greekfragma Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες δε ξέρω...δε μ αρέσουν τέτοιοι παίκτες. συνήθως κάνουν περισσότερο ζημιά σε ομάδα παρά στους ίδιους όπως λες.
st2 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Smart στους wizards για Marvin Bagley Το έγινε ρε smart σε πήρε η κάτω βόλτα από την συμπεριφορά της Βοστώνης...
ilos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, st2 είπε Smart στους wizards για Marvin Bagley Το έγινε ρε smart σε πήρε η κάτω βόλτα από την συμπεριφορά της Βοστώνης... Είχε τραυματισμούς, έπεσε και στη χρονιά πέρσι που όλο το Memphis ήταν νοσοκομείο κλπ κλπ Τώρα βλέπεις βγάζουν συνέχεια άσους από το μανίκι τους, Pippen Jr σβούρας καλή χρονιά, το 2nd round pick τους ο Wells παίζει ακόμα και για ρούκι της χρονιάς που να βρει χρόνο. Θα πάει wizards για buyout λογικά. Δε ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει τους Bucks αν και χρειάζονται point of attack defender, δεν είναι ο παίχτης που ήταν κάποτε.
st2 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Theis επίσης waived από okc Και αυτός για Μπακς καλή επιλογή Σμαρτ και ταις τρελές προσθήκες για Μπακς αν γίνουν ταιριάζουν πολύ
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εχω χασει την μπαλα...😵💫 Δεν το θυμαμαι να χει ξαναγινει το φετινο... Porter τρελο ugrade, θεωτητικα παιζει day 1, ποιος Μπουτσα'μ....😝 Αυτο εχουμε μονο standar προς το παρον?
ilos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Εχω χασει την μπαλα...😵💫 Δεν το θυμαμαι να χει ξαναγινει το φετινο... Porter τρελο ugrade, θεωτητικα παιζει day 1, ποιος Μπουτσα'μ....😝 Αυτο εχουμε μονο standar προς το παρον? Από Bucks ναι. Η ραδιοαρβύλα με τους pacers της προηγούμενης σελίδας μάλλον δε προχώρησε. Τώρα ότι κάνουν στην buyout market. 1
greekfragma Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Theis πράσινα φόραγε και πράσινα θα ξαναφορέσει. Όχι όμως στο ΝΒΑ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα