Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι ρε, μιλάμε για playoff, κανείς δεν τους σταματά από εδώ μεριά. Μόνο η Βοστώνη έχει @@ αλλά μέχρι εκεί, το υλικό της είναι για κλάματα.

Κρίμα για την ομάδα και το παιδί, rip rose era. Αποχωρώ από το topic για να θρηνήσω :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Καλά εγώ την αίσθησή μου λέω ότι θα είναι δύσκολη η σειρά των τελικών άμα φτάσει το Σικάγο εκεί. Δεν ξέρω πως θα αντιρδάσει η ομάδα από εδώ και πέρα. Μπορεί να κατέβουν στα επόμενα παιχνίδια και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από το σόκ και να αποκλειστού αλλά αν τους γυρίσει στον τσαμπουκά και μπούν όλοι μέσα να μασάνε σίδερα με τέτοια άμυνα και τόσο πάθος στα ριμπάουντ δεν είναι εύκολο να τους κερδίσει κανένας. Η άμυνά τους τους έχει φτάσει πρώτους στο NBA όχι ο Ρόουζ φέτος. Και την Ατλάντα την κερδίσαν αέρα χωρίς τον Ρόουζ, και τους Σέλτικς τους κερδίσαν αέρα χωρίς τον Ρόουζ, και το Μαιάμι το κερδίσαν μια φορά σχετικά άνετα και μία στην παράταση χωρίς τον Ρόουζ με τους big 3 να παίζουν σε επίπεδα playoff για να πάρουν την πρώτη θέση.

Βέβαια μέχρι εκεί. Πρωτάθλημα δεν παίρνουν χωρίς Ρόουζ για κανέναν λόγο. Το περισσότερο που μπορεί να κάνουν είναι να δυσκολέψουν πολύ το Μαιάμι και αν τους κάτσει καλά το μομέντουμ να πάνε τελικό. Μετά με Οκλαχόμα ή Σπέρς λας πούλ.

Θα επανέλθει ο Ρόουζ, θα αργήσει, αλλά θα επανέλθει στο 100%. Βέβαια για να γίνει αυτό άμεσα θα πρέπει να περάσει όλο του το καλοκαίρι σε σκληρή αποθεραπεία, αλλά έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός.

Πάντως απόψε τα playoffs έχασαν αυτομάτως ένα μεγάλο κομμάτι του ενδιαφέροντος τους χωρίς τον Ρόουζ, καθώς το Σικάηο τίθεται αυτόματα off απ' οποιαδήποτε αξίωση δυστυχώς. Μακάρι να βρεθεί μια ομάδα να κοντράρει το Μαϊάμι, αλλά πολύ χλωμό πλέον...

Καλά δεν σκόραραν καθόλου στα τελευταία 4-5 λεπτά οι Πέισερς.

Και τους έλεγα ομάδα. Χου ρε.

Εν το μεταξύ ο Λάρι σε όσα παιχνίδια τον έχω δεί μασάει μπλε τσιχλόφουσκα.

Άλλο χρώμα δεν έχουν στην Ιντιάνα; :lol:

Α ρε Ρόουζ, πικρή μέρα σήμερα παρόλο που δεν είμαι Μπουλς φαν.

Το κέρατο μου το καλό ήταν το τελευταίο.

Άντε να πάμε για ύπνο επιτέλους.

Χάλια ήταν σήμερα οι δυο τους αλλά έχουμε να δούμε αρκετές 4ες περιόδους Durant vs. Nowitzki.

ρε παδιά δεν έχουν βγει τα πακέτα για τα playoff?

βλέπω μόνο ένα στα 56ευρώ κάπου εκεί!αυτό είναι ή υπάρχει και φθηνότερο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...