Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Απ' όσο θυμάμαι, η τιμή του περσινού league pass των playoffs άργησε πολύ να μειωθεί. Νομίζω παρέμεινε σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια του "κυρίως" τουρνουά και έπεσε μόλις ξεκίνησαν οι τελικοί του ΝΒΑ. Τα φετινά 120 ευρώ ήταν εξαιρετική τιμή και τα... λιβάνιζα για πολύ καιρό αλλά τελικά υπερίσχυσε το αιώνιο πρόβλημα: οι απαγορευτικές ώρες των αγώνων. Αν είναι να τα δω την επόμενη μέρα, μπορώ να τα βρω και από αλλού στο τζαμπέ.

Γενικά πάντως φέτος υπάρχει αρκετό free streaming σε ανεκτές ποιότητες. Έχω δει αρκετούς κυριακάτικους αγώνες συνδέοντας PC με TV και γίνεται μια χαρά η δουλειά. Αποδεκτή ποιότητα, εικόνα 16:9 και δεν κολλάει σχεδόν ποτέ.

+1 στην σειρά OKC-DAL, που θα εξελιχθεί σε επική αν γίνει το 2-1.

edit: Γελάω με τους "αθλητικογράφους" του contra.gr...

Οι Θάντερ επικράτησαν δύσκολα, για ακόμη μια φορά των Μάβερικς στην Οκλαχόμα με 102-99, έκαναν το 2-0 στη σειρά των αγώνων για την πρώτη φάση των πλέι οφ και πλέον θέλουν ακόμη μια νίκη για προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

http://www.contra.gr...er.1755632.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι, αλλά δεν είναι να πεις ότι η αλλαγή στους κανονισμούς έγινε πέρσι. Μου φαίνεται ισχύει από το 2003. Τελοσπάντων, απ' ότι φαίνεται με τα πολλά το διόρθωσαν.

Αυτα πο γινονται φετος υπερ Μαιαμι δεν υπαρχουν (δεν μιλαω για διατησια)

Εσκασε μπουκετο ο Αμαρε σε τζαμι και χανει τη σεζον μαλλον

Πέρυσι είχε δύο πακέτα για τα πλέι οφ. Ένα με on demand και ένα μόνο για live. To απλό με το live είχε 60€ το καλό με on demand είχε 90€ και στους τελικούς έπεσε στα 20€ μόνο το καλό το πακέτο.

Φέτος έχει καταργηθεί το απλό το πακέτο και είναι μόνο το καλό και το είχαν 53€ 10+ αγώνες πρίν τελειώσει η regular. Δεν νομίζω να πέσει πριν τους τελικούς όπως και πέρυσι αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έχουν καμμία σχέση τιμολογιακά με πέρυσι.

Btw ποιός βαθμολόγησε το thread με 1 αστέρι;:D

απο οσους παρακολουθουμε ΝΒΑ ειμαι ο μονος που γουσταρει CP3-Blake;;; :mrgreen:

OΧι βεβαια :-) Ισως το πιο θεαματικό διδυμο στο ΝΒΑ εδω και παρα πολλά χρόνια, απλως για μένα δεν ειναι ετοιμοι για πρωταθλητισμο αν και μπορουν να κανουν εκπληξεις.

συμφωνω. θα ηθελα να τους δω να φτανουν μακρυα αλλα δυστυχως ειναι πολυ μονοι στην ομαδα. ειναι ενα κλικ πιο πανω απο τους υπολοιπους μεν, αλλα και παλι δε φτανουν ενω δεν εχουν και διαρκεια. παντως, τα τελευταια 2 χρονια που παρακολουθω πιο επισταμενα ΝΒΑ εχω φχαριστηθει καρφωματα* με CP3/Blake και DeAndre Jordan..

*ειδικα κατι καρφωματα πανω στον Γκασολ, τα φχαριστηθηκα οσο δεν παει. αυτος οπου μας βρισκει (ελλαδα) μας γλενταει! αντε να τον γλεντησει καποιος!!χαχαχα

Εεεεε, ντροπή. Εγώ αγαπάω Griffin από πέρσι, πριν έρθει ο CP3 και τους κάνει ομάδα. Και μόνο για τις υπερδιαφημίσεις που κάνει, αξίζει! :mrgreen:

edit: Τελικά είχαν δίκιο όσοι πρόβλεψαν ότι ο Thibs δεν θα πάρει δεύτερη σερί χρονιά το coach of the year. Βγήκε ο γερο-Πόποβιτς.

post_4f5ab430245647.32321322.jpg

To + στον Insomniak από εμένα. Για τον πούτσο δεν είναι και εντάξει θεαματικά τα καρφώματα και όλα αλλά σιγά τον παίχτη. Δυστυχώς είναι μέσα στους 3 καλύτερους PF αυτή τη στιγμή αλλά επειδή δεν υπάρχουν άλλοι. Το γεγονός και μόνο ότι είναι στην ίδια ομάδα ένας από τους 3 καλύτερους PG,ενας από τους 3 καλύτερους PF και ένα ικανοποιητικό ρόστερ και δεν είναι αρκετοί για ομάδα πρωταθλητισμού φτάνει και περισσεύει για να καταλάβει κανείς ότι ο 3ος καλύτερος PF του πρωταθλήματος είναι λίγος. Ο Κρίς Πόλ όμως είναι respect. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω από πλέι μέικερ.

Έτσι! Δεν μπορεις να φανταστείς τι ξενέρα έφαγα, που με το που έληξε το λοκ άουτ και είμαι έτοιμος να τα σκάσω για 30 αγώνες cp3, τον έδωσαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...