scorpion8283 Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 μμ (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, greekfragma said: να σε ρωτήσω αν υπάρχει αλλού τηλεοπτική κάλυψη εκτός NBATV? το πετυχα στο Cosmotesport4. πριν που ξεκινουσε το εβαλα και δεν επαιζε. τι εκαναν τα γιδια? άργησαν να ανοιξουν τη σύνδεση και τον τίτλο στο UI? Δεν ξερω ρε αδερφακι 🤔... το βρηκα με σκρολ στα καναλια του κοσμοτε....🫣 Επεξ/σία Κυριακή στις 11:40 μμ από scorpion8283 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 μμ Απίστευτο ημίχρονο των ελαφιών απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς! Γιάννης 27 πόντους 7 ριμπάουντ 4 ασίστ 2 μπλοκ με 75% ευστοχία! Φοβερή άμυνα από όλους ο Λόπεζ σβήνει τα φώτα οι μικροί άμυνα σαν σκυλιά. Τι να πω υπάρχει ίσως ελπίδα… ή μιλάει ο εγωισμός.. 69-58 με τη διαφορά να χε φτάσει και 18 πόντους! Για να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. Κυριακή στις 11:41 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:41 μμ Just now, scorpion8283 said: Δεν ξερω ρε αδερφακι 🤔... το βρηκα με σκρολ στα καναλια του κοσμοτε....🫣 το άνοιξα σκέψου με το σκορ στο 10-19 περίπου που είδα σε live site. ψάχνω τα cosmotesport ειδικά 4 και 7 που ξέρω οτι εκεί παίζουν και δεν έδειχνε τίποτα. Είχε και άσχετους τίτλους. Στο 4 π.χ. είχε ποδόσφαιρο ντροπή τους από +18 να είναι πίσω στο σκορ. έπαιξαν στο 1ο ημίχρονο με ενέργεια και στο 2ο έμειναν στο αποδυτήρια. Ντοκ κοιμήσου αντί να πετάξεις τη μισή ομάδα έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 πμ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΛΙΛΑΡΝΤ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΛΟΠΕΖ ωμπωωωωω τα χαπια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 πμ https://x.com/worldwidewob/status/1855737746410897414?s=46 να γελάσουμε λίγο δεν μπορεί αυτή η ομάδα .. όχι ότι χάνει σήμερα αλλά γιατί δεν έχει προπονητή.. hero ball και ο λιλαρντ εκτός τόπου και χρόνου.. μεγάλη απογοήτευση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:40 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:40 πμ 47 minutes ago, greekfragma said: ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΛΙΛΑΡΝΤ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΛΟΠΕΖ ωμπωωωωω τα χαπια μου. Ο Λιλαρντ νομιζω εκανε 3 αιρμπολ, τα 2 σε ελευθερα σουτ...😵💫 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 πμ Και να νίκαγαν χτες (που οι C's περπατούσαν στο πρώτο ημίχρονο και βαράγανε τουβλάκια πλην Pritchard) η άποψη μου δεν αλλάζει για αυτήν την ομάδα. Lottery team με ΕΝΑΝ superstar (το ξαναγράφω με bold). Και όχι δε σώζεται αυτό το πράγμα ούτε τον Γενάρη, ούτε το καλοκαίρι, ούτε με σφαίρες.🤣 Ok μόλις γυρίσει ο Middleton θα είναι λίγο καλύτεροι στην επίθεση και ίσως πάνε στα play ins στο τέλος που οι υπόλυποι στην Ανατολή θα τανκάρουν για το φετινό draft. Whatever. 7 ώρες πριν, greekfragma είπε ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΛΙΛΑΡΝΤ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΛΟΠΕΖ ωμπωωωωω τα χαπια μου. Lol γιατί περίμενες να δεις τίποτα διαφορετικό? Όποτε κανουν blitz τον Dame και έχουν πάνω του καλούς αμυντικούς (Holiday, Brown) αυτό γίνεται πάντα. Για Lopez τι άλλο να γράψω, ο μοναδικός starting Center στην Λίγκα που αν έμπαινε στο draft combine στα σωματομετρικά στο lateral movement δε θα έπιανε ούτε τα όρια για D2 division basketball (και πολύ λέω). Δε μπορεί το παλικάρι άλλο τζάμπα το ταλαιπωρεί, απορώ που στο transition πρόλαβε σε μια φάση και έκοψε τον Holiday! Μου αρέσει μετά η άλλη σήμερα που σχολίαζε το 7% body fat του που μετρήθηκε φέτος. 🤣 Και μετά από αυτό 5 μπάλες πήγαν πάνω του για rebound, 5 φάπες έριξε πάλι και 5 αιφνιδιασμούς δώρο στην αντίπαλη ομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα