Weiss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Πώς γίνεται κάποιος να μην τον πηγαίνει καθόλου; Καθόλου όχι, αλλά μουρμουράει συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 πραγματικα και εμένα μου φαινεται παραξενο πως δεν τον πας οπως λες καθόλου κιολλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Και η επισημη απάντηση απο την εξυπηρέτηση συνδρομητών του Nba για το αν θα υπάρξει εκπτωτικός κωδικός BF. "Greetings, Thank you for contacting NBA League Pass support. We do not have any promotion or discount codes for NBA League Pass currently. Please continue to check your Email for any discounts or offers from the NBA. If you have any more questions please let us know. Best regards," Πάει χάλασε και το Nba. Χειρότερο και απο τις εκπτώσεις BF εδω, έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 θα πλερώσεις για να μάθεις άμυνα 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Εννοείται. Ας είναι καλά η Cosmote με την 20% έκπτωση. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2023 στις 12:08 ΜΜ, phanispal είπε Πώς γίνεται κάποιος να μην τον πηγαίνει καθόλου; Στις 23/11/2023 στις 12:12 ΜΜ, Weiss είπε Καθόλου όχι, αλλά μουρμουράει συνέχεια ναι! Στις 23/11/2023 στις 1:29 ΜΜ, h3342 είπε πραγματικα και εμένα μου φαινεται παραξενο πως δεν τον πας οπως λες καθόλου κιολλας! δεν μου αρέσει που μουρμουράει συνέχεια, αυτό βέβαια μπορεί να είναι και θέμα δημοσιότητας, δηλαδή να προβάλουν ότι είναι γκρινιάρης πιο πολύ αντι για άλλες στιγμές.. + ότι παίζει ατομικά, οκ στο ΝΒΑ είναι αλλά μερικές φορές το παρακάνει... (προφανώς δεν τον μισώ, δε μου έχει κάνει κάτι ο άνθρωπος, απλώς δεν τον πάω) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από mants118 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μπάσκετ ξέρει πολύ το παλικάρι όμως, είναι κάτι διαφορετικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δείτε 2 φάσεις με τον Andre Jackson στο 2:37 και στο 6:04 Στη μια παίρνει τη μπάλα κάτω απ'τη ρακέτα και ξέρει ότι στο φτερό είναι ο Middleton Στην άλλη δίνει διπλό σκριν στον Μπίσλει για να του δώσει ελεύθερο διάδρομο. Το παλικάρι αυτό έχει μπασκετικό iq και αθλητικά προσόντα... μακάρι να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος, νομίζω οι Μπακς πέτυχαν λαυράκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Ψαγμενες φάσεις φίλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Σήμερα είδα του youtube ένα κανάλι που είχε τα highliths με ποσοστά ευστοχίας σε κάθε παίχτη που είχε την μπάλα. έτσι έβλεπες τι ποσοστό έχει live πριν σουτάρει δε ξέρω αν θα συνεχίσει να το κάνει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 16 minutes ago, coyote2 said: Σήμερα είδα του youtube ένα κανάλι που είχε τα highliths με ποσοστά ευστοχίας σε κάθε παίχτη που είχε την μπάλα. έτσι έβλεπες τι ποσοστό έχει live πριν σουτάρει δε ξέρω αν θα συνεχίσει να το κάνει... ναι πολυ καλό και εγω εβλεπα τα ποσοστα και έχανα τις φάσεις 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μόλις έβαλα να δω το πρώτο ματς Γιάννη για φέτος. Έχω χάσει τα πάντα από το δίδυμο με Λίλαρντ. Ούτε καν τα βίντεο highlights μετά. Ελπίζω να βρεθεί χρόνος για το υπόλοιπο μισό της regular ωμπωωωωωω βαριούνται τα παλικάρια. πολύ χαλαρότητα βλέπω. το καλό που θέλω στο Griffin να τραβήξει μερικά αυτάκια. Το οτι είμαστε τόσο αρχή της σεζόν δεν επιτρέπει τέτοια εικόνα. μισή ταχύτητα κάτω εκτός του Γιάννη όλοι τους σε σχέση με τους