Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Για την ανταλλαγή Πέρκινς για Κρίστιτς συμφωνώ και εγώ, τραγική επιλογή. Μέχρι την ημέρα του trade η Βοστώνη είχε το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, μετά κατέρρευσε. Απ' ότι φαίνεται ο Ζερμαίν έχει τελειώσει οριστικά, ο Γουϊλκοξ και ο Γκρίν είναι εκτός, πάμε τώρα με Γκαρνέτ στο 5 και Μπάς, και όπου μας βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μπαίνεις από άλλο browser ή βάζεις τον FF σε private browsing mode Το ελληνικό site δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα πάντως. Με την πρώτη ματιά δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά αφού λες ότι έχει κάποια πλεονεκτήματα θα το κοιτάξω εκτενέστερα. E μόνο και μόνο που έχει ώρες παιχνιδιών σε ώρα Ελλάδας φτάνει. Βέβαια πιο πολύ από ΟΛΑ βολεύει η εφαρμογή NBA.tv στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δεν ήξερα πως ο Westbrook έχει ανανεώσει. Ο καλός ο playmaker των Thunder είναι ο Harden, μπορούν να παίξουν με την μπάλα στα χέρια του και τον άλλο off-guard. Δεν είναι τόσο καλή ομάδα πάντως, όλο iso παίζουν. Η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών είναι οι Spurs, ακόμα και με απουσίες ξέρει ο Pop να τη δουλεύει. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο τερματίζουν σε υψηλές θέσεις αθόρυβα. Ενδιαφέρον έχουν και οι Grizzlies οι οποίοι διαθέτουν την καλύτερη πεντάδα στο ΝΒΑ αλλά αποτελέσματα δεν φέρνουν. Έχει ενδιαφέρον η Δύση καθώς άλλοι ανεβαίνουν κι άλλοι κατεβαίνουν, δεν υπάρχει πια θηρίο (LAL+SAS κυριαρχούσαν τα τελευταία 10 χρόνια). Στην Ανατολή είναι αλλιώς τα πράματα, CHI-MIA για ECF θεωρείται δεδομένο. Άντε να τελειώσει η regular season επιτέλους! edit. Φαίνεται πως ο Westbrook ανανέωσε τέλη Γενάρη με max deal χωρίς player opt-out (αυτό είναι κίνηση marketing, το έχουν κάνει και οι 2 mvp). Πολλά λεφτά για κοντό SG, ελπίζω να τους βγει σε καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ο Westbrook παντως ειχε θεματα με αρκετους συμπαικτες του και καλό θα ηταν να τον στειλουν μεταγραφη για ενα κανονικό πλειμεικερ και ίσως ενα ακόμα γκαρντ.. Ο Χαρντεν όπως ειπες ειναι το βαρόμετρο των OKC από τη στιγμή που οι αλλοι παίζουν στο ίδιο επίπεδο με περσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Σιγά μην ανταλλάξουν τον Γουέστμπρουκ. Οι μόνοι πιο κανονικοί πλέι μέικερ που μπορεί να βάλουν 25 πόντους μέσο όρο που βάζει ο Γουέστμπρουκ είναι ο Ρόουζ,ο Ντερόν, ο Πόλ, ο Πάρκερ. Σιγά μην ανταλλάξουν οι άλλοι αυτούς για τον Γουέστμρπουκ. Οι μόνοι που μπορεί και να ανταλλαζόταν με τον Γουέστμπρουκ και είναι πιο κανονικοί πλέι μέικερ είναι ο Wall και ο Lowry. To ρισκάρεις όμως; Δεν θα το έλεγα. Και μετά ο Ρόντο. Αλλά και πάλι δεν θα τον δίναν οι Σέλτικς και πας πολύ κάτω μετά στο σκοράρισμα. Και ο Χάρντεν ούτε για αστείο δεν είναι PG. Χειρότερος είναι από τον Γουέστμπρουκ. Εντάξει παιχταράς είναι, πιο συμπαθής από τον Γουέστμπρουκ αλλά και λιγότερο πασάρει και δεν έχει την εκρηκτικότητα του Γουέστμπρουκ. SG πεντακάθαρο είναι και μάλιστα ένα από τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 συμφωνω απολυτα, κατ αρχην ο γουεστμπρουκ δεν μ'αρεσει γιατι δεν ειναι "κανονικο" pg, νομιζει πως η ομαδα ειναι δικια του κ παιζει μονος του, χωρια που κανει ενα σκασμο λαθη, αν τον ειχα στην ομαδα μου κ ειχε στην 4η περιοδο αυτος την μπαλα, θα χεζομουν πανω μου, καμια εμπιστοσυνη δεν του χω για οταν η μπαλα ζυγιζει 200 κιλα κ εχουν χασει πολλα ματς ετσι με τις μλκιες του, χωρια που δεν πασαρει ποτε κ για κανενα λογο, βεβαια κ που να την δωσει, μονο ντουραντ παιζει μετα, χωρια αυτο το τσαμπουκαλο-αλητικο στυλ που δεν το γουσταρω καθολου, ο χαρντεν pg; τι λετε ρε; αν σας πω οτι τον ειχα για 3αρι; αντε, πες 2αρι, και καλο φυσικα, βασικος επρεπε να παιζει και η τελευταια μου ενσταση, μιας κ πιασαμε οκλα ειναι ο ντουραντ, το ειχα ακουσει κ σε μια εκπομπη κ συμφωνω απολυτα, χωσου ρε παλικαρι μου μες στην ρακετα κ ξεσκισε τους που μου καθεσαι κ τραβας σουτακια να πουμε λες κ παιζεις σε διαγωνισμο 3ποντων, ποσο μου την σπαει αυτο το πραγμα... καποιος να του δωσει την κασετα με τον wade ρε παιδια οταν το πηρε 4-2 με το νταλας, να δει πως παιρνονται τα πρωταθληματα, αμα δεν μπεις μεσα παιχταρα μου να παιρνεις κ τα φαουλ να βαρας καμια 10αρια βολες σε καθε ματς, να πετας κ καναν παιχτη τους εξω, πρωταθλημα δεν παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 13 έχουν χάσει μωρέ όλα κι όλα. Που τα είδες τα πολλά; Αλλά όντως είναι κάφτης ο Γουέστμπρουκ στο τέλος αλλά έχει πάρει και παιχνίδια στο τέλος. Lol άλλο στύλ παίχτης ο Ντουράντ και εννοείται πολύ ανώτερος από οποιονδήποτε παίζει αυτή τη στιγμή εκτός από τον Λεμπρόν. Άμα το έχει το τρίποντο βολή και είναι ελεύθερος για ποιό λόγο να μπαίνει μέσα; Τι είναι; Wade; Μπαίνει και μέσα βαράει και τρίποντα και σουτ και τα πάντα όλα. Ο καλύτερος επιθετικά παίχτης του κόσμου είναι. Να δυναμώσει θέλει και δεν θα σταματιέται για κανένα λόγο. Ο Wade το 2006 παίζει να έκανε τους καλύτερους τελικούς που έχει κάνει παίχτης μετά τον Jordan. Δεν νομίζω να ξαναγίνει τέτοιο πράγμα ούτε από τον ίδιο τον Wade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα πήρε ο Λεμπρόν μετά το αντιαθλητικό του Γουέστμπρουκ και τους παίζει μόνος του. 23 έως τώρα και έχει άλλο ένα ημίχρονο. Λέτε για τους πόντους του βλάκα που θα χάσουν οι Θάντερ αν τον ανταλλάξουν αλλά δεν λέτε ότι όπως και σήμερα σε πολλά παιχνίδια κάνει περισσότερες προσπάθειες και από τον Ντουράντ. Σήμερα έχει 4/15 με τον Ντουράντ στο 6/10. Κάποια στιγμή θα τα πάρουν και οι συμπαίκτες του μαζί του. Πόσο θα γούσταρα αυτή η ομάδα να είχε Ρόντο αντί Γουέστμπρουκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πως δεν λέμε; Αυτό λέμε βασικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τους καλύτερους τελικούς μετά τον Τζόρνταν τους έκανε πέρσυ ο Ντίρκ, ΜΑΚΡΑΝ. Ο Γουεϊντ το 2006 είχε δίπλα του Σακίλ, Μούρνινγκ, Πέϊτον και λοιπούς παιχταράδες. Απο εκεί και πέρα, ο φετινός MVP της κανονικής περιόδου είναι ο Ντουράντ μακράν. Και απ' ότι φαίνεται η φετινή πλήρης Οκλαχόμα πάει καρφί για τελικούς με Μπούλς/Χίτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ξεκίνησε να πουλιέται εδώ και λίγες μέρες το πακετάκι του NBA.tv για τα πλέιοφς 53.43€ για όλα τα πλέι οφ και όσους αγώνες έχουν μείνει μέχρι να ξεκινήσουν. Πολύ καλή τιμή σε σχέση με πέρυσι. Αν θυμάμαι καλά πέρυσι είχε 90€ το καλό το πακέτο MONO για τα πλέιοφς που μπορούσες να βλέπεις όλους τους αγώνες και on demand και 60 το απλό το πακέτο που μπορούσες να βλέπεις μόνο live και στους τελικούς περιφερειών και NBA είχαν μόνο το καλό το πακέτο 20€. Φέτος δεν υπάρχει καλό και κακό πακέτο. Μόνο αυτό που έχεις πλήρη πρόσβαση και στα πλαιότερα παιχνίδια να τα βλέπεις ότι ώρα θέλεις. Και κοστίζει φθηνότερα από ότι το απλό πακέτο πέρυσι και με ένα μήνα σχεδόν regular μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 μια χαρα ειναι η τιμη, αλλα δεν παιζει να κατσω 2,5 ωρες τουλ μπροστα σε μια καρεκλα στο pc μπροστα, θα πιαστει ο λοκος μου ρε βαλτε δορυφορικη ρε, να απολαμβανετε nba αραχτοι στις κρεβαταρες σας/σαλονια σας, whatever, το pc δεν ειναι τηλεοραση ρε μαγκες, πως θα γινει δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τι να σε πω. Εγώ και στο σαλόνι βλέπω πάντως. Αλλά να σου πω την αλήθεια με το pc δεν το συγκρίνω που βλέπεις τα παιχνίδια και κάνεις και οτιδήποτε άλλο θέλεις στο ίντερνετ ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ε, ενταξει, περι ορεξεως.. κολοκυθοπιτα παντως με το downloading (την αλλη μερα, εστω, οκ) κ μετα κρεβαταρα δεν το συγκρινω με τπτ (αμα δεν ξερεις κι αποτελεσμα τζετ εισαι), γιατι ειτε στο pc εισαι ή στο κρεβατι, σου σπανε τον @@ με τις τοσες διαφημισεις/timeout τους κ πρεπει να χαραμισεις 2-3 ωρες απ'τον υπνο σου, ενω με downloading αν πηγαινεις και κατι βολες στο ff, σε 1 ωρα κ ενα τεταρτακι καθαρισες το πλεονεκτημα παντως του πακετακιου που ειπες πριν ειναι οτι μπορεις κ να αλλαζεις παιχνιδια, αν εχει παραλληλα κι αλλο εκεινη την ωρα βεβαια, αλλα να σου πω ουτε αυτο το γουσταρω, προτιμω να βλεπω ενα ματς παρα το ζαπινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μην ξεγράφετε τους Spurs στη Δύση. Η OKC κάθε χρόνο πάει και καλύτερα στην κανονική περίοδο αλλά στα playofss πνίγεται (επειδή παίζει isolation). Για το Harden επιμένω πως είναι καλύτερος decision maker και προτιμώ να είναι στα χέρια του η μπάλα με το Westbrook off-guard. Οι Thunder θέλουν οργανωτή και όχι PG να βάζει 25 πόντους, είναι πλήγμα η απουσία του Maynor. Πρώτος σκόρερ δε βγαίνεις χωρίς βολές, πόσες παραπάνω να δώσουν στο Durant; Ο Wade βγήκε finals mvp επειδή έπαιρνε παραδόξως πολλά σφυρίγματα, στα playoff δε δίνονται τόσα φάουλ. Άνθρωποι είναι οι διαιτητές, δε γίνεται τίποτα. Γι'αυτό λέμε πως σε ένα ιδανικό κόσμο ο Rose θα ήταν καλύτερος όλων, το παιδί βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Τι γίνεται με Howard και Bynum; Μαλωμένοι με τις ομάδες τους είναι; Nikos21aek απίθανο το gif σου, είμαι Love fan από εκείνη τη φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα