Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 345m max contract δεν είναι τίποτα σαν νούμερο για τους Lakers πάντως, ούτε πιστεύω και για το Dallas αλλά τέσπα. Πιο πολύ είναι τα implications ως προς το salary cap και τους free agents/trades που μπορεί να μαζέψει η κάθε ομάδα με vet minimum. Σε αυτό έχουν πλεονέκτημα οι Lakers. Και ποιος ξέρει πόσα λεφτά πέφτουν κάτω από το τραπέζι για τέτοιους παίχτες για να πάνε σε big markets. Σαν fit είναι καλύτερο του Davis σε Mavs που θέλανε ψηλό άμεσα. Καταστρέφεις βέβαια όλη τη φιλοσοφία της ομάδας lol, οπότε πάει περίπατο η όλη συζήτηση. Ο luka με τον lebron έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά σαν παίχτες και θεωρητικά δεν είναι καλό fit (μια μπάλα υπάρχει και για τους 2 που είναι high usage players). Αλλά όταν μιλάμε για παίχτες με τόσο μεγάλο μπασκετικό IQ, δε παίζει ρόλο. Αργά η γρήγορα θα βγάλουν άκρη και του χρόνου με 1-2 trades λογικά θα είναι contenders.

6 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Νέα διαρροή από νταλλας. Ο παλιός προπονητής του Γιάννη είπε στη διοίκηση πριν τους Λέικερς να προτείνουν στα ελάφια ανταλλαγή λουκα μεΓιαννη και οι Μπάκς αρνήθηκαν… της τρελής γίνεται.. και έχουν να σκάσουν ακόμα οι υποθέσεις του ααρον φοξ , του εμπιντ, pg-13, ινγκραμ, του ζαιον κτλ… ιστορική χρονιά για τη λίγκα 

IMG_0188.jpeg

Holy fuck τι γίνεται ρε μ@λ@κ@ από πίσω.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

Χάνει 100 εκ ο Λουκα αφού στην περίπτωση που έμενε στους Μάβερικς, θα είχε το δικαίωμα το καλοκαίρι να πάρει super max συμβόλαιο υπογράφοντας πενταετή επέκταση για 345 εκατ. δολάρια.

Με τη μετακίνησή του στους Λέικερς ο 25χρονος άσος εφόσον επιλέξει να υπογράψει πενταετή επέκταση το καλοκαίρι, πρόκειται να πάρει 229 εκατ. δολάρια.

Δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε αλλά όπως η μινεσοτα έδωσε τον Ταουνς για να μην πληρώσει το μαξ συμβόλαιο έτσι και στο νταλλας βλέπω να κατρακυλάει η ομάδα γιατί προτίμησε τα λεφτα απο το μέλλον της. Δεν έχει καμία λογική η ομάδα που κράτησε το Νοβίτσκι και του έκανε άγαλμα με το πάντα πιστός να κάνει τέτοια κίνηση εκτός τα λεφτά.. οι ηλίθιες δικαιολογίες του Χάρισον που λέει ότι τα πρωταθλήματα τα παίρνει η άμυνα και δεν είχαμε ελπίδα με το λουκα που δεν έδειχνε αφοσίωση στον οργανισμό είναι για 10χρονα. Δείτε τα ανταλλάγματα για γκομπερ λιλαρντ και μέικ μπριτζες, όλα έχουν 4 και 5  πίκ πρώτου γύρου και τώρα δίνεις τόπ-10 παίκτη στα 25 του δεν παίρνεις τίποτα και βάζεις κι από πάνω 1 πικ πρώτου γύρου στους Λέικερς! Πολύ ύποπτη συμφωνία και αδιανόητη για τα δεδομένα της εποχής που μετά το κλείσιμο νέου 10ετους τηλεοπτικού συμβολαίου όλες οι ομάδες έχουν λεφτά. Μέχρι την παρασκευή θα δούμε πολλά 

Υ.Γ. Βρείτε τον ποδοσφαιριστή που κάθεται δίπλα στο Ντούραντ ή το δίδυμο αδερφό του ροις ονιλ. 

IMG_0191.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά

Τι 5αδα φτιάχνει το Ντάλας;

Kyrie , Exum , Klay , AD , Lively

Ποιους έχουν να αντιμετωπίσουν για να φτάσουν σε τίτλο;

Τους Nuggets του Jokic οπότε χρειάζεται ένας παίκτης για να τον αντιμετωπίσει όπως AD

Μήπως δηλαδή είναι λίγο περισσότερο μελετημένο το trade από ότι φαίνεται

Kyrie , AD , Klay είναι τώρα 32, 31  και 34  και σε 4 χρόνια δηλ. το 2029 πήραν και ένα 1 round pick

Έχουν το 25 και το 26 το δικό τους το 27 και το 28 όχι και το 29 και 30 πάλι

Και επιπλέον τα χρήματα που γλιτώνουν

"Λογιστικά" δεν φαίνεται τόσο κακό

Στους Lakers ....

Lebron

Είναι 40 θα παίξει 2 χρόνια ακόμα σίγουρα

Θα συνυπάρξουν;

Ειλικρινά δεν ξέρω

Για μένα ο κερδισμένος σε όλο αυτό είναι ο Luka ως brand,  που ανεξάρτητως αποτελεσμάτων της ομάδας, ανεβαίνει στο star system

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω γύρω στα 296m θα είναι η 5ετής επέκταση στους Lakers, δηλαδή έχασε γύρω στα 50m. Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο αυτό το θέμα, ούτε η φυσική κατάσταση και οι τραυματισμοί που λέει ο Χάρισον (γελάμε με αυτά πήραν τον 31χρονό AD που μία παίζει μία δε παίζει ffs). Ακόμα πιο ύποπτο είναι ότι η συμφωνία ήταν κλειστή και δεν βγήκε στην αγορά για να πάρουν πολύ περισσότερα ανταλλάγματα από άλλες ομάδες ίσως (ναι ακόμα και από τον AD) και το ακόμα πιο τρανταχτό το γεγονός ότι ο AD έκανε waive το trade bonus για να είναι under the tax κιόλας. Δηλαδή έχουν μαγειρευτεί τα πράγματα καιρό πιστεύω σε κλειστό κύκλο LA-Dallas. Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά τα "μυστήρια" γίνονται πάντα με τους Lakers (θυμίζω το σκανδαλώδες trade του Pau και το παρολίγον του CP3 που πρόλαβε και το έκοψε ο Stern).

32 λεπτά πριν, st2 είπε

Ρε παιδιά

Τι 5αδα φτιάχνει το Ντάλας;

Kyrie , Exum , Klay , AD , Lively

Ποιους έχουν να αντιμετωπίσουν για να φτάσουν σε τίτλο;

Τους Nuggets του Jokic οπότε χρειάζεται ένας παίκτης για να τον αντιμετωπίσει όπως AD

Μήπως δηλαδή είναι λίγο περισσότερο μελετημένο το trade από ότι φαίνεται

Kyrie , AD , Klay είναι τώρα 32, 31  και 34  και σε 4 χρόνια δηλ. το 2029 πήραν και ένα 1 round pick

Έχουν το 25 και το 26 το δικό τους το 27 και το 28 όχι και το 29 και 30 πάλι

Και επιπλέον τα χρήματα που γλιτώνουν

"Λογιστικά" δεν φαίνεται τόσο κακό

Στους Lakers ....

Lebron

Είναι 40 θα παίξει 2 χρόνια ακόμα σίγουρα

Θα συνυπάρξουν;

Ειλικρινά δεν ξέρω

Για μένα ο κερδισμένος σε όλο αυτό είναι ο Luka ως brand,  που ανεξάρτητως αποτελεσμάτων της ομάδας, ανεβαίνει στο star system

Παίχτες με την προσωπικότητα του Luka και το ταλέντο σε αυτή την ηλικία, βγαίνουν μια φορά στα 20 χρόνια και ποτέ δεν είναι available για trade προφανώς. Το να τον τσιμπήσεις για ένα 31χρονό all star, έναν νεαρό role player και ένα 1st round pick είναι κλοπή εντελώς. Ok οι Mavs θα είναι καλύτεροι και πιο πλήρεις από τους Lakers φέτος, αλλά του χρόνου πίστεψέ με δε θα υπάρχει σύγκριση.

Και btw αν είμουν Milwaukee και μου έκαναν κρούση για τον Γιάννη 1 for 1 όπως γράφτηκε, χαλαρά θα το έκανα. 25 all around επιθετικά player vs 30 για έναν παίχτη που βασίζεται κυρίως στην αθλητικότητα του και είναι 1.5 level scorer όσο dominant και να είναι σε αυτούς τους τομείς ομολογουμένως.

Έχει πλάκα το tweet του πάντως.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

αλλά του χρόνου πίστεψέ με δε θα υπάρχει σύγκριση.

Μέχρι να βγει στην σύνταξη ο lebron θα υπάρχει πρόβλημα , γνώμη μου.

1 ώρα πριν, ilos είπε

Milwaukee και μου έκαναν κρούση για τον Γιάννη 1 for 1 όπως γράφτηκε, χαλαρά θα το έκανα.

Και εγώ αλλά ο μεγαλύτερος χαμένος θα ήταν ο Luka σε αυτή την περίπτωση

Εγώ πιστεύω ότι είδαν ότι ταβανιασε το πράγμα με τον Luka

Προσωπικά πάντως ως dallasθα τον έστελνα miami για bam και butler και ότι άλλο θα κούμπωνε επιπλέον (picks)

Και επίσης πιστεύω ότι όλοι ψάχνουν πλέον τροπο πως θα νικηθεί ο Jokic, οπότε οι ψηλοί γίνονται περιζήτητοι.

(Ακόμα χτυπάνε το κεφάλι τους στους warriors για τον markanen)

Επεξ/σία από st2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, st2 είπε

Και εγώ αλλά ο μεγαλύτερος χαμένος θα ήταν ο Luka σε αυτή την περίπτωση

Κυκλοφορεί τώρα η ραδιοαρβύλα ότι μπορεί να ζητήσει trade στους warriors (μαζί με τον bronny🤣) γιατί όλα αυτά ήταν όντως εν αγνοία του.

Οι lakers έχουν κρατήσει το επόμενο first round pick (απορώ που δε το ζήτησαν και αυτό οι Mavs). Μπορούν ακόμα και τώρα να πάρουν έναν quality ψηλό/rim protector για φέτος.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Thresh είπε

Στο 2Κ επιτρέπεται/δέχονται τέτοιο trade? 😛

Όχι αν το βάλεις, μετά σου λέει μη με ξαναενοχλήσεις κιόλας και σταματάει να παίρνει offers lol.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, st2 είπε

Αυτο. Οσο μαζευει achievements o James, δεν θα δει προκοπη η ομαδα.

Επιπλεον, με τι βαθος θα χτυπησουν κατι φετος οι Lakers; Εδω με James και Davis και ηταν οριακη η φαση για play-in. Τι ακριβως αλλαζει με τον Luka; Εχεις πλεον 2 ball hogs και απο πισω το ιδιος χαος με πριν.

Επεξ/σία από eaglos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.pngΣτη φωτό ο Χάρισον που θα μείνει στην ιστορία ως o GM που έκανε το χειρότερο trade in the history of nba. 

ο τύπος βγήκε σε συνέντευξη τύπου μαζί με το Τζέισον κιντ και είπε ότι μόνο αυτός και ο πελινκα ήξεραν. Μετά κοιτάει δίπλα τον κιντ και λέει δεν ήξερε τίποτα ο προπονητής αλλά μου χε πει ότι θέλει παίκτες να παίζουν άμυνα. Κι ο πελινκα διαρρέει ότι  δεν είπε τίποτα στο Λεμπρόν αλλά πρέπει να πιστέψουμε ότι οι δύο gm μιλούσαν δύο μήνες μόνοι τους… δεν έχω ξαναδεί τόσα χρόνια τόσο αδικαιολόγητο trade.. και με πειράζει ότι ένας οργανισμός δεν ήθελε να δώσει λεφτά και πετάει λάσπη στο ντονσιτς ότι δεν έδειχνε αφοσίωση δεν έκανε προπόνηση δεν έπαιζε άμυνα κτλ για να δικαιολογήσει τα δικαιολογητα. Αλλά και πάλι δικαίωμα σου να μη θες να πας στο μέλλον με το λουκα βγάλε τον στο σφυρί να κερδίσεις τα περισσότερα, γιατί τον δίνεις για ένα κομμάτι ψωμί .. ή για ένα παίκτη που τραυματίζεται συνέχεια και είναι στα 32 του. Όποιος έχει καταλάβει τι συμβαίνει ας βοηθήσει, κάτι υπάρχει εδώ που δεν ξέρουμε…μακάρι να το μάθουμε κάποτε 

εκτός αν δεχτούμε την εξήγηση του νταλας ότι  ο λουκα είναι ο νέος Ζαιον και για αυτό τον ξεφορτώθηκαμε και βγήκαμε και κερδισμενοι.. γελάει ο κόσμος 

κρίμα και για το λουκα που έχασε 110 εκ. Από το μαξ αν έμενε νταλας. 

IMG_0200.jpeg

IMG_0199.jpeg

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...