scorpion8283 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, ilos said: "Πρεμιέρα¨ χτες για τους Bucks με τους μισούς 76ers - από το The Process πήγαμε στο The Plan (TM).🤣 Δε μπορεί κάποιος να βγάλει εύκολα συμπεράσματα γιατί χωρίς Embid και PG οι sixers είναι λίγο πάνω από G-League team σε ταλέντο. Ειδικά όταν έχεις για 5ρι τον Drummond και έχεις παρκάρει τον Λόπεζ (6 blocks) 30 λεπτά στο ζωγραφιστό χωρίς να ανησυχείς για pick n rolls/pops κλπ. Έτσι έμοιαζε σχεδόν σαν DPOY candidate πάλι και μαζί με τον Lillard μπορεί να ήταν οι 2 καλύτεροι στο γήπεδο. Ο GTJr έκανε συμπαθητική δουλίτσα πάνω στον Maxey που πάλευε μόνος εναντίον όλων και τέζα ο καμπούρης. Κάποια αμυντικά rebound χάθηκαν παραπάνω βέβαια που πρέπει να το δει ο Doc, αλλά λογικό όταν είναι ο Drummond στην άλλη ομάδα. Αυτός που με εντυπωσιάζει συνέχεια είναι ο Prince. Πραγματικά απορώ με τους Lakers που τον άφησαν και ειδικά για το vet minimum. Ο τύπος ξέρει να παίζει ορθολογικό basket, βλέπει γήπεδο και πασάρει σωστά στον ελεύθερο παίχτη και στα missmatches, έχει λίρα 100 σουτάκι ειδικά από την γωνία και έχει αρκετό size για την άμυνα για να βοηθάει και στα rebound. Tbh όταν γυρίσει με το καλό ο Middleton (από τα 2 preseason που έλεγε ο Doc ότι θα έπαιζε έχουμε φτάσει να μην έχει παίξει ακόμα καν 5 on 5 στις προπονήσεις), μπορεί και να τον ξεκίναγα αντί του GTJr ανάλογα και τα matchups. Κατά τα άλλα τα ίδια ακριβώς με πέρσι. Ο Dame να προτιμά να παίζει picnrolls με τον Λόπεζ για τους γνωστούς λόγους, ο Γιάννης να παίρνει την μπάλα στο elbow και να παίζει 1 on 5 κλπ κλπ. Μικρή βελτίωση στην άμυνα, η ίδια ακριβώς επίθεση δηλαδή με πέρσι. Μπορεί ίσως αυτό να είναι αρκετό να φτάσεις μέχρι second round (αν είναι υγιείς), αλλά από εκεί και πέρα δύσκολα τα πράγματα. Και δε συζητάμε καν για τους Celtics που είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Btw οι Raprors και οι Heat όπως είχα γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, δείχνουν ήδη ορατά σημάδια για tanking. Butler 3 ποντάκια με ένα alley hoop στον αιφνιδιασμό στην βραδιά που τιμήσαν τον Riley? Καλά θα πάει αυτό.🤣 Είμαι λίγο απογοητευμένος και από τους Suns του Bud, με το ζόρι να κερδίσουν στη παράταση το ταβερνομπάσκετ του Χάρντεν (που έχασε το τελευταίο σουτ στην κανονική διάρκεια και την βολή να ισοφαρίσει στην OT κλασικά). Λοιιιποον...νταξ ειναι νωρίς και δεν κραταω καν την νίκη... Κατα τα άλλα νομίζω οτι η δουλειά του Doc άρχισε να φαίνεται...........Δεν καταλάβαινα τι παίζαμε στην άμυνα ουτε εγω και νομιζω ουτε οι παιχτες......😅 Τα περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ χάθηκαν απο έλλειψη συνοχής στα μπλοκ και λάθος positioning στην αμυνα..έπεσε κουτούλημα...φουλ... Στην επίθεση τωρα...οκ...πικ ν ρολ/ποπ και iso Δαμιανού, Γιάννη και Μπομπαρου...Μετά? 🤔 Οταν αρχισαν να βάζουν λιγο στο παιχνίδι και Garry / Prince βγήκε αποτέλεσμα! Anyway, ας ξαναπούμε οτι τα πρωτα 4-5 παιχνιδια ειναι για ζέσταμα / ξεμουδιασμα ολων. Τωρα... Μ' άρεσε πάαααρα πολύ η αμυνα του Garry στον Maxey!!! Αν δεν ειχε διστάσει και σε ενα τρίποντο θα ταν ακομα καλύτερος και στην επίθεση. Μ' αρεσε επίσης και ο Prince! Και ευστοχος και σωστός στην επίθεση...Ισως το match up με τον Kelly U.J. να τον αδικεί λίγο στην αμυνα ΔΕΝ μ αρεσε ο Dellon...Ειναι ο backup ασσος και ενα (θεωρητικά) απο τα δυνατά μας αμυντικά guard...Ηταν πολύ εκτός τόπου, μου θύμισε rookie...Μαλλον θα χρειαστεί χρόνο. Ε, μετα οπως είπες η απουσία ψηλου σουτερ και ποσο μάλλον η παρουσια του Drummond τονισαν μονο τα θετικά του Lopez... O Bobbaros ενδεχομένως να εχει απο τα πιο αξιόπιστα mid range για τον ογκο - υψος του. Lillard και Γιαννης ειναι...αυτοι που ειναι...μένει να τους δούμε μαζι σε p offs. Παντως η τριαδα Garry/Prince/Middleton φαινεται πολλα υποσχόμενη για διαφορους συνδυασμους...Μακάρι να μπει και ο Dellon στην εξίσωση...θα χρειαστεί πολύ. (Btw...μη γελάσετε αλλα η μπάλα μου φάνηκε λίγο πιοοοο...bouncy απο οτι συνήθως...😵💫 Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από scorpion8283 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε (Btw...μη γελάσετε αλλα η μπάλα μου φάνηκε λίγο πιοοοο...bouncy απο οτι συνήθως...😵💫 Reddick εσύ?🤣 Είναι καινούριες δεν έχουν προλάβει να ξεφουσκώσουν ακόμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Δεν ειδα ακομα το χθεσινο bucks , αλλα μυριζομαι Vuce να γλενταει το μπαρμπα Λοπεζ εκτος ρακετας και τους υπολοιπους να κουτουλανε στις αλλαγες οπως με τους sixers...🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpTrios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου τι πετσόκομα έκαναν οι Μπουλς ωρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Εξωγήινο κάρφωμα! Αμοιρε Βούκσεβιτς τι σου κάνε ο Γιάννης..ούτε στο space jam Με το ριβερς αυτά είναι αναμενόμενα..απίστευτος αφάνας από τους ταύρους.θα κάνει φοβερή χρονιά στη θέση του λονζο φέτος! οι Μπαρκς θα κάνουν ανταλλαγή μιντλεντον και Λόπεζ αλλιώς δεν… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Δεν ειδα ακομα το χθεσινο bucks , αλλα μυριζομαι Vuce να γλενταει το μπαρμπα Λοπεζ εκτος ρακετας και τους υπολοιπους να κουτουλανε στις αλλαγες οπως με τους sixers...🤔 Καλά μυρίστικες... Αυτό που επίσης ήταν τραγικό η άμυνα του Prince πάνω στον giddey, σαν σταματημένο τον πέρναγε για τα Floaters. Γενικά χάλι μάυρο η άμυνα και θέλω το ξενύχτι μου πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 35 minutes ago, ilos said: Καλά μυρίστικες... Αυτό που επίσης ήταν τραγικό η άμυνα του Prince πάνω στον giddey, σαν σταματημένο τον πέρναγε για τα Floaters. Γενικά χάλι μάυρο η άμυνα και θέλω το ξενύχτι μου πίσω. Ναι.. Το ειδα ολο σημερα. Γενικα η αμυνα ειναι ασυνδετη και μπερδευονται... Ειδικα οι 3 καινουριοι.. Ο Trent δειχνει οτι μπορει να εξελιχθει σε καλο αμυντικο m2m και μαζι και με τον prince ειχαν καλες στιγμες στην επιθεση αλλα γενικα κουτουλανε στην αμυνα.. .ενα μπερδεμα ειδικα οταν παιζουν μαζι...θελουν πολυ δουλεια αλλα βεβαια εχει και λογικη, απο τη στιγμη που τα 2 βασικα guards σου αυτη τη στιγμη ειναι νεοι παιχτες. Χανανε τους παιχτες πολυ ευκολα, σαν να μην ηξεραν ποιον να μαρκαρουν (και στα 2 ματς). Και βεβαια αυτο παει αλυσιδα στους υπολοιπους μετα, αν χαθει ενα μαρκαρισμα. Βαλε και το Λοπεζ μεσα που χανει τους παντες. Ενα πρωτο σκριν και μετα χαος. Τουλαχιστον επιθετικα οι καινουριοι σιγα σιγα δειχνουν να πατανε. Θελει πολυυυ δουλεια τεχνικα στην αμυνα και ελπιζω να μπει συντομα ο Kriss για να βοηθησει στην προσαρμογη τους. Ειναι τρελο μυαλο ο τυπος. Θα παει Χριστουγεννα μεχρι να καταλαβουμε τι παιζουμε και που παμε. (Pat- Lopez δυστυχως...δεν, truth to be told βεβαια το ματς απο ενα σημειο ειχε γινει run ' n 'gun ειδικα στο 3ο...White ~ Stef Curry κλπ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:16 πμ Someone is about to get traded 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. Κυριακή στις 09:12 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:12 πμ Είναι έκπληξη για μένα το 3/3 των Λέικερς. Μπράβο στον jj redick που έχει τη συμπάθεια μου όπως κάθε αναλώσιμος προπονητής του le manager. Μετά τα Χριστούγεννα θα χούμε μια εικόνα για το NBA .η κατρακύλα του Ντένβερ είναι η αρνητική έκπληξη Buddy Hield writes his name in the history books, as he sets an NBA record for three-pointers made in first two games with a new team, as Golden State Warrirors' new guard dropped 12 threes against the Portland Trail Blazers and the Utah Jazz. όσοι τον ξέραμε από τα όργια που έκανε στο κολεγιακο πρωτάθλημα δεν είναι έκπληξη. Βρήκε νέο splash brother o Steph Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. Κυριακή στις 11:17 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:17 πμ (επεξεργασμένο) O Hield ήταν πάντα καλαθομηχανη Εγώ είδα Σανς - Ντάλας Ήθελα να δω τον Κλέι Μια χαρά έπαιξε οκ ωραίο και το Ντάλας , καλύτερο από πέρυσι απλά τώρα πρώτοι αγώνες το πάνε χαλαρά Το φοίνιξ γιατί δεν το υπολογίζουν για τετραδα; Ντουράντ παιχταρας Μπούκερ τα βάζει από παντού Νουρκιτς μια χαρά Ταιους Τζόουνς θα παίζει καλύτερα και περισσότερο από Μπίελ Και Μπουντεχολζερ καλός Τους είχε τακτοποιήσει ωραία με ρόλους Λίγο την άμυνα αλλά είναι νωρίς ακόμα Επεξ/σία Κυριακή στις 11:18 πμ από st2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. Κυριακή στις 01:46 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:46 μμ Δε ξέρω για το Phoenix ακόμα. Αυτοί οι 3 μαζί δε κολλάνε imo. Ακόμα και ο Bud που κράζαμε το έχει καταλάβει. Καλύτερα να μην είχαν κάνει το trade για τον Biel (γιατί ακόμα έχει no trade clause) και να είχαν περισσότερο Depth με περισσότερα wings και καλύτερο / πιο αθλητικό center. Με Durant, Nurkic