Blazers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 απο το -26 στη 3η περίοδο στο +6 και νίκη για Μπακς. μεγαλύτερο comeback για φέτος στη Λίγκα. Γουρλής ξεκίνησα 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 26/11/2023 στις 10:49 ΜΜ, greekfragma είπε Μόλις έβαλα να δω το πρώτο ματς Γιάννη για φέτος. Έχω χάσει τα πάντα από το δίδυμο με Λίλαρντ. Ούτε καν τα βίντεο highlights μετά. Ελπίζω να βρεθεί χρόνος για το υπόλοιπο μισό της regular ωμπωωωωωω βαριούνται τα παλικάρια. πολύ χαλαρότητα βλέπω. το καλό που θέλω στο Griffin να τραβήξει μερικά αυτάκια. Το οτι είμαστε τόσο αρχή της σεζόν δεν επιτρέπει τέτοια εικόνα. μισή ταχύτητα κάτω εκτός του Γιάννη όλοι τους σε σχέση με τους Blazers Βρήκες και εσύ game να δεις...🤣 Τέσπα οι Bucks είναι WIP, δε πρόκειται να βγάλεις καλά συμπεράσματα ακόμα. Για την άμυνα τα έχουμε πει 1000 φορές και μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες. Ο μαθητευόμενος μάγος στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς δεν είχε καν τον Lopez σε drop coverage με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζονται από τυχάρπαστες επιθέσεις όπως οι Craptors. Πλέον που τον κράξαν οι ίδιοι οι παίχτες και το γύρισε, τουλάχιστον έχει interior defense όπως πέρσι. Η περιφέρεια βέβαια είναι θέμα personnel και χωρίς trade αντί-Holiday point of attack defender (πχ Caruso ή Anenoby) μέχρι το deadline δε λύνεται.Το spacing στην επίθεση είναι πολύ προβληματικό ακόμα, το πολυδιαφημισμένο picn'roll του Dame και του Γιάννη είτε το ξεχνάνε, είτε δεν εκτελείτε πολλές φορές σωστά (σε λάθος χώρο ή με λάθος γωνία από την πλευρά του Γιάννη) με αποτέλεσμα ο Dame να παγιδεύεται και να κάνει ένα σωρό λάθη κλπ κλπ. Πιο αξιόπιστες είναι οι συνεργασίες του με τον Lopez γιατί εκεί τουλάχιστον έχεις και την δυνατότητα για pic'n'pop. Ο Γιάννης στα τελευταία 2 παιχνίδια παίζει με ίωση και είναι εμφανέστατα ματιασμένος (άσχετα αν μοιράζει και πάλι 30ρες). Χάνει εύκολα καλάθια κάτω από τη ρακέτα που είναι να τραβάς τα βυζιά σου.🤣 Ο Middleton λένε ότι έχει τενοντίτιδα τώρα στον αχίλειο. Ο Dame πιο πολύ μπουκάρει έτσι όπως είναι η κατάσταση για να εκβιάζει τα foul παρά σουτάρει στην τελική. Ο Lopez είναι ηρωϊκός και πάλι ο κακομοίρης (ευτυχώς) και για αυτό δεν έχουν χειρότερο ρεκόρ. Οι άλλοι πετάνε χαρταετό. Άντε στα μισά games να πάρεις κάτι από τον Portis και μια φορά στα 1000 χρόνια να σου βάλει κανένα clutch τρίποντο κάποιος από τα υπόλοιπα παρτάλια που βαράνε ανενόχλητοι συνήθως τα σίδερα. Πχ αυτό το έκανε ο Pat με 2 clutch τρίποντα με τους Mavs και τον εκθείαζαν μετά lol, ενώ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι τον είχαν κάνει γιογιό ο Luka και ο Kyrie. Α και 2 παιχνίδια ήταν hot af και ο Beasley και από τότε αγνοείται.🤣 Το καλό για τους Bucks είναι ότι όλη η east είναι weak. Ούτε η Βοστόνη όπως την παρουσιάζουν είναι κάτι το ιδιαίτερο imo. Όταν η μπάλα καίει κλασικά παθαίνουν κοκομπλόκο, το πολύ πολύ μπορεί να καταλήξει σε κανένα Holiday για ανέγερση νέας οικοδομής. Οι Magic μου έχουν κάνει καλή εντύπωση ως τώρα (τους περίμενα καλούς αυτούς και τους Pacers), είναι οι OKC του 2023. Στην δύση γίνεται σφαγή, αλλά πιστεύω κάποια στιγμή θα σοβαρευτούν οι Nuggets και θα είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από ilos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 ούτε για κατούρημα δε προλαβαίνω...όχι ΝΒΑ να δω και ινσομνια ποστς. δε διαβάζω τίποτα. έχω εσένα για σούμα ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα