Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nevyn είπε

Διευκρινισεις απο τον ατζέντη του σχτικά με το τι έγινε και αντι για το απλό παυσίπονο πήρε "κατα λάθος" ένα δυνατο οπιοειδές παυσίπονο

λογικό το να είσαι εκκατομυριούχος παίκτης σε ομάδα του NBA με προσωπικό γιατρό, προπονητή, υπηρέτες και ένα ολόκληρο team της ομάδας σου να τρέχει από πίσω σου και να μπερδέψεις τα φάρμακα επειδή έχουν παρόμοιο όνομα...

ευτυχώς είμαι φτωχός και δεν τα μπερδεύω μεταξύ τους εγώ τα φαρμακάκια μου...

😛

Δημοσ.

΄Είχε αποχή και κάπου 6 αγώνες για "personal" reasons πριν το all star break και την καμπάνα. Όπως έλεγε και ο Γεωργίου αν ήταν ντοπέ και έπαιζε έτσι ειδικά στην άμυνα καλύτερα να αποσυρθεί.🤣

Ο Pop και επίσημα hardcore capture the Flagg. Επειδή παίρνει και ο πατέρας μου τέτοια φάρμακα δε σε επηρεάζουν σε κάτι απλά αν κοπείς είσαι πιο αιμορροφιλικός, δε θα πεθάνεις από αιμορραγία αλλά αργεί να κλείσει η πληγή αρκετά. Αλλά αν πατάνε έτσι στους κανονισμούς δε μπορείς να τους πεις τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ilos είπε

capture the Flagg

Προλαβαίνουν;;;

Είναι οι τζάζ που έχουν τον Ainge

Και οι πελικανς που είναι χάλια

Επεξ/σία από st2
Δημοσ.

Πολύ αυστηρή πάντως η ποινή των 25 αγωνιστικών για το Tramadol, είναι οπιούχο μεν (για αυτό και απαγορευμένο) αλλά τρομερά ήπιο. Για να παίξει υποψία ότι μπορείς να φτιαχτείς πρέπει να πάρεις καμιά 15αριά μαζί όπου μάλλον πρώτα θα την ακούσει το συκώτι και το στομάχι σου παρά ο εγκέφαλός σου 😅

Τramal, oxxalgan ή όπως αλλιώς είναι η εμπορική ονομασία στην Ελλάδα συνταγογραφούνται σχετικά άνετα παρά το ότι έχουν μονή κόκκινη γραμμή. Εξαγωγή τραπεζίτη είχα κάνει και μου είχαν δώσει τραμάλ, ιμπουπροφέν και παρακεταμόλη.

Στο μεταξύ το Toradol που αναφέρει ο ατζέντης είναι πολύ πιο ισχυρό αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες από το Tramadol. Αν δηλαδή η ιστορία έχει ως έτσι, ακριβώς το αντίθετο από competitive advantage του προσέφερε το Τραμαντόλ 😆

Το όλο σκηνικό πάντως δείχνει πόσα πολλά χάπια/συμπληρώματα καταναλώνουν οι αθλητές αυτού του μεγέθους και πως δε δίνουν καμία σημασία στο τι συμβαίνει τριγύρω τους.

Δημοσ.
2 hours ago, Speculoos said:

Πολύ αυστηρή πάντως η ποινή των 25 αγωνιστικών για το Tramadol

Μήπως παίζουν ρόλο και οι περσινές ποινές που είχε λάβει για το ξύλο με τον Νέμπχαρτ; Ή μηδενίζει κάθε χρόνο το κοντέρ;

Δημοσ.
Στις 20/2/2025 στις 11:19 ΜΜ, mants118 είπε

λογικό το να είσαι εκκατομυριούχος παίκτης σε ομάδα του NBA με προσωπικό γιατρό, προπονητή, υπηρέτες και ένα ολόκληρο team της ομάδας σου να τρέχει από πίσω σου και να μπερδέψεις τα φάρμακα επειδή έχουν παρόμοιο όνομα...

ευτυχώς είμαι φτωχός και δεν τα μπερδεύω μεταξύ τους εγώ τα φαρμακάκια μου...

😛

Θήκη χαπιών 7 ημερών MONDO

• Haha 1
Δημοσ.

IMG_0499.jpeg

IMG_0498.jpeg

IMG_0496.jpeg

IMG_0491.jpeg

Και επίσημα χτες βράδυ στο Ντένβερ πιστοποιήθηκε η κλεψιά του αιώνα στο trade του ντονσιτς. Υπάρχει μια λέξη σε όσους παίζουν μπάσκετ που λέγεται swag 

the way in which you carry yourself. Swag is made up of your overall confidence, style, and demeanor.”  Swag is confidence. And confidence is power in the athletics world

δεν υπάρχει μεγάλος αθλητής χωρίς αυτή τη λέξη και όταν μια ομάδα βρίσκει ένα τέτοιο χαρισματικό αθλητή δεν τον αφήνει να φύγει ποτέ. 

ο ντονσιτς που είχαμε την ευτυχία να τον δούμε στην Ελλάδα έχει αυτό το χάρισμα του μεγάλου αθλητή και το να πάει σε ανταλλαγή ξεφόρτωμα είναι ύβρις για το άθλημα. 

χτες κέρδισε πόντους και ο ρεντικ σαν προπονητής. Επιτέλους κατάλαβε ότι η μπάλα δεν πρέπει να ναι στα χέρια του Λεμπρόν και έδωσε τη μπαγκέτα στο ντονσιτς. Η δήλωση του Λεμπρόν ότι ο λουκα είναι γεννημένος qb και εγώ wd ( nfl όροι) δείχνει ότι παρέδωσε τα ηνία. Οι Λέικερς έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά με τον Ριβς να έχει φόρμα και τους κομπάρσους να παίζουν άμυνα κάτι μπορεί να γίνει φέτος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...