ilos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Καλά τα βοθροκάναλα δεν έχουν εντελώς τσίπα, το έχουν και header vid στο yt. Κάναν θέμα που χορεύαν το παπάκι μετά την νίκη με τους cavs, σαν ασέβεια προς τον τιτανοτεράστιο Griffin.🤣
greekfragma Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 ο αμερικανός αδερφός του Πορδοσάλτε. τους βάζω στο ίδιο καζάνι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 22 hours ago, ekrepali said: Το buzzer beater του Θανάση τώρα το είδα Glorious repost... 😛 1
h3342 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 εγώ χτες που είδα την παναθα και έπαιξε καλά ο Κώστας Αντετοκουμπο, σκέφτηκα φαντάσου ο Γιάννης να καταφέρει να μας κάνει κανένα trade με τους Bucks και να μας πάρουν τον Κώστα και να μας στείλουν τον...Θανάση???ανατρίχιασα 😂😂 1
wizzy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Τι έκανε ο άνθρωπος... https://www.sport24.gr/basket/o-loyka-ntontsits-trelathike-epiko-rekor-karieras-me-75-pontoys-pire-to-rekor-eyropaioy-apo-ton-antetokoynmpo.10256463.html
greekfragma Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Εκεί στο πορδ24 ούτε ένα τίτλο σωστά. 73
greekfragma Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 100κουβάδες έξτρα να πετάγανε ακόμα καυτός θα ήτανε ο παικταράς! πόσο τυχεροί είμαστε που βλέπουμε Luca Γιάννη Nicola ❤️ 1
ilos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 20 ώρες πριν, Weiss είπε The aftermath Χαχαχα στο τέλος που πάει να του δώσει την μπάλα ο Kidd και πήγε να του κάνει some shady indiana Giannis sh1t.🤣 Σήμερα είδα άλλον έναν διασυρμό της υπερομάδας των Celtics. Και αυτή την φορά δεν ήταν μετά από back 2 back, ή για την ακρίβεια ήταν αλλά για τους Clippers.😂 Scheduled loss i guess. Τουλάχιστον δεν έκατσαν από το ημίχρονο στο πάγκο οι starters. Με τόσο hype όλη την χρονιά από τα media και τους επιστήμονες θα έχει πολύ φάση το ενδεχόμενο πατατράκ στην postseason. Στην ανατολή υπάρχουν ήδη 2 ομάδες που μπορούν να τους αποκλείσουν αν κάνουν ένα trade (Bucks έναν Caruso type player και Phily ένα scoring guard ακόμα πλην του Maxey) και άλλες 4-5 που δε θα είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν στο 1st round (Knicks, Cavs, Indiana, Orlando και κλασικά Heat από το πουθενά), Καλά για δύση δε το συζητάμε υπάρχουν 6-7 ομάδες που είναι στο ίδιο ή καλύτερο επίπεδο από αυτές τις 3 στην Ανατολή. Ειδικά οι clippers τον τελευταίο καιρό είναι η καλύτερη ομάδα στο NBA μακράν. Άν δεν έχουν τραυματισμούς πάλι, δε τα βλέπω εύκολα τα πράγματα για τους Nuggets. 1
ekrepali Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, ilos said: Σήμερα είδα άλλον έναν διασυρμό της υπερομάδας των Celtics. Δεν τους έκανε ο Theis πριν 2 χρόνια, και τώρα παίζουνε με τον άμπαλο τον Kornet. 2 εκατομύρια συμβόλαιο έχουν κι οι δυο. O Holford σκιά του ευατού του, τα χρόνια δε γυρίζουν πίσω. Ο Porzingis τόσο επιρρεπής που είναι σε τραυματισμούς, αμφιβάλλω αν θα καταφέρει να βγάλει μια ολόκληρη σειρά playoff. Oι Clippers με τον Zubac υγιή, εναντίον των Nuggets... νομίζω πως θα είναι η καλύτερη σειρά αγώνων που θα δούμε φέτος, μακάρι να πιάσουν 1-2 στην κατάταξη να τους δούμε στον τελικό της δύσης. 1
greekfragma Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 ήταν δίκαιο και έγινε πράξη....και ας είμαι Γιάννης we are all bros
mants118 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε ήταν δίκαιο και έγινε πράξη....και ας είμαι Γιάννης we are all bros μόλις το είδα! true!!!!
ekrepali Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 On 22/01/2024 at 22:53, greekfragma said: Παίζει να ειδα στον 'υπνο μου Joker vs Giannis 'η να διάβασα και λάθος το πρόγραμμα...τεσπα. ιτσ ολ γκουντ μαν Θα βάλεις ξυπνητήρι ή πάλι τζάμπα θα ξυπνήσεις; 😄
greekfragma Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 6 minutes ago, ekrepali said: Θα βάλεις ξυπνητήρι ή πάλι τζάμπα θα ξυπνήσεις; 😄 δουλεύω το πρωί...ευτυχώς και μου το θύμισες να το δω σε replay το απόγευμα ❤️😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα