Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, IcemanGr71 said:

🤪🤪🤪🤪

FB_IMG_1695907257390.jpg

ρε παιδιά χωρις αστείο

πως εξαφανιστηκε αυτη η παιχτούρα μέσα σε 1 χρονο?

θυναμαι την χρονια με τους boston στα playoffs εβαζε 40αρες , πεθανε η αδερφή του,εχασε 1 παιχνιδι μετά ξανα 40αρα στο επομενο

και την επομενη χρονια εξαφανιστηκε?

τραυματιστηκε?τι επαθε ξαφνικα?

και οταν γυρισε τόσο χαλια επαιζε και δεν σταυρωνε ομαδα?

Δημοσ.

Ρε παιδιά άλλο παιχνίδι βλέπουμε 

Θα μας τρελάνουν

https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2260282/o-lilarnt-stoys-mpaks-hmmmm

Ειλικρινα νιώθω λες και έρχεται ο Παπαδογιάννης με μια σιγουριά και μου λέει κοίτα φίλε η θάλασσα είναι κίτρινη άσε που την βλέπεις μπλε εγω ξέρω είναι σίγουρα κίτρινη 

Δημοσ.
44 minutes ago, st2 said:

Θα μας τρελάνουν

Ειλικρινα νιώθω λες και έρχεται ο Παπαδογιάννης με μια σιγουριά και μου λέει κοίτα φίλε η θάλασσα είναι κίτρινη άσε που την βλέπεις μπλε εγω ξέρω είναι σίγουρα κίτρινη 

Κυριακή κοντή γιορτή. Από την άλλη κάποιος μπορεί να πει ότι οι Μπακς είναι ομάδα που μπορεί να καλύψει τις αμυντικές αδυναμίες του Λίλαρντ γιατί όχι μόνο έχουν το καλύτερο rim protection στο ΝΒΑ αλλά και γιατί ο Γιάννης θα ξεκουράζεται στην επίθεση οπότε μπορεί να ξανακάνει focus την ενέργεια του στην άμυνα, και μιλάμε για παίχτη DPOY material.

Επίσης σίγουρα στα play offs ο Lillard θα έχει καλύτερο TS από το 46% περιπου που έχει ο Jrue.

Όπως και να έχει με τόσες απόψεις που έχουν ακουστεί μέσα σε 24 ώρες σίγουρα κάποια θα πέσει μέσα οπότε ατσαλωθείτε γιατί τον Μάη θα έχουμε πολλούς σασταλεγάκηδες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, st2 said:

Θα μας τρελάνουν

Μιλάς τώρα για ανθρώπους που α) δεν έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ σε αξιοπρεπές επίπεδο, β) έχουν πάρα πολύ ψηλά τον αμανέ εδώ και δεκαετίες, γ) δεν έχουν ιδέα από σύγχρονο μπάσκετ αλλά ονειρεύονται ακόμα το "Σκεπτόμενο" αίσχος που παίζαμε πριν 20 χρόνια, δ) νομίζουν ότι κατέχουν το άθλημα κατ' αποκλειστικότητα και φυσικά έχουν βήμα να λένε ελεύθερα την εξυπνάδα τους σε καθημερινή βάση, ε) κάνουν περισσότερες κωλοτούμπες από δίχρονο μωρό.

Πάμε παρακάτω.

ps: και ναι, βλέπουν άλλο παιχνίδι.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, st2 said:

Θα μας τρελάνουν

ενταξει ο τυπος ειναι ερωτευμενος με την εθνικη αλλα ωρες-ωρες κατανταει γραφικος,
οτι αρθρο του περιστρεφεται με την εθνικη ειναι στα ορια της μυθοπλασιας

ξεκιναει με την ευχη να κανει σκουπα για να ειναι ξεκουραστος για το προ-ολυμπιακο!
και καταληγει με την αναλυση εκτος πραγματικοτητας ΝΒΑ λεγοντας οτι ο "επιθετικογενης" Λιλαρντ θα κουραζει τον Γιαννη αναγκαζοντας τον να κανει περισσοτερη δουλεια στην αμυνα 😄

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των trivial:

Ο Γιάννης και ο Dame ήταν πέρσι στο top5 σε πόντους ανά αγώνα, τρίτος ο Λίλαρντ και πέμπτος ο Γιάννης ενώ αν δούμε τις τελευταίες 5 σεζόν τότε στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκουμε τον Γιάννη και τον Λίλαρντ αντίστοιχα.

Το περίεργο είναι το εξής: Από τη σεζόν 2009-2010 μόλις 3 φορές βρέθηκαν μέσω κάποιου trade στην ίδια ομάδα παίχτες που πριν ήταν στο top5 των σκόρερ της λίγκας. Wade και Lebron, Στεφ με KD, Kevin Love και Lebron. Και τα τρία ζευγάρια πήραν πρωταθλήματα με τις νέες ομάδες τους.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελευταίο ποστ για σήμερα από βιντεάκι που ψάρεψα από το YT και εξηγεί γιατί θεωρητικά το pick and roll με Λίλαρντ και Γιάννη είναι cheat code από το ΝΒΑ2Κ.

Γενικά οι αντίπαλοι των Bucks αμύνονταν έτσι όταν ο Jrue είχε την μπάλα.

spacer.png

spacer.png

Oι Bucks όχι μόνο δεν έβαζαν το σκριν ψηλά αλλά και οι ομάδες που έπαιζαν άμυνα δεν ακολουθούσαν τον Jrue και γέμιζαν τη ρακετά. Ο λόγος είναι γιατί ο Γιάννης ήταν ο κύριος κίνδυνος και ο Jrue δεν μπορούσε να απειλείσει από το τρίποντο, ενώ και το iso παιχνίδι του είναι μεν καλό αλλά όχι κορυφαίο.

Αντίστοιχα με τους Blazers η κατάσταση ήταν κάπως έτσι

spacer.png

Το γήπεδο ανοίγει πολύ περισσότερο γιατί ο Λίλαρντ είναι μεγαλύτερη απειλή. Αν ο δεύτερος αμυντικός στην κορυφή της ρακέτας δεν βοηθήσει τότε υπάρχει το ελεύθερο τρίποντο ή ο Λίλαρντ να μπει στην ελεύθερη ρακέτα. Αν υπάρχει βοήθεια τότε ο roller μπορεί να πάρει την μπάλα και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Γιάννη και Νούρκιτς. Σε αυτήν την εξίσωση μπορεί να μπει και ο Μίντλετον που θα έχει πιο ξεκούραστη δουλειά από τα συνεχή iso που έπρεπε να κάνει τα τελευταία χρόνια.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΤΜ.

https://twitter.com/Bucks/status/1708197990148497875

edit: βρήκα ένα τοπικό κανάλι - ίσως το μεταδώσουν αργότερα και οι bucks στο yt.

https://www.fox6now.com/sports/damian-lillard-welcome-rally-milwaukee-bucks-fans-excited?taid=651888cf353b5b0001fce621&utm_campaign=trueAnthem%3A Trending Content&utm_medium=trueanthem&utm_source=twitter

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
Στις 29/9/2023 στις 12:17 ΜΜ, Speculoos είπε

Τελευταίο ποστ για σήμερα από βιντεάκι που ψάρεψα από το YT και εξηγεί γιατί θεωρητικά το pick and roll με Λίλαρντ και Γιάννη είναι cheat code από το ΝΒΑ2Κ.

Γενικά οι αντίπαλοι των Bucks αμύνονταν έτσι όταν ο Jrue είχε την μπάλα.

spacer.png

spacer.png

Oι Bucks όχι μόνο δεν έβαζαν το σκριν ψηλά αλλά και οι ομάδες που έπαιζαν άμυνα δεν ακολουθούσαν τον Jrue και γέμιζαν τη ρακετά. Ο λόγος είναι γιατί ο Γιάννης ήταν ο κύριος κίνδυνος και ο Jrue δεν μπορούσε να απειλείσει από το τρίποντο, ενώ και το iso παιχνίδι του είναι μεν καλό αλλά όχι κορυφαίο.

Αντίστοιχα με τους Blazers η κατάσταση ήταν κάπως έτσι

spacer.png

Το γήπεδο ανοίγει πολύ περισσότερο γιατί ο Λίλαρντ είναι μεγαλύτερη απειλή. Αν ο δεύτερος αμυντικός στην κορυφή της ρακέτας δεν βοηθήσει τότε υπάρχει το ελεύθερο τρίποντο ή ο Λίλαρντ να μπει στην ελεύθερη ρακέτα. Αν υπάρχει βοήθεια τότε ο roller μπορεί να πάρει την μπάλα και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Γιάννη και Νούρκιτς. Σε αυτήν την εξίσωση μπορεί να μπει και ο Μίντλετον που θα έχει πιο ξεκούραστη δουλειά από τα συνεχή iso που έπρεπε να κάνει τα τελευταία χρόνια.

αυτό έψαχα για να γίνω διάσημος στους φίλους μου ως ο καλύτερος στην μπασκετοανάλυση. Ευχαριστώ Φίλε!!!!

επίσης... δείτε τη φασαρία γίνεται στο forum μας που κοιμάμασταν τόσο καιρό....

Είχα να ακούσω podcast 3 μήνες και μπήκα και άκουσα 3..... 

διάβασα και ότι γράψατε.

Η Βόμβα έσκασε και έσκασε καλά. 

Δημοσ.
2 hours ago, coyote2 said:

αυτό έψαχα για να γίνω διάσημος στους φίλους μου ως ο καλύτερος στην μπασκετοανάλυση. Ευχαριστώ Φίλε!!!!

επίσης... δείτε τη φασαρία γίνεται στο forum μας που κοιμάμασταν τόσο καιρό....

Είχα να ακούσω podcast 3 μήνες και μπήκα και άκουσα 3..... 

διάβασα και ότι γράψατε.

Η Βόμβα έσκασε και έσκασε καλά. 

Aυτό είναι το ορίτζιναλ βίντεο

Στο μεταξύ ο Jxmy έβγαλε φρέσκο βιντεάκι που λίγο πολύ λέει (με τον κλασικό του ωραίο τρόπο) αυτά που λέγαμε στην περασμένη σελίδα για παίχτες με τέτοιο επιθετικό efficiency που έρχονται στην ίδια ομάδα και το γεγονός ότι το παιχνίδι του ενός συμπληρώνει το παιχνίδι του άλλου. Στη λίγκα μόνο το δίδυμο Jokic-Murray είναι αντίστοιχο.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...