Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1634

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.
5 ώρες πριν, wizzy είπε

Έναν τέτοιο πρέπει να πάρει να τον βάλει στις ντουζιέρες μαζί με τους οργανωμένους για να ησυχάσουμε μια και καλή.🤣

Δημοσ.

τι να γράψεις εδω.

Καρούσο τα νούμερά σου δε λένε όλη την αλήθεια. Για τον Λιλαρντ οτι δε παίζει άμυνα το ήξερα...Μάλλον ο Γιάννης θα πρέπει να το εξηγήσει αργότερα που θα σφίξουν τα γάλατα πόσο σκληράδα πρέπει να προσθέσει.

mitsimeech κλαιω

Δημοσ.

Δεν έχω δει ολόκληρο αγώνα φέτος, αλλά απ'τα highlights και μόνο πονάνε τα μάτια μου. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχει γίνει λάθος πάσα στη κορυφή τις επίθεσης και φεύγει η αντίπαλη ομάδα στο transition απέναντι στο Λίλαρντ ενώ οι άλλοι τέσσερις δεν έχουν προλάβει καν να περάσουν το κέντρο.

Επίσης στο παιχνίδι με τους Χιτ με προβλημάτισε που δε βρέθηκε πάλι λύση στο μαρκάρισμα του Αντεμπάγιο στο high post... βαράει σουτάκια ανενόχλητος κι ο Λόπεζ είναι πιο αργός κι απ'τη καθυστέρηση.

Δημοσ.

Καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έτυχε και το είδα ολόκληρο, οι Bucks ήταν κάπως "αδειασμένοι" μετά τους heat. Ενώ παραδόξως ξεκίνησαν καλά, μετά υπήρχε χαλάρωση ειδικά στα rebound. Στα μέσα που ο νιούφης ξέχασε τον Λίλαρντ στον πάγκο χάσανε ότι ρυθμό είχαν και σιγά σιγά ακόμα και αυτοί οι Bulls πήραν κεφάλι. Το πόσο σπουδαία και αφανή δουλειά κάνει ο Kαρούσο, το ξέρουν και οι πέτρες. Παρόλα αυτά κατάφεραν και το γύρισαν και πήραν ξανά το προβάδισμα με 3 στο τέλος χάρη κυρίως στις μεγάλες προσωπικότητες που έχουν ο Λίλαρντ, ο Γιάννης και ο Λόπεζ καθώς και στις 2 "μαχαιριές" του Μπισλεϋ.

Μετά είχαμε την κλασική βλακεία που δέρνει όλο το NBA (όχι μόνο τους Bucks) που δε κάνουν foul στην τελευταία επίθεση ενώ προηγείσαι με 3 και δεν υπάρχει χρόνος για άλλες επιθέσεις ουσιαστικά. Ε χάθηκε ο Μπίσλεϋ στην επαναφορά απομόνωσαν πάλι τον Λόπεζ στην περιφέρεια (δεν είχε κανένα λόγο να είναι μέσα στην τελευταία επίθεση όταν είσαι μπρος με 3 ρε λακαμάδες) και κλασικά τα αργά του πόδια τον τιμώρησαν πάλι, χωρίς να θέλω να ρίξω shade στα @@ του Καρούσο.

Μετά στην παράταση είχαμε τρικυμία εν κρανίω, δε θέλω να το σχολιάσω.

P.S. Αρχίζω να κατασταλάζω ότι πλέον αυτός θα είναι ο παίχτης Μίντλετον από εδώ και πέρα . Ένας part time scorer που πληρώνεται ως full time semi-allstar. Τώρα το χειμώνα δύσκολα να ξεφορτωθεί αυτό το συμβόλαιο, το καλοκαίρι μαζί με ένα 1st round pick κάτι μπορεί να γίνει. Ακόμα και ένας Καρούσο ή ένας Anenoby θα είναι σούπερ προσθήκη γιατί εκεί πάσχουν.

Και ο Κλέι Τόμπσον παρόμοια vibes μου βγάζει στους Warriors. Το ίδιο Cooked είναι και οι 2.🤣

• Like 1
Δημοσ.
On 01/12/2023 at 21:30, ekrepali said:

Δεν έχω δει ολόκληρο αγώνα φέτος, αλλά απ'τα highlights και μόνο πονάνε τα μάτια μου. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχει γίνει λάθος πάσα στη κορυφή τις επίθεσης και φεύγει η αντίπαλη ομάδα στο transition απέναντι στο Λίλαρντ ενώ οι άλλοι τέσσερις δεν έχουν προλάβει καν να περάσουν το κέντρο.

Nα'το πάλι σήμερα!!!  🤪 Του κάνουν double-team, βγαίνει ο Λόπεζ ελεύθερος απ'το σκριν.

Αν φοβάται να του κόψει τη πάσα, υπάρχει και ο Πόρτις ώστε να αποφύγουν το λάθος.
Και τι κάνει ο Dame... πασάρει στον Μπίσλει.

Spoiler

1.jpg.559df6b5f37457a25edff82be716a3f9.jpg

2.jpg.ac8b47c5ed3f9c7bdad54b0ed5cae94e.jpg

3.jpg.04a5137ac0f6547c4d7e0f37a2703197.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Να δω Νικς Μπακς ή να πάω για ύπνο; ζζ.ζ.ζ.ζ.ζ.ζ.

ρε Γιαννάκο μου....πάλι τα ίδια φέτος. τι θα γίνει με τις βολές; 12+ δεύτερα για να εκτελέσεις; 

ας απολύσουν όποιον του κάνει free throw shooting lessons. έχει καταντήσει πλέον ΑΗΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

θα φάει πάλι violations και είναι ΝΤΡΟΠΗ για τέτοιου επιπέδου ALL STAR

Δημοσ.

να σου πω εύκολο το βρίσκω.

ένα αμπουντου έχει...και μετά τα άλλα είναι σαλαμου και ρεξιτι.

αμπουντού-σαλαμού αμπουντού-ρεξίτι.

δείχνει μεγαλύτερο αλλά τεχνικά νομιζω είναι πιο εύκολο

Jeff Goldblum What GIF by The Late Late Show with James Corden

Δημοσ.

Θλιβερος τυπακος ο προπομητης των bucks

Καταντια να εχουν παρει ενα ατομο με μηδεν προσωπικότητα απλα για να τον κανουν οτι θελουν οι παιχτες

Και οπως φανηκε με την indiana χθες απεχουν σε ταλεντο αρκετα απο αλλες ομαδες

Δημοσ.

Ειδα λιγο Lakers σημερα. Ο Λεμπρον πραγματικα μπορει να βαζει καθε μερα 50 ποντους στο ρελαντι. Ειναι απιστευτο αυτο που κανει . Τα εχω ξαναγραψει οκ , δεν ειμαι και ο πλεον αντικειμενικος αλλα δεν γινεται να μην τον θαυμαζεις ειναι εξωγηινα αυτα που κανει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Weiss είπε

Μέχρι οι Bucks να πάρουν point of attack defender στα pick and roll που να μπορεί κάπως να πολεμάει τα σκριν, δεν είναι contenders τελεία και παύλα. Η Indiana είναι μια χαρά ομάδα με top επίθεση, pace και τώρα τελευταία δείχνει και παλμό στην άμυνα με κάτι Nysmith (που ήταν τελειωμένος στους C's) κλπ. Το ίδιο και το Orlando που είναι επίσης ανερχόμενη δύναμη με top defence αν και υστερούν λίγο στο τρίποντο. Μην διαβάζετε τα παραμύθια για 2 team race στην Ανατολή. Είναι μεν weaker από την Δύση, αλλά και άλλες ομάδες μπορούν να μπουν ξανά στο κόλπο ακόμα και η Phily και oi Heat. Οι Celtics πχ χωρίς τον Πορζίνγκις να παίζει αρκετά λεπτά είναι αντίο ζωή και κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι θα παίζει βάση του ιστορικού του.

Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν που χάσαν χτες από τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Haliburton, χάσανε από το chicago αν δείτε το παραπάνω post. Switch τον lopez στο τρίποντο και αρχίζουν τα κλαρίνα. Ο "μυρωδιάς" Bud πήρε πρωτάθλημα με 5ρι τον Γιάννη και 4ρι τον Τάκερ στο clutch time, υπενθυμίζω. Και όποτε έπαιζε με Λόπεζ σε όλο το υπόλοιπό διάστημα, ήταν με αυστηρό drop coverage και με τον Holiday να πολεμάει κάθε σκριν που ήταν από τους καλύτερους στον συγκεκριμένο τομέα τότε (δε παίρνω όρκο πλέον μετά την Himmy εποχή και τη προηγούμενη τσόντα του Χάλιμπαρτον)🤣.

Η άποψή μου είναι ότι αυτή η ήττα θα κάνει πολύ καλό στους bucks, γιατί μέχρι τώρα μασκαρευόταν το πρόβλημα της ανύπαρκτης περιφερειακής άμυνας από την εξωφρενική απόδοση στην επίθεση ειδικά στα 4α δεκάλεπτα.

Τώρα επειδή θα είναι 2nd aprin ομάδα του χρόνου (όπως και οι Celtics), θα πρέπει να κινηθούν άμεσα στο deadline για να σώσουν την χρονιά (και τις επόμενες) γιατί από του χρόνου δε θα μπορούν καν. Το κακό είναι ότι δεν έχουν picks. Αλλά άνετα μπορεί να πάρει πιστεύω Καρούσο ή Ανενόμπι με Μιντλετον. Κοτζαμ allstar ήταν.😆

To Τορόντο δεν έχει από shooting τίποτα και θα πρέπει να πληρώσει 25-30m τον Ανενόμπι το καλοκαίρι. Είναι πιο εύκολο να γίνει αυτό το deal πιστεύω. Αν ήμουν Chicago, πιο δύσκολα θα έδινα τον Καρούσο και ας πάω για rebuild είναι winning mentality παίχτης και κολλάει σε κάθε ομάδα.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...