δεινοπαθούν στην ρακέτα και αναγκάζονται να δίνουν ένα σωρό χρόνο συμμετοχής στον rookie τον Dunn. Και έχουν και το πρόβλημα που έχουν οι Bucks, 0 assets και περιμένουν buyouts/waives τον Φλεβάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. Κυριακή στις 06:08 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:08 μμ 4 ώρες πριν, ilos είπε Δε ξέρω για το Phoenix ακόμα. Αυτοί οι 3 μαζί δε κολλάνε imo. Ακόμα και ο Bud που κράζαμε το έχει καταλάβει. Καλύτερα να μην είχαν κάνει το trade για τον Biel (γιατί ακόμα έχει no trade clause) και να είχαν περισσότερο Depth με περισσότερα wings και καλύτερο / πιο αθλητικό center. Με Durant, Nurkic δεινοπαθούν στην ρακέτα και αναγκάζονται να δίνουν ένα σωρό χρόνο συμμετοχής στον rookie τον Dunn. Και έχουν και το πρόβλημα που έχουν οι Bucks, 0 assets και περιμένουν buyouts/waives τον Φλεβάρη. Xθες δεν έπαιζε ο Μπίελ Ο Νουρκιτς μια χαρά άμυνα έπαιξε, δεν πάει για DPOY αλλά οκ Επαναλαμβάνω ότι είναι νωρίς στη σεζον και όλοι πάνε χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. Κυριακή στις 06:35 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:35 μμ Madison square garden έχει πάει κανείς?! Χριστούγεννα θα είμαι ny, έχει ματσάκι στις 25.12, να το χτυπήσω?! 🗽🎊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 01:48 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:48 μμ (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, st2 είπε Xθες δεν έπαιζε ο Μπίελ Ο Νουρκιτς μια χαρά άμυνα έπαιξε, δεν πάει για DPOY αλλά οκ Επαναλαμβάνω ότι είναι νωρίς στη σεζον και όλοι πάνε χαλαρά Όσο "χαλαρά" και να πας δε μπορείς να χάνεις πχ από lottery teams όπως χτες οι Bucks. Και εντάξει από τους Bulls το καταλαβαίνω που έχουν τον Vuc και μπορεί να θυμηθεί περασμένα μεγαλεία από μακριά. Από τους Nets που έχουν Centers τον Simmons (2 πόντοι καλό cardio) και τον Claxton που είναι ακίνδυνος από τα 3 μέτρα και βαράει βολές που μοιάζει ο Γιάννης να είναι Curry συγκριτικά? Απλά παίξανε το κλασικό Jordi Fernandez basketball με full court press και βραχυκύκλωσε όλη η ομάδα. Βάλε που κανείς δε το έψηνε να παίξει άμυνα στον Cam Thomas και έδεσε το γλυκό. Ο Σπανούλης με πολύ χειρότερο ταλέντο δίπλα στον Γιάννη και εναντίον παιχταράδων (όχι αυτά που έχουν οι Nets) το πάλεψε μέχρι τέλους με τον Καναδά που μοιρολογούσαμε τότε με τα σαπάκια μας. Μετρημένες οι μέρες του Doc (και ίσως και του Horst) αν κρίνω από την ιδιοσυγκρασία των Haslems. Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:39 μμ από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 02:11 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:11 μμ 19 hours ago, AntonisKo said: Madison square garden έχει πάει κανείς?! Χριστούγεννα θα είμαι ny, έχει ματσάκι στις 25.12, να το χτυπήσω?! 🗽🎊 αυτά ΔΕΝ τα ρωτάνε. ανέβασε φωτό να ζηλέψουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα