Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντ'Αντονι τελος :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

:huh: Δηλαδη θα προσπαθησει να κανει ομαδα η ΝΥ? Κλαμα που θα ριξει τωρα ο Λιν και ισως οι Μελο και Στανταμαιρ.. Προλαβαινουν να κανουν καμια ανταλλαγη παντως (Χαουαρντ).

Δημοσ.

Πρώτη είδηση στους ny times :·)

Όσοι είστε ξύπνιοι, δείτε νολα-λαλ. Είμαι μέσα :·)

Highlight o coby, παικτούρα ο gasol, 14 μπροστά ειμαστε οι κουλοί, στο ημίχρονο...

Δημοσ.

Πρώτη είδηση στους ny times :·)

Όσοι είστε ξύπνιοι, δείτε νολα-λαλ. Είμαι μέσα :·)

Highlight o coby, παικτούρα ο gasol, 14 μπροστά ειμαστε οι κουλοί, στο ημίχρονο...

φίλε μου τα εισητήρια σε τι τιμές παίζουν ?

Δημοσ.

Γαμώ την κουλαμάρα μου για ομάδα και το μούφα φάουλ που πήρε στο τρίποντο ο κόμπι χωρίς να σουτάρει 25 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, 3 βολές και ισοπαλία το ματσάκι. Δε θέλει και πολύ μετά αν είσαι οι λέικερς...

φίλε μου τα εισητήρια σε τι τιμές παίζουν ?

από $10+ φόρους (όχι για το παιχνίδι με τους λέικερς)

Ινσόμνιακ Νέα Ορλεάνη μένεις;

ναι

Δημοσ.

Πολλά και διάφορα στην trade deadline. Οι LAL δεν πήγαιναν πουθενά οπότε έκαναν πολλές κινήσεις, να δούμε αν θα πιάσουν. Οι Blazzers βάρεσαν διάλυση. Οι Nets πρόσθεσαν και φέτος ένα all-star στην ομάδα τους. Κατά τα άλλα μετακινήσεις μέτριων προς καλών παικτών, θα περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο τα αποτελέσματα (πολλές ενοικιάσεις βλέπω πάντως).

Δημοσ.

Ωραιες ανταλλαγες! Γίνεται πλέον σαφές ότι οι Ναγκετς από την επόμενη χρονιά θα δωσουν πολύ περισσότερο χρόνο στον Κουφό ενώ και οι Κλιπερς πλεον βαζουν υποψηφιοτητα για διεκδίκιση του πρωταθληματος, αν και συνεχίζω να πιστευω ότι λόγω απειρίας θα δυσκολευτουν στα π.ο.

Δημοσ.

Επειδή πήραν τον Γιάνγκ βάζουν υποψηφιότητα;Οι Νέτς ποιόν πήραν;

Οι Μπάκς κάναν την καλύτερη ανταλλαγή δώσαν τον τραυματία Μπόγκουτ καιι πήραν Μόντα Έλις και πλέον είναι ομάδα πλέι οφ θα γίνει μάχη με τους Νίκς.

Δημοσ.

Και μια έξτρα πηγή κρατήματος και πουλήματος της μπάλας και 0 άμυνας.Εκτός του ότι δεν υπέγραψε συμβόλαιο.Για δύο μήνες τον πήραν και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.Για να αδειάσουν χώρο στο σάλαρι καπ το κάνανε λογικά.

http://www.youtube.com/watch?v=DhCQM-ql58g&feature=player_embedded

Δημοσ.

O Young φαινόταν πως θα γίνει καλός SG αλλά κάπου κόλλησε στο γενικό χάλι των Wizards και απέκτησε κακές συνήθειες (εδώ κατατρέφουν το Wall στη Washington, τι να πεις). Για catch&shoot, αιφνιδιασμούς κλπ χρήσιμος είναι. Νομίζω πως ανανέωσε το καλοκαίρι, δε λήγει τώρα το συμβόλαιό του. Οι Clips έχουν ακόμα δρόμο μέχρι να πουν για τίτλο, όμορφη ομάδα αλλά με VDN μην περιμένετε πολλά στα playoff. Όταν η μπάλα καίει θα πηγαίνει στα χέρια του Mr. Big Shot και ό,τι βάλει. Έχουν μέλλον πάντως αρκετές ομάδες στη Δύση, θα υπάρχει ανταγωνισμός τα επόμενα χρόνια.

H φετινή all-star προσθήκη των Nets είναι ο Wallace. Είναι αυτό που λέμε perennial all-star (όπως ο Booz για τους Bulls πχ).

Δημοσ.

Ανυπομονώ για τα ματσάκια αύριο!

Γουστάρω Μαvericks και Wizards! Oι Μavericks παίζοντας εναντίων των Rockets και οι Wizards με τους Hawks δεν είναι φαβορί αλλά οι αποδόσεις 2,25 και 2,25 στην ιντερβετεν ειναι μια χαρα και εγω πιστευω εξαλλου οτι θα μου κατσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...