nzeppos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δυστυχώς η σειρά πάει για sweep τελικά. Οι χθεσινοί Mavs ήταν πραγματικά για λύπηση και πλέον δεν μπορώ να φανταστώ με ποιόν τρόπο μπορούν να ανακάμψουν. Αποφεύγω να κάνω προβλέψεις για τα σημερινά παιχνίδια, γιατί -ως συνήθως- ό,τι λέω γίνεται το αντίθετο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Λέτς γκόου μποϊς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Άουτς. Όλα τα 'χανε, μόνο αυτό τους έλειπε τώρα. Κατά τ' άλλα... DEN-LAL: Κλασική περίπτωση ψόφιων Lakers σε εκτός έδρας παιχνίδι, ήττα με κάτω τα χέρια. 3/10 τρίποντα ο Kobe, ούτε ο Γιαννάκης πια. PHI-CHI: To blackout των Bulls που κόλλησαν στους 71 πόντους έκρινε όλο το παιχνίδι. Κοίτα να δεις που στο τέλος θα προχωρήσουν οι 76ers και θα μας πουν ότι είναι και καλός coach ο Collins. BOS-ATL: Μεγάλο παιχνίδι και τα γερόντια ζουν για κάτι τέτοια παιχνίδια. Μέτριος Pierce (αλλά έβαλε τις βολές), μάλλον ανέτοιμος Allen, συγκινητικός Garnett και... αναμενόμενος Rondo. Ο δε J.J. πρόλαβε και πήρε 28 σουτ. Πείτε μου τώρα, γιατί στην Ευρώπη ακόμα και οι καλοί παίκτες σχεδόν επιβάλλεται να παίζουν μέχρι 25-30' και να σουτάρουν το πολύ 10-12 φορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μετά από μία εβδομάδα αποχής λόγω στεναχώριας από την πρεμιέρα έκατσα να δω τον τρίτο αγώνα. Και βλέπω σπασμένο αστράγαλο Noah και γυρισμένο γόνατο Taj... Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που σκιζόμαστε στην κανονική περίοδο και είμαστε πεθαμένοι στα playoff. Νομίζω χρειάζοναι ριζικές αλλαγές στο ροστερ, αυτοί δεν μπορούν περισσότερο. Για τα άλλα δεν έχω εικόνα, θα προσπαθήσω σιγά σιγά να δω τις υπόλοιπες ομάδες. Μου αρέσει που η OKC έκανε το 3-0 απέναντι στους Mavs, δείχνει πως έχουν ωριμάσει ως ομάδα. Επίσης, οι Knicks πρέπει να πάνε για διάλυση, δεύτερο συνεχόμενο sweep είναι πολύ άσχημο. edit. O Ryan Anderson πήρε το most improved player, καλή επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 17 πόντους, 14 ρημπάουντ, 12 ασίστ ο Ρόντο, έβδομο παιχνίδι playoff με triple-double, ο άνθρωπος είναι οτι κοντινότερο σε Magic έχουμε δεί μέχρι στιγμής. Γκαρνέτ φοβερός, έπαιζε λες και είχε να αποδείξει σε όλους ότι μόνο τελειωμένος δεν είναι. Πίρς μέτριος, αλλά με τόση εμπειρία πήρε αρκετές βολές και πρόσφερε με αυτόν τον τρόπο. Ο Άλλεν χρειάζεται χρόνο ακόμα, αλλά πιστεύω οτι θα επανέλθει συντομότερα του αναμενομένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μεγάλο παιχνίδι στο Orlando. Τέτοια συνεχόμενα εγκλήματα (σαν αυτά που κάνει η Indiana εδώ και κανα μισάωρο) είχα πολλά χρόνια να δω. Απομένουν 2.2" για να γίνει το θαύμα. edit: Κρίμας. Ώρα για Griffin και CP3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ας δώσει το μαιαμι τον "Κινγκ" για τον Μελο μπας και δει ασπρη μερα, η διαφορά φανηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Τραγικές και οι 2 ομάδες. Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά από ατομικές προσπάθειες, τραβηγμένες από τα μαλλιά (τουλάχιστον). Σε κάποια φάση είχαν αμφότεροι 0/11 τρίποντα και συνολικά 8/41 (!). Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι τέτοιες ομάδες έχουν ελπίδες για πρωτάθλημα. Η δε τελευταία επίθεση των Heat ήταν καθαρό δείγμα της δουλειάς (?) του Φιλιππινέζου παπαγάλου-υποχείριου. Pick της πλάκας και γιούρια από Wade μπας και γίνει κανα θαύμα. Επ' αυτού (δηλ. του τσίρκου του Miami) έχω να προτείνω το εξαιρετικό βιβλίο του θεότρελου Scott Raab "The Whore of Akron". Το τέλειωσα πρόσφατα και έβγαλε πολύ γέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Οδοστρωτήρας χθές στην Βοστώνη οι Σέλτικς. Θύμισαν λίγο την ομάδα του 2008. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως δεν νομίζω οτι έχουν να φοβηθούν κανένα. Εγώ ακόμα πιστεύω οτι φέτος μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Α ρε Μεμφις.Απογοητευση.Πολυ δυσκολα πια διοτι φτασανε σε ενα αριθμο 'κλειδι' νικων οι Κλιπερς αν και ποτε δεν ξερεις και ολες οι νικες ηταν στο τσακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πιστεύω πως οι Grizzlies είναι από τις ομάδες που χρειάζονται αλλαγή προπονητή. Έχουν αρκετά πλήρες ρόστερ αλλά δεν το αξιοποιούν στο παρκέ. Outcoached by VDN? ouch! Οι Pacers είναι η τρίτη ομάδα περνά, θέλω να δω τι θα κάνουν απέναντι στους Heat. Λένε μεγάλα λόγια και είμαι περίεργος, απίθανο μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ενα ωραιο βιντεο με τον Jordan στα πλειοφ του 1997: Ο ανθρωπος ηταν σε αλλο επιπεδο ακομα και στην ηλικια των 35(ειχε κλεισει τα 34 και ειχε μπει στα 35 τον Φεβρουαριο λιγο πριν τα πλειοφς). Οι αστραπιαιες κινησεις του και ταχυτητα του, το μυθικο post παιχνιδι του, το μυθικο footwork του, κλπ κλπ, δεν μπορουν να πλησιαστουν απο κανεναν. Η μεγαλυτερη επιθετικη μηχανη μπασκετ ολων των εποχων!!!!! Και ο μεγαλυτερος μπασκεμπολιστας ολων των εποχων φυσικα. (γνωμη μου οτι το καλυτερο ξεκιναει απο το 4:00 λεπτο και μετα....) http://www.youtube.com/watch?v=D0Jjl9_ZDY4 Μια απο τα ιδια αλλά την επομενη χρονια, στα πλειοφς του 1998: http://www.youtube.com/watch?v=zurtZK1iAH8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οι Pacers είναι η τρίτη ομάδα περνά, θέλω να δω τι θα κάνουν απέναντι στους Heat. Λένε μεγάλα λόγια και είμαι περίεργος, απίθανο μου φαίνεται. Ποιοι λενε μεγαλα λογια?Ειμαστε μια καλη ομαδα,που στηριζεται στην ομαδικοτητα και που ειχε ενα καλο ρεκορ στην κανονικη περιοδο.Δεν εχουμε κανενα super star που να σκοραρει 25 ποντους Μ.Ο. αλλα ολη η βασικη πενταδα ειχε διψηφιο αριθμο ποντων στη κανονικη περιοδο.Οσο για τη σειρα με το Μιαμι,μας βλεπω το πολυ να περνουμε 2 νικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καθηστε να περασει το Μαιαμι πρωτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μπορείτε να δείτε αγώνα σε επανάληψη αυτήν την στιγμή?Εγω και ένα άλλο ατομο παντως όχι.Εχω στείλει και email στο support,αλλά ακόμα δε μου απαντήσανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα