Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 2/5/2023 στις 8:48 ΠΜ, Weiss είπε

Vintage Harden καθάρισε σήμερα για τους 76rs που έπαιξαν χωρίς Embiid.

Εκπληκτικός πραγματικά. Βρήκε την "έκρηξη" στο πρώτο βήμα κι έγινε ξανά απρόβλεπτος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, james9tito είπε

Ok ειμαι Λεμπρονικος αλλα αυτο το πραγμα που λεγεται Warriors ειναι απλα αηδια. Δεν ειναι μπασκετ αυτο το αθλημα και πειτε με boomer και μπαρμπα και οτι θελετε. 6/16 τριποντα ο ενας 7/20 ο αλλος ξερωγω . 

Αντικειμενικα πιστευω οτι ειναι δυσκολο να αντεξουν οι Lakers σε τοσο τρεχαλα αλλα πραγματικα ευχομαι σκουπα για να μην ξαναδω αυτο το πραγμα μεχρι τελος της σεζον

Αυτό που παίζουν τώρα ναι είναι λίγο αποκρουστικό 

Αλλά το μπάσκετ που έπαιζαν το 2015 πριν πάει ο durant ήταν το καλύτερο που έχει παίξει ομάδα 

Πέρασαντα χρόνια...

• Like 2

9 ώρες πριν, st2 είπε

Αλλά το μπάσκετ που έπαιζαν το 2015 πριν πάει ο durant ήταν το καλύτερο που έχει παίξει ομάδα 

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...

Η άποψή μου είναι ότι το καλύτερο basket ήταν  από τους spurs του pop στο τελευταίο τους πρωτάθλημα.

Στο τωρινό basket πάντως οι ατομικές ικανότητες των παικτών έχουν βελτιωθεί εξωπραγματικά τόσο στο σουτ όσο και σε άλλα αθλητικά προσόντα (άλμα, ταχύτητα).

• Like 3

Γκουχ Γκουχ. ΜΕΗ ΑΗ ΧΑΒ ΓΙΟΡ ΑΤΕΝΣΙΟΝ ΠΛΙΖ

δικαιωματικά ανεβάζω την είδηση

https://www.sdna.gr/mpasket/1080588_telos-apo-toys-mpaks-o-maik-mpoyntenholzer

Screenshot 2023-05-05 013242.jpg

αυτό που δε ξέρω είναι αν εκτός από την απόδοσή του και φέτος απέναντι στους Heat, μάλλον έφταιξε οτι άνοιξε και το στοματάκι του ο Μπαντ προς τους διοικούντες και είχαμε κανέναν ομηρικό καυγά που δεν βγήκε προς τα έξω. 

π.χ. REPORT: The Milwaukee Bucks head coach, Mike Budenholzer believes Giannis Antetokounmpo may want to play for a bigger market team in the near future. (προ λίγων ημερών)

Εν πάσει περιπτώσει, καλός χρυσός άνθρωπος για καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και οικογενειακό κλίμα. Αλλά προπονητικά λίγος για πρωταθλητισμό γύρω από τον Γιάννη.

Κρίμα για το timing που τον απέλυσαν 1 εβδομάδα από το θάνατο του αδερφού του. Αν ήμουν η διοίκηση θα περίμενα περισσότερο διάστημα και σίγουρα δε θα το ανακοίνωνα αν δεν είχα ήδη βρει τον δυνατό αντικαταστάτη (προς το παρόν εκτός Νικ Νερς δεν ακούγεται άλλος)

• Like 1

Πιθανολογώ ότι θα απολυθεί και ο Jason Kidd από τους Μάβερικς μιας και δεν τα πάει καλά με τον Doncic οπότε ίσως επιστρέψει στους Μπακς μιας και τον γουστάρει κι ο Γιάννης.

8 ώρες πριν, greekfragma είπε

Γκουχ Γκουχ. ΜΕΗ ΑΗ ΧΑΒ ΓΙΟΡ ΑΤΕΝΣΙΟΝ ΠΛΙΖ

δικαιωματικά ανεβάζω την είδηση

https://www.sdna.gr/mpasket/1080588_telos-apo-toys-mpaks-o-maik-mpoyntenholzer

Screenshot 2023-05-05 013242.jpg

αυτό που δε ξέρω είναι αν εκτός από την απόδοσή του και φέτος απέναντι στους Heat, μάλλον έφταιξε οτι άνοιξε και το στοματάκι του ο Μπαντ προς τους διοικούντες και είχαμε κανέναν ομηρικό καυγά που δεν βγήκε προς τα έξω. 

π.χ. REPORT: The Milwaukee Bucks head coach, Mike Budenholzer believes Giannis Antetokounmpo may want to play for a bigger market team in the near future. (προ λίγων ημερών)

Εν πάσει περιπτώσει, καλός χρυσός άνθρωπος για καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και οικογενειακό κλίμα. Αλλά προπονητικά λίγος για πρωταθλητισμό γύρω από τον Γιάννη.

