IcemanGr71 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Σοβαρά τώρα????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δεν ξερω αν έχει ξαναγίνει παλιά, φέτος το 7ο και το 8ο seed από κάθε περιφέρεια έφτασε τελικούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Σοβαρά τώρα????? H μια ομάδα σούταρε 26 τρίποντα και γενικά ψάχνει τις επαφές στο παιχνίδι και η άλλη σούταρε 50 τρίποντα λες και μέσα από τα 7,25 είχε καρχαρίες. Να βγουν οι Lakers να κάνουν φάουλ στα 10 μέτρα? Από εκεί σουταρουν οι Warriors. O Κλει ήταν τραγικός και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 G O A T G O A T G O A T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Weiss είπε Χάλια μαύρα οι Warriors, σαν παλαίμαχοι έπαιξαν στο τελευταίο εκτός από το συγκινητικό Steph. Πάνε και αυτοί για μερικό rebuild όπως και οι Bucks. Btw φανταστείτε να κάνουν κανένα ντου για Γιάννη.🤣 Επίσης αν ο Λε(μ)πρός είναι ο Jesus, ο Butler είναι όλη η αγία Τριάδα μαζί. Τρελό κουβάλημα όλα τα playoffs. 6 ώρες πριν, gtsoui είπε Εγώ βλέπω τους Λέικερς να πηγαίνουν φουλ για πρωτάθλημα. Κυρίως λόγω του λεμπρον. Πίστευα ότι θα χρειαστεί να καταβάλλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να κάνουν νίκες οι Λέικερς στα πλέι οφς αλλά οι εμφανίσεις του είναι αναξιομνημονευτες για τα δικά του δεδομένα και όμως κερδίζουν και αρκετά εύκολα μάλιστα. Που σημαίνει ότι όταν χρειαστεί να τους πάρει στις πλάτες του, θα το κάνει καθώς θα έχει τις δυνάμεις. Μοναδικό τους εμπόδιο οι Νάγκετς, δεν νομίζω ότι μπορεί να τους απειλήσει καμία ομάδα από την ανατολή. Αυτό το πρωτάθλημα αν το χάσουν και φέτος οι Celtics τι να πω. Στα χαρτιά έχουν την πιο πλήρη ομάδα. Άσχετα αν έχουν αυτοκτονικές τάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Όλοι αυτοί που παίζουν τώρα τρομερά μπάτλερ και λοιπά ήταν τραυματίες στην κανονική περίοδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, james9tito είπε Βελόπουλος νταζ νότ απρούβ! 😛😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Στις 12/5/2023 στις 3:48 ΜΜ, james9tito είπε Γιατι θα περασουν Warriors? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Monty Williams για Bucks. Τι, όχι; https://www.sport24.gr/basket/nba-sans-telos-o-monti-goyiliams-se-anazitisi-proponiti-to-foinix.10041677.html Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από wizzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Θα'χει πλάκα να πάει ο Bud στους Suns και να λέει στον Durant 'play random'. 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwnas28 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, wizzy είπε Monty Williams για Bucks. Τι, όχι; https://www.sport24.gr/basket/nba-sans-telos-o-monti-goyiliams-se-anazitisi-proponiti-to-foinix.10041677.html νομίζω το timing δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Σωστά, ας πάρουν οι Μπακς τον προπονητή που έχει νικήσει ο Bud για να αντικαταστήσει τον Bud. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Εγώ πάντως θέλω Ντοκ Ρίβερς στους Bucks 😀😀😀😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, iwnas28 είπε νομίζω το timing δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερο! Μιλάμε για έναν coach που τον έκανε outcoach ο Bud.🤣🤣🤣 Βασικά ο ίδιος έκανε outcoach τον εαυτό του σε αυτή τη σειρά. Καλός προπονητής όπως και να έχει, άλλα για να κάνει develop young players. Σε playoffs δε του έχω καμία εμπιστοσύνη. Για Bucks μετά τον Lue το χάος imo. 36 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Εγώ πάντως θέλω Ντοκ Ρίβερς στους Bucks 😀😀😀😀 Εσύ θες να μαζεύουμε από το Δρομοκαίτειο τον @greekfragma🤣. Όπως και ν΄α έχει σήμερα κυριλέ ώρα (22:30) game 7 Sixers-Celtics (για να δείτε και τον Doc να ρίχνει το φταίξιμο σε Embid - Harden και να απολύεται).🤣 O Bud αν τον εκτιμώ σε κάτι είναι ότι ποτέ δεν έβγαλε στη σέντρα παίχτες (γιατί ήταν εν μέρει και δικό του φταίξιμο και επιλογές), αν και ο Holiday πχ ήταν ο χειρότερος παίχτης στο γήπεδο στη σειρά με τους Heat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα