Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 hours ago, greekfragma said:

Δεν έχασε αγώνα. Στους 82 αγώνες της regular season του NBA, μέτρησε 15,8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ ανά αγώνα.

Μπράβο στο παλικάρι, τίμιος. Μην τον δούμε σε κάνα all NBA team και γελάνε κι οι πέτρες. 

Οπως θέλει το τελευταίο media narrative να μπει ο Brunson στο 1st team αντί του Γιάννη. 😅 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1580

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1045

GLKJt4DWYAMT-Rk?format=jpg&name=900x900

Thoughts?

Εγώ πιστεύω όλοι θα φτύσουν όλοι αίμα στον πρώτο γύρο στην Ανατολή ακόμα και η Βοστόνη. Οι Bucks αν δε σταματήσει το Lame time και Lopez, Middleton δε κάνουν μεταμόσχευση ποδιών δε βλέπω να περνάνε χωρίς Γιάννη. Ειδικά τώρα που ο Haliburton σιγά σιγά ξεπερνά τον τραυματισμό του (ήταν 1-2 μήνες χώμα). Πόσο θα γούσταρα να κάτσει Celtics - Heat για να δω πάλι Butler Daddy εκεί μέσα. Ο Holiday παίζει ακόμα να έχει ψυχολογικά από πέρσι.🤣 Οι Knicks-Sixers θα είναι απίστευτη σειρά επίσης.

Και η Δύση δε πάει πίσω, αν ήμουν Lebron θα έχανα επίτηδες από τους Πελεκάνους - δε περνάνε με την καμία το Denver. Βέβαια μετά θα πρέπει να παίξουν όλη τη χρονιά με Sacramento ή Warriors που μόνο σίγουρο δεν είναι. Και αυτός ο Doncic το έχει η μοίρα του να βρίσκει μπροστά του πάντα τους Clippers. Βέβαια φέτος imo οι Mavs είναι καλύτεροι από τις άλλες φορές και οι Clippers δείχνουν παρόμοια σημάδια διάλυσης με τους Bucks. Επίσης κάτι μου λέει ότι οι Suns θα ξεφτιλιστούν από τους Wolves και ας είναι πιο έμπειρη ομάδα.

39 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Οπως θέλει το τελευταίο media narrative να μπει ο Brunson στο 1st team αντί του Γιάννη. 😅 

Αν το πάμε από πλευράς numbers και γενικά εκτοπίσματος στο παρκέ φυσικά είναι άλλης κατηγορίας παίχτης. Αλλά αν το πάμε από πλευράς κουβαλήματος και προσφοράς στην ομάδα είχε την ίδια και καλύτερη χρονιά από τον Γιάννη. Πιο πολλές νίκες είχε ο Brunson μόνος του (χωρίς Randle/Anenoby) παρά ο Γιάννης (χωρίς Dame/Middleton).

Φέτος ψηφίζουν positionless all nba. Jokic, Doncic, SGA είναι κλειδωμένοι. Από εκεί και πέρα να βάλουν άλλα 1-2 guards (πχ Brunson και Edwards) ναι ο Γιάννης μπορεί να είναι εκτός, αλλά δε νομίζω να συμβεί αυτό. Σίγουρα θα πάρει περισσότερα votes από τους υπόλοιπους forwards.

Αν ο Embid ήταν eligible τότε θα ήταν 2nd team ο Γιάννης imo.

On 10/04/2024 at 16:27, Weiss said:

83457995-13292443-image-a-18_1712751352699.jpg.b9cfeb5b6eab07894d8d3318d9ea4dd0.jpg

83457993-13292443-image-a-10_1712751285346.jpg.3667dcb539f7695210588b2934e324af.jpg

Αυτές οι φωτογραφίες θα γίνονταν συλλεκτικές, αν κυκλοφορούσαν τότε που επικρατούσε τρέλα με τα αυτοκόλλητα panini. 😅

• Like 1
  • Haha 2

52 minutes ago, ilos said:

το πάμε από πλευράς numbers και γενικά εκτοπίσματος στο παρκέ φυσικά είναι άλλης κατηγορίας παίχτης. Αλλά αν το πάμε από πλευράς κουβαλήματος και προσφοράς στην ομάδα είχε την ίδια και καλύτερη χρονιά από τον Γιάννη. Πιο πολλές νίκες είχε ο Brunson μόνος του (χωρίς Randle/Anenoby) παρά ο Γιάννης (χωρίς Dame/Middleton).

Χώρια το γεγονός ότι ο Γιάννης είναι ο πρώτος παίχτης με 30+ πόντους και 60%+ ευστοχία που τέτοιο stat line άλλες χρονιές σε έβαζε δυνατά στην κουβέντα για MVP, τόσο στο PER όσο και σε win shares είναι δεύτερος πίσω από τον Γιόκιτς. Ο Brunson σε αυτές τις πιο αντικειμενικές στατιστικές κατηγορίες κλείνει την δεκαδα.

Απλά επειδή βλέπουμε ομάδες που δεν τις συνηθίζαμε να ξεπετάγονται όπως οι Νικς, οι Thunder, οι Pacers στο πρώτο μισό, να υπερεκτιμαμε τις δυνατότητες κάποιων παιχτών.  Την ίδια στιγμή άλλοι, όπως ο Γιάννης, έχουν το λεγόμενο Lebron fatigue. Κάποια πράγματα που κάνουν τα θεωρούμε απλά δεδομένα και another day in the office. O Lebron πχ χτες στα 40 του έδωσε 11 ασίστ σε 10 λεπτά. Αν ήταν ο Χαλιμπαρτον θα διαβάζαμε σήμερα για Στόκτον 2.0. Προσωπικά θεωρώ ότι ο πιο αδικημένος από όλους σέ αυτό το κομμάτι είναι ο Λούκα. Είναι ο μόνος που έχει Lebron και voters fatigue χωρίς να έχει ποτέ κερδίσει κάποιο βραβείο.

2 hours ago, ilos said:

Και η Δύση δε πάει πίσω, αν ήμουν Lebron θα έχανα επίτηδες από τους Πελεκάνους - δε περνάνε με την καμία το Denver.

Kαι να θέλουν να χάσουν δε μπορούν, με τόσα σφυρίγματα που παίρνουν απ'τους διαιτητές. 😄

Kings - Warriors θα πέσουν κορμιά... και τα 3 τελευταία παιχνίδια κρίθηκαν στον πόντο. Κι εδώ βέβαια αν πάρουν οι Warriors 5-6 σφυρίγματα, γυρίζει η πλάστιγγα.

Spoiler

4.jpg.969b4533ed35df68a008ee9bd4c3ba27.jpg

Oι ΟΚC αν πέσουν πάνω στους Warriors θα έχουν θέμα λόγω απειρίας. Αν κάνουν δηλαδή break οι Warriors, νομίζω ότι θα περάσουν.

Clippers - Mavericks, θα εξαρτηθεί απ'τον τραυματισμό του Leonard.

Timberwolves - Suns, κι εγώ βλέπω αποκλεισμό των Suns σε 6 ή 7 games. Θα παίζουν Booker και Durant 40λεπτα, κι οι άλλοι θα πατώσουν. Ειδικά απ'τον Allen περιμένω μια απ'τα ίδια... να πέφτουν τα ποσοστά του στα τρίποντα από 45% σε 30% και στην άμυνα να είναι κώνος.

Οι Knicks αποκλείστηκαν χτες με τη χαζομάρα που έκαναν.

Για τους Celtics το έχω πει... πόσο "ξύλο" θα αντέξει ο μιγιάγγιχτος Πορζίνγις;

Οι Pacers με τον Γιάννη υγιή και με ισχυρά κίνητρα "Ballgate" και "Laddergate" θα καθαρίσουν Pacers και Sixers να το δείτε!. 🤣

• Like 1

Δε την πάλεψα για ξενύχτι χτες, λίγο που είδα στιγμιότυπα συνειδητοποίησα πόσο κωλόφαρδες είναι όλες οι ομάδες της Ανατολής (πλην Celtics) που δεν είναι στη Δύση. Θα μπορούσαν όλοι να ήταν κάλλιστα στην ατυχή θέση των warriiors που θεωρώ θα πάνε για rebuild φέτος γύρω από τον Curry. Εντωμεταξύ τραυματίστηκε και ο Zion στην ήττα από τους Lakers (καλό αποκλεισμό από το Denver🤣)  και δε τους έχω να περνάνε εύκολα με τους Kings τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερή ενέργεια και passing game απ'τους Κings... οι Warriors έπαιζαν σαν κουρασμένα παλικάρια. Πώς περνάνε έτσι τα χρόνια, να θεωρείτει ο Γκριν συνταξιούχος, ο Κλέι ξεπερασμένος και ο Πωλ να'χει καταντήσει σαν το gollum ψάχνοντας ένα δαχτυλίδι.

Αντιθέτως με την ομαδική προσπάθεια των Kings, οι Pelicans το πάλεψαν περισσότερο με ατομικές ενέργειες. Κρίμα που τραυματίστηκε πάλι ο Zion, αλλά πιστεύω ότι θα κέρδιζαν οι Λέικερσ ούτως ή αλλως.

To Σάββατο έχει παιχνίδια 20:00 - 22:30 - 1:00 και τη Κυριακή 20:00 - 22:00 - 2:00 (bucks). Το game3 των bucks 00:30 και τα games 5-6-7 στις 20:00

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

1 minute ago, ilos said:

Εγώ πάντως θα το ρίξω το ξενύχτι σήμερα για το sixers heat. Το άλλο μου είναι αδιάφορο, θα το μάθω το πρωί.🤣

δωσε προγνωστικο για το σιξερς χιτ. θα το δουμε παρεα.

16 minutes ago, ilos said:

Εξαρτάται σε τι κατάσταση είναι ο Embid.

τον βλέπω σε κάκιστη φόρμα. σέρνει τα πόδια του στα πρώτα λεπτά. δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοια κατάσταση ξανά.

σε άλλα νέα. δικαιοσύνη γιατί εκεί προστατεύουν το προϊόν τους.

https://www.sdna.gr/mpasket/1190037_nba-teleiose-ton-tzontei-porter-isobios-apokleismos-gia-paranomo-stoihimatismo

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...