Κρίμα για το timing που τον απέλυσαν 1 εβδομάδα από το θάνατο του αδερφού του. Αν ήμουν η διοίκηση θα περίμενα περισσότερο διάστημα και σίγουρα δε θα το ανακοίνωνα αν δεν είχα ήδη βρει τον δυνατό αντικαταστάτη (προς το παρόν εκτός Νικ Νερς δεν ακούγεται άλλος)

🤣🤣

Ο Vaugn συμφώνησε με τους Nets, ο Kidd αν νομίζατε ότι χάσατε και τις κwλότριχές σας με Bud θα αναθεωρήσετε από τις αλχημείες του.🤣 Απλά δείτε την πρώτη θητεία του στους Βucks (που είχε κάνει λορδέμπου τα αποδυτήρια - ένας παίχτης σταμάτησε και το μπάσκετ lol) ή φέτος τι έκανε με τους Mavs (αν και για να είμαστε δίκαιοι πιο πολύ έφταιγε ο Cuban και το front office).

Δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα ο Nurse φαντάζει μονόδρομος, που και αυτός έχει εμμονικές αυτοκαταστροφικές τάσεις τύπου Bud και είναι το ίδιο ξεροκέφαλος. Τουλάχιστον αν δείχνει ότι τον πίνει και δε τραβάει σε μια σειρά, θα προσπαθήσει να αλλάξει πράγματα. Το μόνο θετικό.

Μακάρι να φύγει ο Γιάννης από εκεί, γιατί tbh θα κάνουν 50 χρόνια να ξαναπάρουν πρωτάθλημα πάλι. Ελπίζω να υπάρχει το insomnia τότε και να έχει σωθεί κάπως το τρέχον forum σε κάποιο archive ή να έχει γίνει migrate, γιατί εμείς δε θα υπάρχουμε οι περισσότεροι για να πούμε "σας τα έλεγα".🤣

Ένας γ@μ@τος προορισμός για Γιάννη, θα ήταν ή οι Bulls ή οι Knicks, γιατί είναι πολύ πεινασμένα big market  franchises από την φάπα που έχουν φάει τόσα χρόνια. Ειδικά οι Knicks δείχνουν να έχουν ανοδική πορεία γιατί έχουν αρκετά καλούς παίχτες σε μικρή ηλικία ακόμα, αν και θα πρέπει να δώσουν αρκετούς αν κάνουν πχ trade Randle, Robinson για Γιάννη.

Οι Hawks επίσης δείχνουν ότι θέλουν να κάνουν rebuilt και ίσως διώξουν Young, και ο Snyder είναι ίδιας φιλοσοφίας με Bud + έχουν ήδη αρκετούς καλούς shooter για να βάλουν γύρω από τον Γιάννη. Μπορούν αν ξεφορτώσουν και τον Collins έτσι που παλεύουν τόσα χρόνια.🤣

Μόλις τώρα, Weiss είπε

Udoka δεν παίζει?

Συμφώνησε με Houston.

Για τον Bud το θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα τον μαζέψουν οι Pistons τις επόμενες μέρες. Ψάχνουν προπονητή καιρό, θέλουν κάποιον να δώσει ταυτότητα στους νέους παίχτες, να τους μάθει τα βασικά σε ένα πλαίσιο και να αρχίσουν να παίρνουν κάποιες νίκες στην regular. Είναι 100% ο ιδανικός canddate.

• Like 1

2 ώρες πριν, ilos είπε

Μακάρι να φύγει ο Γιάννης από εκεί, γιατί tbh θα κάνουν 50 χρόνια να ξαναπάρουν πρωτάθλημα πάλι. Ελπίζω να υπάρχει το insomnia τότε και να έχει σωθεί κάπως το τρέχον forum σε κάποιο archive ή να έχει γίνει migrate, γιατί εμείς δε θα υπάρχουμε οι περισσότεροι για να πούμε "σας τα έλεγα".🤣

αν ξαναπάρουν πρωτάθλημα οι Bucks σε 50 χρόνια, εγώ προσωπικά θα είμαι (αν ζω) 94 χρονών!!!!  λες να γράφουμε μετά τα 90 μας εδώ σχόλια τέτοια;;;; 😛

1 ώρα πριν, mants118 είπε

αν ξαναπάρουν πρωτάθλημα οι Bucks σε 50 χρόνια, εγώ προσωπικά θα είμαι (αν ζω) 94 χρονών!!!!  λες να γράφουμε μετά τα 90 μας εδώ σχόλια τέτοια;;;; 😛

Ίδια χρονιά έχουμε γεννηθεί. Για αυτό το έγραψα.🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...