Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, IcemanGr71 said:

Για να δούμε τι θα δούμε στη συνέχεια.....

FB_IMG_1707419961795.jpg

εμένα παντα μου άρεσε ο Beverly, τρομερος αμυντικος,φετος ομως δεν τον εχω δει σε κανενα ματς δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται, τον εχει δει κανεις σας?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, h3342 είπε

εμένα παντα μου άρεσε ο Beverly, τρομερος αμυντικος,φετος ομως δεν τον εχω δει σε κανενα ματς δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται, τον εχει δει κανεις σας?

Λίγο πολύ τα ίδια με πέρσι είναι... Απλά μη νομίζουμε ότι είναι Houston/LA Clipper prime Beverley. Είναι έξυπνος και ξέρει πως δουλεύουν τα συστήματα του Doc (για αυτό αποκτήθηκε) και μπορεί να επικοινωνήσει με τους άλλους για να πάρουν τα κουλά τους στις περιστροφές που δε σκαμπάζουν από αυτά. Αλλά κλασικά δεν έχει ούτε το ύψος ούτε την αθλητικότητα για να σταματήσεις μεγάλα guards και wings που πονάνε οι Bucks. Θα πολεμήσει λίγο περισσότερο στα σκρίν σε σχέση με τον Payne, αλλά από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει μανούρες στην ομάδα εντός και εκτός παρκέ...

Δημοσ.

Tη χρονιά της φούσκας οι Mπακς είχαν τον Μάθιους σε εξαιρετική κατάσταση αμυντικά, και στην επίθεση έσταζε τρίποντα. Πέρα απ'αυτό όμως δεν ήξερε να κάνει τίποτα άλλο στην επίθεση. Κάτι παρόμοιο είναι κι ο Μπέβερλι με τη διαφορά ότι τα ποσοστά του έχουν πέσει δραματικά, σε σημείο που διστάζει να σουτάρει. Βάλε και το πρόβλημα του Γιάννη στο 3ποντο, γίνεται πολύ προβλέψιμη η επίθεση... θα τους αφήνουν ελεύθερους όλη την ώρα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilos είπε

Portis, Θανάσης και τώρα Beverley πιο πολύ αντίκτυπό έχουν σαν youtube streamers παρά σαν παίχτες πλέον...

Γελάω μόνος μου σαν μα...ας

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι άλλο με τον Χορστ και τα trades στα Ελάφια. Ναι οκ μικρή αγορά το Milwaukee, αλλά όταν σου σκάει το τζόκερ με το Γιάννη και τσιμπάς και δαχτυλίδι, κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις αυτό το mentality και success. Και μόνο αυτό δε κάνουν τα τελευταία 2χρόνια+

Σε άλλα νέα, ξεχωρίζω το ταπίδι στον Γουέμπι και τη διαστημική πάσα της άλλης λατρείας μου, Luca.

• Like 4
Δημοσ.
20 ώρες πριν, ekrepali είπε

Tη χρονιά της φούσκας οι Mπακς είχαν τον Μάθιους σε εξαιρετική κατάσταση αμυντικά, και στην επίθεση έσταζε τρίποντα. Πέρα απ'αυτό όμως δεν ήξερε να κάνει τίποτα άλλο στην επίθεση. Κάτι παρόμοιο είναι κι ο Μπέβερλι με τη διαφορά ότι τα ποσοστά του έχουν πέσει δραματικά, σε σημείο που διστάζει να σουτάρει. Βάλε και το πρόβλημα του Γιάννη στο 3ποντο, γίνεται πολύ προβλέψιμη η επίθεση... θα τους αφήνουν ελεύθερους όλη την ώρα.

Ο Μάθιους είχε σωματότυπο Crowder, άνετα τον έβαζες πάνω σε wings και ήταν πάντα τιμιότατος. Ο Beverley είναι 1.80 με τα χέρια στην ανάταση, αλλά είναι απίστευτα εκνευριστικός και μπορεί να μπει κάτω από το πετσί σου αν είσαι Mr sensitive που ελάχιστοι όμως είναι στο NBA. Όσο για τον Αγραβάνη, ασχολίαστο από meme σε meme πάμε.🤣

• Like 2
Δημοσ.

Για το άλλο το παλικάρι τον AJ Green, άλλαξεις γνώμη από πέρυσι ή όχι;

Για μένα θα έπρεπε φέτος να έχει τουλάχιστον 15 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, για να δούμε αν έχει πιθανότητες για βελτίωση κυρίως αμυντικά. Εδώ ρε συ παίζει ο Μέρλιν στους Καβαλίερς 15 λεπτά (22 τον Γενάρη)... μη τρελαθούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, ekrepali said:

Tι διάολο, μήπως θέλουν να κάνουν tanking του χρόνου, για να πάρουν κανένα 1st pick; 🤣

μολις θυμηθηκα κατι δηλωσεις του Αγραβανη το καλοκαιρι που υπερασπιστηκε τον Γιαννη με τον τρςαυματισμο του, οι καλες πραξεις ανταμειβονται..

αλλη ομαδα με Beverly οι Μπακς, βγαζει την μεταδοτικη ενεργεια που χρειαζεται στο παρκε, γινεται γρηγορο rotation της μπαλας που ελειπε κι ετσι βγαινει ευκολοτερο το αμαρκαριστο σουτ απεξω ή ανοιγει ο διαδρομος για το layup,

επιτελους απεκτησαν ενα badboy οτι πρεπει για τα playoffs εκει που ειχαν μαζεψει ολους τους μορμονους-παπαδοπαιδια, θυμιζει πολυ PJ. Tucker που και εκεινος δεν ηταν και κανενας παικταρας αλλα εβγαζε ενεργεια

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
2 hours ago, Odyss3us said:

μολις θυμηθηκα κατι δηλωσεις του Αγραβανη το καλοκαιρι που υπερασπιστηκε τον Γιαννη με τον τρςαυματισμο του, οι καλες πραξεις ανταμειβονται..

Kαλά... μη περιμένεις να πατήσει παρκέ με τη φανέλα των Μπακς, ούτε καν προπόνηση. Απλά κάτι έπρεπε να πάρουν οι Μπακς για αντάλλαγμα για να αδειάσει η θέση του Ρόμπιν. Απαγορεύεται να δώσεις τζάμπα παίχτη σε άλλη ομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...