά θα τα πληρώσει η νέα διοίκηση ή θα πέσει ψαλίδι;

Ναι το είχα γράψει και παλιότερα, του χρόνου που θα κάνει kick in το supermax του Tatum, αν μείνει όπως έχει το roster παρά το +10% salary cap θα πρέπει να πληρώσει η νέα διοίκηση κάπου 200m taxes.🤣 Ίσως και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που βγάλανε πωλητήριο.

Προσωπικά θεωρώ βέβαιο ότι θα φύγει/ουν παίχτης/ες. Σαν τάξη μεγέθους είναι πολύ παραπάνω από όσα πληρώνανε οι warriors και τώρα οι Suns. Και του παραχρόνου σαν repeat offender ακόμα περισσότερα.

Αν ήμουν GM μάλλον θα έδιωχνα έναν εκ των White/Holiday (μάλλον τον δεύτερο) γιατί δεν πονάνε τόσο πολύ στα guard όσο στις άλλες θέσεις. Άσε που θα πρέπει σιγά σιγά να βρουν και αντικαταστάτη του Horford. Είναι απίστευτο πως κρατιέται έτσι στα 38.

Δημοσ.

spacer.png

Για να παίξουμε λίγο με τις προβλέψεις. Βλέπω τελικό Βοστώνης με ουοριορς. Ξέρω όμως ότι ένας τραυματισμός αλλάζει τα πάντα οπότε όλα ανοιχτά..

Δημοσ.

Kλασσικά εικονογραφημένα για τους φετινούς Μπακς να χάνουν από 0.500 ομάδα την οποία την έχουν γλεντήσει όλες οι τοπ ομάδες.

Στατιστικά είναι η δέκατη φετινή ήττα των Μπακς με διαφορά από έναν ως τρεις πόντους. Η μόνη άλλη ομάδα που έχει επίσης δέκα ήττες με διαφορά στο καλάθι είναι οι Wolves.

• Like 2
Δημοσ.

Είδα το τέλος του ματς live και μπήκα να γράψω ότι χάσανε από τα αργά πόδια του lopez. Έχω κατανοήσει πλήρως τι σημαίνει αργά πόδια και ότι τον χτυπάνε στην άμυνα

Δημοσ.
6 hours ago, ilos said:

Aρκετά επικίνδυνο για τη γενική υγεία του παίχτη πέρα από την όποια επίπτωση στην αγωνστική του καριέρα η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αρκετά θέματα τραυματισμών στους μηρούς.

Είναι ο  τέταρτος παίχτης φέτος που παρουσιάζει πρόβλημα θρόμβωσης, κι ο δεύτερος μετά τον Wemby που ουσιαστικά τελειώνει τη σεζόν. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπάρχουν αρκετά έντονοι ψίθυροι στα όρια της θεωρίας συνωμοσίας ότι έχει να κάνει με κάποιο καινρούργιο φάρμακο στο ΝΒΑ καθώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει παρόμοιο θέμα στο NHL όπου χρησιμοποιούνται enhancement drugs τα οποία έχουν τη δημιουργία θρομβώσεων ως πιθανή παρενέργεια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...