Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Ρόντο φεύγει από τη Βοστόνη.Τον ανταλλάζουν και επιθετικά κιόλας.Ψάχνουν οπωσδήποτε ανταλλαγή και επίσημα.Μάλλον rebuilding στρατηγική.Ένας θεός ξέρει γιατί και τι σκέφτονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Σόρρυ έκανα έντιτ. Πιστεύω πως δε θα φύγει και θα πάνε για το κόλπο γκροσο στα πλευ οφς.

Και κάτι ακόμα, μην ξεγράφετε τους κλίπερς στα πλέι οφς. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι, αλλά έχουν δέσει αρκετά καλά.

Οι Κλιπερς θα πανε καλα μονο αν προλαβει και επιστρέψει ο Μπιλαπς αλλιως μεχρι και αποκλεισμό απο 1ο γυρο βλέπω αν παιζουν με Νταλας καθαρα και μονο λογω απειριας.

Οσο για τη Βοστωνη ο Aids (καλα το γραφω) διέλυσε περσι την ομαδα αλλάζοντας Περκινς για Κριστιτς και φέτος μαλλον συνεχιζει την καταστροφη.. Αν αλλαξουν το Ροντο τους βλεπω να ξαναζουν τον εφιαλτη 93-06..

Μην ήταν το δόλωμα για τον Χάουανρτ μόνο τώρα που το σκέφτομαι.Χάουαρντ για Ρόντο και τίποτα Γκαρνέτ,Ρέι Άλεν που τρώνε σουτ του χρόνου και αδειάζει το σάλαρι καπ.

Και να πάνε με Πίρς-Χάουαρντ και Γκαρνέτ ή Άλεν στα πλέι οφς.

Η λίστα του Χάουαρντ πάντως με τους επιθυμητούς προορισμούς ήταν Νετς,Ντάλας και Λέικερς.

Πρόσφατα ακύρωσε τους Λέικερς λόγω Kobe και έχει πεί ότι θα έπαιζε και σε Βοστόνη,Σικάγο αν το θελήσει ο θεός κτλ κτλ..

Με λίγα λόγια Νέτς ή Ντάλας θέλει.Οι Νετς τον παίρνουν τώρα αλλά δεν πάνε ούτε πλέι οφς φέτος.Το Ντάλας τον παίρνει το καλοκαίρι.Και οι Λέικερς τον παίρνουν και τώρα αλλά χάλασε.

Κρισξξξ, μέχρι στιγμής ο πρώτος γύρος των πλέι οφς στη δύση δίνει mavs vs lakers και γενικά είναι ψιλομπουρδέλο οι 7 θέσεις. Όλοι εχουν τις ίδιες νίκες +/- 1-2. Από την άλλη ποιος είναι σίγουρος πως το σαν αντονιο δε θα πάρει τα @@ του από τον πρώτο γύρο, αν και τώρα είναι δεύτερο.

Χθες ηταν 3οι οι Κλιπερς :P Γενικότερα στα πλειοφ οι εμπειρες ομαδες που μπορουν να φορμαριστουν εκεινη την περιοδο πανε καλα σε σχεση με τις πιο απειρες ομαδες που κανουν καλες σεζον μέχρι τα πλειοφς. Συμπαθω πού τους Κλιπερς αλλά πιστευω ότι δεν ειναι ετοιμοι ακομα, κυριως πνευματικά για καλά πλειοφς, οπου οι αντιπαλοι δεν θα κοιτανε τον Γκριφιν να καρφώνει αλλά θα του κανουν σκληρα φαουλ. Οσο για τους Σπερς δυστυχως τώρα που ο Τιμ αρχισε να γερναει και έχει κατεβει λεβελ δεν ειναι αξιοπιστοι στους ψηλους, ενω ο Παρκερ ποτε δεν ηταν αυτο που ηθελαν, λείπει και ο Μανου οποτε τα πράγματα ειναι δυσκολα και για αυτούς.

Κρισξξξ, μέχρι στιγμής ο πρώτος γύρος των πλέι οφς στη δύση δίνει mavs vs lakers και γενικά είναι ψιλομπουρδέλο οι 7 θέσεις. Όλοι εχουν τις ίδιες νίκες +/- 1-2. Από την άλλη ποιος είναι σίγουρος πως το σαν αντονιο δε θα πάρει τα @@ του από τον πρώτο γύρο, αν και τώρα είναι δεύτερο.

Εγώ είμαι σίγουρος.Το Σαν αντόνιο παίζει το σωστότερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή μετά τους Μπουλς αν όχι το σωστότερο,έχει τον καλύτερο προπονητή που κάνει διαχείρηση του ρόστερ θυσιάζοντας παιχνίδια από τώρα και έχει την δυνατότερη έδρα μετά την οκλαχόμα αν όχι την δυνατότερη .Αποκλείεται αυτή η ομάδα να μην περάσει οποιονδήποτε 6ο-7ο με πλεονέκτημα έδρας.Θα πρέπει να τους κάτσουν τίποτα Λέικερς ή Μέμφις για να έχουν πιθανότητα να αποκλειστούν.Κάτι που δεν νομίζω ότι θα γίνει πολύ εύκολα.

Οκλαχόμα

Σπέρς

Μέμφις

Λέικερς

Κλίπερς

είναι lock 5άδα.Με κάποιον εκ των Dallas,Denver,Houston,Minnesota,Portland θα παίξουν.Δεν δίνω ούτε μισή πιθανότητα σε κανέναν από αυτούς να τους αποκλείσει με μειονέκτημα έδρας.Και ναι το Ντάλας δεν έχει καμμία σχέση με την περσυνή ομάδα φέτος.Αλλά πιθανότατα θα το αποφύγουν και το Ντάλας.

Γενικά Οκλαχόμα-Σπέρς-Μέμφις και ένας εκ των Κλίπερς ή Λέικερς θα είναι στους 4 της δύσης.Μετά αλλάζει το πράγμα γιατί θα τα χει παίξει το γερόντι.

edit:Και έχει και τον καλύτερο πάγκο στο NBA.

Και πέρσι οι SAS, τρένο πήγαιναν στην κανονική περίοδο και πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα κι αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο. Θα δούμε πάντως, διότι σε 10 μέρες θα γίνουν ψώνια και μάλλον οι lakers πάλι θα αγοράσουν κάτι το καλό και κάτα πάσα πιθανότητα και οι mavs και τότε αλλάζουν οι ισορροπίες.

Από ποιούς αποκλείστηκαν;Εγώ τελικό στη δύση βλέπω Οκλαχόμα-Μέμφις πάντως.Και ναι και η Οκλαχόμα και το Μέμφις μπορούν να το αποκλείσουν πολύ άνετα το Σαν Αντόνιο.Δεν πρόκειται να γίνει και φέτος όμως γιατί θα τερματήσουν ψηλά και οι δύο αυτές ομάδες.Άντε και οι Λέικερς και οι Κλίπερς που έχουν ποιότητα στους βασικούς μπορούν να τους αποκλείσουν.Άντε βάζω και Ντάλας πολύ δύσκολα.:D Οι άλλοι πως να τους αποκλείσουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gerald Green!!!!!!!

Ισως αυτο το καρφωμα ηθελε ξεχωριστο τοπικ. 15 ποντους πανω απο την στεφανη ηταν το κεφαλι του!!!!!!! :confused: :shock: :shock:

Εχω δει τον Τζορνταν στο κις δε ριμ να σκυβει για να μην χτυπησει το κεφαλι του στην μπασκετα, εχω δει ξανα τον Τζορνταν να κανει ενα παρομοιο αλευ ουπ που να φτανει ~10- ποντους το κεφαλι του πανω απο την στεφανη, εχω δει ξανα Τζορνταν στο καρφωμα απο την βολη(το 1ο) στην διαρκεια της πτησης να βρισκεται το κεφαλι του πανω απο την στεφανη(εκεινο δεν ξερω πόσο ηταν) εχω δει Ντομινικ σε ανεμομυλο να πεταει την μπαλα στο ταμπλο και να ειναι ~10 ποντους το κεφαλι του πανω απο τη στεφανη, εχω δει Ντοκτορ Τζει να παιρνει φορα και επισης το κεφαλι του να φτανει ~10- ποντους πανω απο την στεφανη, εχω δει Λεμπρον πριν 3-4 χρονια να φτανει με σχετικα λιγη φορα και σχεδον επιτοπιο αλμα ~10 ποντους πανω απο την στεφανη, αλλά τετοιο πραγμα με πανω απο 10 ποντους και περιπου 15 βασικα πανω απο την στεφανη δεν θυμαμαι! :fear:

daaaaaaaaaaaaaaaamnhighabovetherim.gif

Εδω το βιντεο(νουμερο 2):

http://nba.sport24.gr/article/1686879/kovoun-tin-anasa

Επεξ/σία από rabesatratana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...