Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
On 26/07/2023 at 08:41, ilos said:

Φαντάζεστε ο Pippen να ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης στους Bulls?

Άσχετο/διαφορετικό, αλλά ο Pippen έβγαλε αθροιστικά στην καριέρα του περισσότερα χρήματα από τους μισθούς του σε σχέση με αυτούς  του Jordan, λόγω των επόμενων ομάδων όμως. 😛

Βέβαια τα έσοδα του 2ου από διαφημίσεις, σπόνσορες κτλπ ήταν περισσότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 minutes ago, mants118 said:

Ο Θανάσης μάθαμε τελικά που υπέγραψε; 

Στους Bucks ή σε κάνα φαστφούντ (ψήστης); 😛😂

Ψήνεται εδώ και χρόνια, συμβόλαιο στο WWE 😄

2 hours ago, coyote2 said:

Δεν είναι τόσο κακός ρε παιδιά... 

Δε κάνει για NBA... στην άμυνα χάνεται. Δε ξέρει πότε να ακολουθήσει τον παίχτη του, πότε να κάνει switch, πότε να δώσει ή να μη δώσει βοήθεια. Και στην επίθεση δε κάνει τίποτε άλλο παρά να πηγαίνει στη γωνία και να προσπαθεί να κόψει στη πλάτη της άμυνας. Τόσα χρόνια καμία εξέλιξη και δεν έχει βελτιώσει ούτε καν το σουτ... μη πω ότι χειροτέρεψε κι αυτό.

Παρ'όλ'αυτά βοηθάει πολύ την ομάδα, εκεί που δεν το βλέπουμε. Στη ψυχολογία πάνω απ'όλα. Αλλά και στη προπόνηση δε πει ποτέ όχι να βοηθήσει ένα συμπαίχτη. Ή όταν ο Μίντλετον πήγε στους Χερντ μετά το τραυματισμό... ο Θανάσης προσφέρθηκε πρώτος απ'όλους να πάει μαζί του για να βοηθήσει στις ασκήσεις 1 εναντίον 1.

Όσο για το rotation δε βγάζει τσιμουδιά... πέρυσι ο Μπαντ του έδωσε πραγματικό garbage time σε αντίθεση με τις προηγούμενες 2 χρονιές που έπαιζε έστω και 2 λεπτά παραπάνω.

• Like 2

• Super Moderators

Εντύπωση μου κάνει που είχε προτάσεις. Χωρίς να ευθύνεται απόλυτα ο ίδιος, η περυσινή χρονιά ήταν κάτι περισσότερο από χλιαρή.

Στη θέση του -κι αφού πρώτα αναγνωρίσω πως το να πεις "πάω σε άλλη ομάδα" στις ΗΠΑ πρακτικά ισοδυναμεί με εγκατάσταση σε άλλη χώρα στην Ευρώπη, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά- θα εξέταζα σοβαρά κάποια άλλη πρόταση, οκ, ψυχάρας, δεν δημιουργεί θέμα, αλλά είναι κρίμα να καταλήγει να λειτουργεί σαν κλακαδόρος του αδερφού του από τον πάγκο, θα είχε ενδιαφέρον να παίξει κάπου μακριά από τη σκιά του σούπερ Γιάννη.

Τέλος πάντων, προτίμησε πάλι τον πάγκο του Μιλγουόκι, γερός να είναι και καλή συνέχεια να έχει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να τον κρίνεις με την έννοια ότι παίζει σε garbage time ή σε αδιάφορα παιχνίδια. 

Αν και αυτό από μόνο του λέει πολλά 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Unpopular opinion - ο Θανάσης μια χαρά χαμάλης πολυτελείας είναι ακόμα για Ευρωλίγκα. Και στον Παναθηναϊκό φιλότιμος ήταν όσο έπαιζε. Στο NBA κανονικά βάση εξέλιξης θα έπρεπε να παίζει 3+D (στυλ Crowder ή Μαθιό στους Bucks), αλλά επειδή ποτέ δε κατάφερε να σουτάρει και αυτός της προκοπής έγινε κάτι σαν μασκότ/showman στο garbage time (έχει πλάκα πλάκα αρκετά καλά στιγμιότυπα στην καριέρα του) και ο defacto hype man από τον πάγκο ως διορισμένος στο 15th spot στο roster που σε καμία σοβαρή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν δίνεται χρόνος συμμετοχής.

Όσο για το αν είναι καλύτερος παίχτης τώρα από ότι πριν 2 χρόνια και εγώ θα συμφωνήσω δείχνει να έχει συμβιβαστεί και να μη τον νοιάζει. Και tbh καλύτερα τελευταίος στην πόλη παρά στη μέση του χωριού, γιατί δε νομίζω να έβγαζε και μάτια στην Ευρώπη.

Έχω απορία ο Kemba στο Monaco, αν θα έχει όρεξη και την υγεία να παίξει έστω ένα 70% από αυτό που ήταν στους Hornets.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2

Στις 31/7/2023 στις 10:57 ΠΜ, ilos είπε

Unpopular opinion - ο Θανάσης μια χαρά χαμάλης πολυτελείας είναι ακόμα για Ευρωλίγκα. Και στον Παναθηναϊκό φιλότιμος ήταν όσο έπαιζε. Στο NBA κανονικά βάση εξέλιξης θα έπρεπε να παίζει 3+D (στυλ Crowder ή Μαθιό στους Bucks), αλλά επειδή ποτέ δε κατάφερε να σουτάρει και αυτός της προκοπής έγινε κάτι σαν μασκότ/showman στο garbage time (έχει πλάκα πλάκα αρκετά καλά στιγμιότυπα στην καριέρα του) και ο defacto hype man από τον πάγκο ως διορισμένος στο 15th spot στο roster που σε καμία σοβαρή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν δίνεται χρόνος συμμετοχής.

Όσο για το αν είναι καλύτερος παίχτης τώρα από ότι πριν 2 χρόνια και εγώ θα συμφωνήσω δείχνει να έχει συμβιβαστεί και να μη τον νοιάζει. Και tbh καλύτερα τελευταίος στην πόλη παρά στη μέση του χωριού, γιατί δε νομίζω να έβγαζε και μάτια στην Ευρώπη.

Έχω απορία ο Kemba στο Monaco, αν θα έχει όρεξη και την υγεία να παίξει έστω ένα 70% από αυτό που ήταν στους Hornets.

Απλώς στο ΝΒΑ θα πάρει μίνιμουμ πάνω από 2 Μ (2.300.000 περίπου πήρε τώρα), καθαρά πάνω από 1 Μ. Σην Ευρώπη δεν νομίζω να βρεθεί ομάδα που θα του δώσει ούτε τα μισά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...