mants118 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Thresh είπε Θα πρότεινα στην εταιρεία που βγάζει το 2k να τον δανείσει σε κάνα fortnite για όσο διάστημα είναι τιμωρία για να βγάλει τα σπασμένα. 😂
Sorath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Φημολογείται λέει μετακίνηση του Harden στους Bucks! Και άντε πες οτι πάει εκεί, πως θα συνυπάρξει με τον Γιάννη; Αφού είναι στα μαχαίρια αυτοί οι δυο! https://www.in.gr/2023/07/06/sports/seismos-sto-nba-xarnten-kai-mpaks/ Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από Sorath
mants118 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Sorath είπε Φημολογείται λέει μετακίνηση του Harden στους Bucks! Και άντε πες οτι πάει εκεί, πως θα συνυπάρξει με τον Γιάννη; Αφού είναι στα μαχαίρια αυτοί οι δυο! https://www.in.gr/2023/07/06/sports/seismos-sto-nba-xarnten-kai-mpaks/ αν κατάλαβα καλά το γράφει ο Κρίστοφερ Κλάιν μέσω του “fansided”, αλλά η φήμη φαίνεται "Κλάιν Μάιν"!!! 😛 το ότι είναι στα μαχαίρια θεωρώ ότι είναι στημένο από τους δημοσιογράφους, αλλιώς θα τους βλέπαμε σε αγώνες μεταξύ τους να πέφτουν μπουνίδια!
PSYHAS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Ε κι αυτοί έγιναν συμπαίκτες, μετά. Μη θυμηθούμε παλιότερα Rodman με Pippen κι όλους τους Bulls. Το ζήτημα ειναι αν ματσαρουν καλά, που θεωρητικά μπορούν να παίξουν εξαιρετικά το pick n roll.
ilos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Καλά οι φήμες για Harden είναι κυρίως για τους Flippers (αν θέλουν να διώξουν τον PG13). Το είχα γράψει και παλιότερα ότι σαν δίδυμο θα ταίριαζε τρομερά ο Γιάννης με τον Harden, αλλά όλα αυτά στα χαρτιά γιατί μιλάμε για έναν ξεροκέφαλο παίχτη βεντέτα που έχει και την τάση να εξαφανίζεται στα κρίσιμα κάθε φορά. Με λίγα λόγια και να φύγει ο οικοδόμος για τον Harden δεν ανεβαίνουν επίπεδο imo οι Bucks στα playoffs. Μπορεί tbh να είναι και χειρότεροι γιατί ο Jrue τουλάχιστον παίζει καλή άμυνα απέναντι σε guards και όχι elite wings που τον έβαζε ο ταβερνιάρης. Απλά θα παίζουν λίγο πιο θελκτικό basket στην regular. Από free agents πήραν Robin Lopez (δε φτάναν τα 48m για τον αδερφό του🤣) και τον Beasley για 1 χρόνο για το minimum (πολύ καλό deal ίσως να τον ξεκίναγα αντί για τον Allen). Παράλληλα συμφώνησαν και με τον Crowder (στη θέση του όπως μου ξηγήθηκε ο ταβερνιάρης θα τους παράταγα και θα έβαζε στον πωπό του τα 5 2nd round picks ο Horst). Ο μόνος παίχτης που θα τους ανέβαζε επίπεδο είναι ο Lillard, αλλά εδώ παίζει να μη πάει ούτε στους Heat που φημολογήται γιατί μπορεί να μπει σφήνα καμιά ομάδα πριν τον Αύγουστο (που μπορούν να κάνουν trade τον rookie Jaime Jr) ή να μη βρουν τρίτη ομάδα για τον Herro που δε τον θέλει το Portland. Βασικά υποψιάζομαι ότι ίσως υπάρχει δάχτυλος Celtics γιατί δε νομίζω ότι θέλουν να δώσουν κοντά 300m στον Brown και δεν υπάρχει καλύτερος νέος παίχτης για να πάρουν σαν αντάλλαγμα οι Blazers σε όλο το NBA. Οι Celtics διώξαν και τον Grant Williams μόνο για 2nd round picks στο Dallas (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια). Γενικά παραγίνανε "soft" σαν ομάδα πλέον, δε ξέρω αν θα τους βγει σε καλό.
ilos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, Weiss είπε Αυτά παθαίνεις όταν τα βάζεις με τη Britney 😃 15/16 splits αλλά τουλάχιστον είχε 100% στις βολές.🤣 Η ικανότητα του να πασάρει και να επιτηρεί γενικότερα στην άμυνα σαν σκιάχτρο μαζί με αυτό το ρεσιτάλ οικοδομικών εργασιών πιο πολύ μου θύμισαν έναν streched out Ben Simmons παρά Γιάννη ή KD. Η γνώμη μου είναι σε 2-3 χρόνια από τώρα θα βγάλουμε συμπεράσματα για το trajectory αυτού του παίχτη. Τώρα με την παραμικρή επαφή ακόμα και με Summer League players φεύγει σαν τραπουλόχαρτο. 3ρο-4ρι θα παίζει στους Spurs και αν η άλλη ομάδα έχει κανέναν οδοστρωτήρα εκεί τύπου Γιάννη ή Lebron θα πηγαίνει να μαρκάρει τα guards.🤣
chrisde Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Βγήκε το συμπέρασμα από ένα παιχνίδι σε summer league;😆 Οκ, θα τα θυμάμαι αυτά τα posts. 1
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, chrisde είπε Βγήκε το συμπέρασμα από ένα παιχνίδι σε summer league;😆 Οκ, θα τα θυμάμαι αυτά τα posts. Στις 8/7/2023 στις 7:04 ΜΜ, ilos είπε Η γνώμη μου είναι σε 2-3 χρόνια από τώρα θα βγάλουμε συμπεράσματα για το trajectory αυτού του παίχτη. Αφού θα τα θυμάσαι καλό είναι να τα έχεις διαβάσει πρώτα κιόλας.🤣 Δεν είμαστε Θεοί ή το μαντείο των Δελφών, κανείς δε ξέρει τι να περιμένει. Έχει όλες τις περγαμηνές να αφήσει εποχή και να γίνει ένας νέος Τζαμπάρ πχ, ή να τον σακατέψουν σαν τον Γκρεγκ Όντεν (και αυτός ήταν κάποτε το next big thing στους ψηλούς). Αν θες να βάλουμε στοιχήματα πάντως εγώ πιστεύω θα γίνει κάτι σαν τον Porzingis αλλά σε 2-way player και με αρκετά καλύτερο playmaking. Δε πρόκειται ούτε να γίνει killer shooter σαν τον KD, ούτε να παίρνει σβάρνα κόσμο και να τον βάζει μέσα στα καλάθια όπως κάνει ο Zion, ο Lebron ή ο Γιάννης.
Odyss3us Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ilos said: Αν θες να βάλουμε στοιχήματα πάντως εγώ πιστεύω θα γίνει κάτι σαν τον Porzingis αλλά σε 2-way player και με αρκετά καλύτερο playmaking. Δε πρόκειται ούτε να γίνει killer shooter σαν τον KD, ούτε να παίρνει σβάρνα κόσμο και να τον βάζει μέσα στα καλάθια όπως κάνει ο Zion, ο Lebron ή ο Γιάννης. κι αυτο φαινεται να ειναι το καλυτερο δυνατο σεναριο, αποψη μου ειναι οτι ενας παικτης στα 18-19 μπορει να μην ειναι ολοκληρωμενος ουτε καν σωματικα αλλα το σωμα κατα την ενηλικιωση του και στο πως παιζει μεχρι τωρα, τον εχει ηδη καθορισει σε πολυ μεγαλο βαθμο, πχ ειναι φανερο* οτι αυτο το παλικαρι παρα το υψος του δε θα μπορεσει ποτε να παιξει με πλατη τον Γιοκιτς, η μονη του ελπιδα ειναι να τον φαει σε κανα γιουροστεπ α-λα Γιαννη, ή να κανει signature move την ταμπλαδουρα απο τα 3-4 μετρα με απειρους τροπους.. ισως γινει κι ενας descent Νοβιτσκι απο τη στιγμη που καταλαβει οτι απο εκει που αφηνει το χερι του τη μπαλα δεν μπορει να τον κοψει κανενας ανθρωπος στο πλανητη.. επισης θα πρεπει να κανει αριστο conditioning για να δυναμωσει οσο χρειαζεται και να αποφυγει τους τραυματισμους που σε αυτο το υψος θα ειναι αναποφευκτοι και δυσκολοι.. *παρομοιως και ο Γιαννης, οσο και να δυναμωσε, το κεντρο βαρος του ειναι ψηλα δεν εχει τη δυναμη και το balance να παιξει με πλατη και να κοντραρει χωρις φορα, ωστε να σοδομισει σιγα-σιγα στη ρακετα τον αντιπαλο με τον αριστοτεχνικο τροπο κλασικου 90ς σεντερ που κανει ο Σερβος Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από Odyss3us
chrisde Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) With all due respect, οι συγκρίσεις με Porzingis και σια είναι τουλάχιστον αστείες. Δείτε τι ύψος και τι ανοίγματα έχει και τι στυλ μπασκετ παίζει, δείτε τις κινήσεις του, την ωριμότητα για την ηλικία του, το mentality και τον τρόπο σκέψης του (κάντε και αντίστοιχες συγκρίσεις με κάτι Ja, Zion και λοιπά αμερικανάκια Gansta's Paradise wannabe) και μην κρίνετε από την αστοχία του πρώτου φιλικού ή την ευστοχία του σημερινού, δεν περίμενα τη σημερινή εμφάνιση για να μάθω ποιος είναι, δεν μου είπε κάτι, ούτε χρειάζεται να αποδείξει κάτι ακόμα, νωρίς είναι. Προφανώς δεν είναι, δεν πρόκειται και δεν χρειάζεται ποτέ να γίνει κλασικό center, το μπασκετ όμως αλλάζει διαρκώς. Ναι θα τον παίρνουν παραμάζωμα οι αντίπαλοι ογκώδεις τύποι, αυτό είναι δεδομένο και δεν θα αλλάξει. Και; Πόσο σημασία έχει αυτό στο σύγχρονο μπασκετ; Είναι θέματα/αδυναμίες που μπορούν να αντιμετωπιστούν/καλυφθούν με την κατάλληλη τακτική. Μιλάμε για παίχτη που δεν χρειάζεται καν να ακολουθήσει τον αντίπαλο γκαρντ σε pick n roll, μένει 1 μέτρο πίσω του, πηδάει με σωστό timing και τον κόβει/αλλοιώνει χαλαρά, τι λέμε τώρα; Ξαναλέω, δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον και αν θα βγάλει τραυματισμούς, το potential του όμως είναι στα ουράνια και βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια για να το επιτύχει. Μακάρι να το κάνει γιατι αν το κάνει, θα αλλάξει το άθλημα, τέτοιος παίχτης μπορεί να γίνει αυτό λέω, διαφωνείστε ελεύθερα είναι απλά μια γνώμη. Ο θόρυβος γύρω από το όνομα του είναι υπερβολικός μεν (και δεν μου αρέσει καθόλου tbh, ειδικά αυτά τα σκηνικά με την υποδοχή με τις τιμές αρχηγού κράτους ή το γελοίο θέμα με την τραγουδιάρα, jfc, και έχουμε να δούμε ακόμα δυστυχώς... Ευτυχώς να λέμε που είναι στους Spurs και όχι σε τίποτα Knicks ή Lakers ), έχει βάση δε. Αν τελικώς έχετε δίκιο και καταλήξει να είναι "απλά" ένας βελτιωμένος Porzingis, για μένα θα είναι τρελή απογοήτευση. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από chrisde 1
Odyss3us Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) ολοι βλεπουμε οτι το συγχρονο μπασκετ στο ΝΒΑ ειναι super fast, ενα απο τα βασικα στοιχηματα ειναι αν το κορμι των 2,20 θα μπορει να ανεβοκατεβαινει τοσο γρηγορα οπως το κανει πχ ο Γιαννης, με την μπαλα ή χωρις δεν εχει σημασια.. να αντεχει το σωμα το πανω-κατω διχως αυριο και παραλληλα με καθαρο μυαλο να βγαζει και τα συστηματα.. δεν ειναι απλα θεμα ταλεντου αλλα και φυσικων αντοχων λογω σωματοδομης... υπαρχει ενα κομβικο σημειο -διαφορετικο στον καθενα- οπου το υψος λειτουργει ως κοφτης/επιβραδυντης Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από Odyss3us 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα